Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 kiloluk 2 tane dumbell + Kapı barfiksi var yeterli olur mu?
  • iler de kilolaları artırmaya gerek var mı dumberl larda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

5 kiloluk 2 tane dumbell + Kapı barfiksi var yeterli olur mu?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarvi -- 12 Eylül 2013; 2:52:01 >
  • 2 ay sonra Allah nasip ederse buna başlayacağım. Şimdi ınsanıty
  • Merhabalar programı uygulayan arkadaşlarla bir kaç sorum olucak.

Öncelikle programı forumdan birinin tavsiyesiyle biraz araştırdım oldukça etkili bir programmış ki benim gibi vakti olmicak biri için gerçekten çok iyi.İyi olduğu kadar oldukça zor duruyor yani hareketleri becerebilirmiyim bilmiyorum. Program hakkında aklıma takılan şeyler var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu yıl deli gibi bir çalışma temposu içinde olacağım yani sabah 7 - aksam 7 arası bütün gün dershanede vaktim geçiçek sabahları pek yapabilecek türden gibi değil.Bir kaç gün ara girse ve sonra tekrar kalınan yerden devam etsek çok büyük bir aksaklık olur mu ? Yoruyormuş ki bana en son gereken şey.Yani bu programı gece uyumadan evvel yapsam aynı etkiyi alabilirmiyim?

Diğer mesele de sürekli dershanede geçecek olan vaktimden dolayı çok aşırı yeme içmeye dikkat edemem sabah Yumurta-Peynir v.s yiyebilirim ama gün içinde pratik şeylere mecbur kalıcam fast&food gibi. Yani çok etkili bir beslenme olmasada yine iyi bir etki alabilirmiyim ?

Son olarakda bu program için gerekenler tam olarak neler ? Yani sadece 5x2 Dambıl , 3 fonksiyonlu barfiks aleti ve birde yoga halısı yeterlimidir ? Yay felan duymuştum. Yani başka ne gerekir bunları toplam maliyeti ne olur ?

Program legal yolla elde etme şansı düşük bu yüzden torrentten çekmeyi planlıyorum elinde link olan arkadaşlar varsa özelden iletebilirler.

Yardımcı olursanız memnun kalırım şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nigahdar

Merhabalar programı uygulayan arkadaşlarla bir kaç sorum olucak.

Öncelikle programı forumdan birinin tavsiyesiyle biraz araştırdım oldukça etkili bir programmış ki benim gibi vakti olmicak biri için gerçekten çok iyi.İyi olduğu kadar oldukça zor duruyor yani hareketleri becerebilirmiyim bilmiyorum. Program hakkında aklıma takılan şeyler var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu yıl deli gibi bir çalışma temposu içinde olacağım yani sabah 7 - aksam 7 arası bütün gün dershanede vaktim geçiçek sabahları pek yapabilecek türden gibi değil.Bir kaç gün ara girse ve sonra tekrar kalınan yerden devam etsek çok büyük bir aksaklık olur mu ? Yoruyormuş ki bana en son gereken şey.Yani bu programı gece uyumadan evvel yapsam aynı etkiyi alabilirmiyim?

Diğer mesele de sürekli dershanede geçecek olan vaktimden dolayı çok aşırı yeme içmeye dikkat edemem sabah Yumurta-Peynir v.s yiyebilirim ama gün içinde pratik şeylere mecbur kalıcam fast&food gibi. Yani çok etkili bir beslenme olmasada yine iyi bir etki alabilirmiyim ?

Son olarakda bu program için gerekenler tam olarak neler ? Yani sadece 5x2 Dambıl , 3 fonksiyonlu barfiks aleti ve birde yoga halısı yeterlimidir ? Yay felan duymuştum. Yani başka ne gerekir bunları toplam maliyeti ne olur ?

Program legal yolla elde etme şansı düşük bu yüzden torrentten çekmeyi planlıyorum elinde link olan arkadaşlar varsa özelden iletebilirler.

Yardımcı olursanız memnun kalırım şimdiden teşekkürler.

Ben sabah 7 akşam 5 okula gidiyorum. Sabahları insanity akşamları p90x yapıyorum

En fazla 2 gün ara verilmesi tavsiye edilir. Sonra başa dönmeni tavsiye ederler.
    Beslenmeni oldukça iyi yapmaya çalış
    En azından evdeyken.

Elbette başarı elde edersin

• @
    PhotoJava

İlgin için teşekkür ederim.

İnsanity'i bir videoda görmüştüm ama emin değilim zıplamalı hareketli bol bir programdı galiba onu yapmam biraz zor olur evde.

P90x kafama yattı gibi aletleri alıp başlamayı düşünüyorum.

Aletleri neler yani hangi araçları kullanıyorsun ? Birde maliyeti ne kadara geldi hepsinin ?

Ayrıca elinde programın videoları varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nigahdar -- 22 Eylül 2013; 0:38:34 >
  • quote:

@
    PhotoJava

İlgin için teşekkür ederim.

İnsanity'i bir videoda görmüştüm ama emin değilim zıplamalı hareketli bol bir programdı galiba onu yapmam biraz zor olur evde.

P90x kafama yattı gibi aletleri alıp başlamayı düşünüyorum.

Aletleri neler yani hangi araçları kullanıyorsun ? Birde maliyeti ne kadara geldi hepsinin ?

Ayrıca elinde programın videoları varmı ?

Videolar var fakat link yok

Evimin duvarları kalitesiz(sıvaları özellikle) ve kapım da uygun olmadığı için barfiksim yok. Direnç bandı kullanıyorum normal zorlukta 25tl
    4er kg dumbell var. Fiyatlarını hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

http://www.60v.org/p90x-sistemi-genel/35-p90x-direk-link.html

Buradan indirebilirsiniz..

Link paylaşımı yasak forumda

• @PhotoJava

Anladım hocam buldum linkini zaten.

Peki direnç bandı aynı işlevi görüyor mu ?
  • quote:

@PhotoJava

Anladım hocam buldum linkini zaten.

Peki direnç bandı aynı işlevi görüyor mu ?

Evet ama
    Oranlarsan 1/10u bile olamaz. Barfiks imkanınız varsa asla atlamayın.
    Ben de normal zorlukta bant var. Hiç birşey. Aşırı basit. Ve bir lastiğin kuvvetiyle kendi ağırşığınıxı karşılaştırma k çok saçma olur :)

Ben yarın bantı tutuş şeklinde dumbell kullanacağım

• Bende yarın başlıyorum öğlenleri P90X Aksamları Focus T25 Yapıcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Bende yarın başlıyorum öğlenleri P90X Aksamları Focus T25 Yapıcam .

Başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

Başarılar

Teşekkürler 4 aylık bir süreç belirledim kendime yani şubat ayına kadar inşAllah değişim olur boy 1.76 kilo 80 .
  • quote:

quote:

quote:

Başarılar

Teşekkürler 4 aylık bir süreç belirledim kendime yani şubat ayına kadar inşAllah değişim olur boy 1.76 kilo 80 .

İnşallah
    Ben de sabah insanity
    Akşam p90x yapıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başarılar

İnşallah
    Ben de sabah insanity
    Akşam p90x yapıyorum

İkisi birlikte etki gösterdimi yaptığınızdan beri kilo kaybı yağ kaybı varmı ve zor oluyormu .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başarılar

İnşallah
    Ben de sabah insanity
    Akşam p90x yapıyorum

İkisi birlikte etki gösterdimi yaptığınızdan beri kilo kaybı yağ kaybı varmı ve zor oluyormu .

Bu bir istikrar meselesi
    Ben 4de kalkıp sporumu(insanity) yapıp duşumu alıp okula hazırlanıyorum. 9saat okuldayım. Akşam 10a doğru da p90x yapıyorum.
    Yorucu mu? Evet. Değicek mi? Evet.
    Vücut toparlandı gibi gibi

• @
    PhotoJava

Anladım hocam kapı barfiksini nasıl monte edeceğim bilmiyorum Decathlon'a gidip bakacağım nasıl birşey 3'lü fonksiyon almayı düşünüyorum.Barfiksi nasıl becericem onuda bilmiyorum normalde hiç çekemiyorum. Şınav yine aynı şekilde.

Siz faydasını gördünüz mü yani yaptığınız süreç itibariyle cidden resimlerdeki gibi oluyormu onu merak ediyorum.

Şahsen boyum uzun ama kollarım ve cüssem boyuma göre cılız kalıyor spor salonu imkanım yok yoğunluğumdan ötürü yakın zamanda alet hırdavat edinip başlayacağım.İlk başta 45 günlük bir başlangıç hedefi belirledim yani bu sürede gözle görülür değişiklikler yaşarsam Ocak ayına kadar devam ederim daha sonra yaza doğru tekrar başlarım.

• quote:

@
    PhotoJava

Anladım hocam kapı barfiksini nasıl monte edeceğim bilmiyorum Decathlon'a gidip bakacağım nasıl birşey 3'lü fonksiyon almayı düşünüyorum.Barfiksi nasıl becericem onuda bilmiyorum normalde hiç çekemiyorum. Şınav yine aynı şekilde.

Siz faydasını gördünüz mü yani yaptığınız süreç itibariyle cidden resimlerdeki gibi oluyormu onu merak ediyorum.

Şahsen boyum uzun ama kollarım ve cüssem boyuma göre cılız kalıyor spor salonu imkanım yok yoğunluğumdan ötürü yakın zamanda alet hırdavat edinip başlayacağım.İlk başta 45 günlük bir başlangıç hedefi belirledim yani bu sürede gözle görülür değişiklikler yaşarsam Ocak ayına kadar devam ederim daha sonra yaza doğru tekrar başlarım.

İlk balta yavaş yavaş yapacaksın.
    Şınavı yarım şınav olarak yap.
    Barfiksi de altına sandalye alarak destekli yap alışana kadar.
    İlk başta 1 şınav çekemeyen kişi brn
    1.5hafta sonra 4e yakın çekebiliyorum. (kilo 130)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.