Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eligible

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem
    Antremandan sonra sekerim dusmesin diye tatli birseyler recelli ekmek, uzum suyu.
    Yarim ile 1 saat sonrada whey iciyorum.

Sadece 1 kere whey aliyorum. Sonucta antremanda yapsam profesyonel sporcu degilim
    65 Porsiyon derken 65 ölçek mi yani? Günde 1 ölçek atreman sonrası mı alıyorsunuz?

Evet 65 ölçek. Zaten içinde özel ölçeği mevcut . Antremandan 45 dakika sonra alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Antremandan sonra sekerim dusmesin diye tatli birseyler recelli ekmek, uzum suyu.

Sadece 1 kere whey aliyorum. Sonucta antremanda yapsam profesyonel sporcu degilim
    65 Porsiyon derken 65 ölçek mi yani? Günde 1 ölçek atreman sonrası mı alıyorsunuz?

Evet 65 ölçek. Zaten içinde özel ölçeği mevcut . Antremandan 45 dakika sonra alıyorum

Neden antreman sonrası alınıyor, ben öncesi alınır diye hep tahmin etmişimdir.

• Hocam 3. Dvd bitti mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden antreman sonrası alınıyor, ben öncesi alınır diye hep tahmin etmişimdir.

Antremandan önce almanız antreman sırasında yakılması ile sonuçlanır. Oysaki kas oluşumu vücut dinlenirken olmaktadır. Bu yüzden antreman sonrası alınmalıdır.

• programda barfiks yerine alternatif seçenekler varmıdır? ağırlık kaldırmak filan, evde barfiks borusu ne arasın Bu arada body i bıraktım bu gün buna başladım body den çok daha ağırmış bu program o kadar ağırlık kaldırıyorum ama kendimi kaldırması daha zormuş ağırlıktan
  • selam arkadaşlar.bugun p90x i indirdim.10 numara bir çalışma programı.bundan önce evde kendi dumbellarımla antreman yapıyordum yarından itibaren programa başlıyacağım.boyum 183 cm kilo 75.yağ oranım %16.bu programla yag oranımı düşürüp.kas kütlesini arttırmayı amaçlıyorum.
    diyet konusunda çok fazla dikkat etmiyorum.sadece çok fazla şeker almamaya dikkat ediyorum.bir de gün içerisinde asansör kullanmamaya çalışıyorum ve mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum.
    umarım herkes amaçladığı formu yakalar.beyler yazın plajlar bizi bekliyor
  • barfiks konusunda ben programdaki barfiks hareketlerini yapmıycam.onun yerine evde kapının üzerine kalın bir havlu koyuyorum kendimi kapıya asılı tutup kendimi yukarı çekiyorum.barfiks niyetine
  • Selam arkadaşlar

Dün sabah itibariyle Chest and Beck + Ab Ripper le P90x e başladım.Daha önce bu programı sabah uygulamanın daha verimli olacağını öğrendiğim için 6.30 da bir bardak ılık limonlu su, ardından bir elma yedim ve 10-15 dakk. sonrada başladım.
    Egzersiz bittikten sonra ilk 5 dakk. içinde bir bardak üzüm suyu ve sonrada işyerinde kuvvetli kahvaltı yapıyorum.
    İlk gün zor da olsa Chest and Beck'i bitirdim ama AbRipper in son 8 dakikasında bırakmak zorunda kaldım sanırım tansiyonumda sorun oldu hafif mide bulantısı yaşadım aynada yüzüm bembeyazdı .
    Bu sabah yine aynı saatte Plyometrics e başladım ve bitirdim, birazdaha kolay geldi.İşyerine varmadan ilk günkü gibi olmasada çok daha hafif hissettim aynı sorunu.Kahvaltıyı yaptıktan sonra dengem yerine geliyor.Vücut alışık olmadığı ölçüde enerji sarfettiği için egzersiz yükünü kaldıramıyor sanırım.Spordan 1,5 - 2 saat önce yemek yenmesi gerekir biliyorum ama benim sabah programını uygulayabilmem için yemeğe vaktim olmuyor.Dolayısıyla bu olayı zaman olarak akşam eve geldikten sonraya mı bırakmalıyım?Yoksa gerekirse 1 haftalık programımı bitireyim alıştıkça düzelme şansı olabilirmi?

Saygılar..

• bu diyeti uygulamaya calişicagim acikcasi sporlarida dambil ve mekik olarak ikisini gün gectikce arttirarak yapmayi düsünüyorum katiyen kas istemiyorum sadece kilo vermek amacim :)
  • quote:

Selam arkadaşlar

Dün sabah itibariyle Chest and Beck + Ab Ripper le P90x e başladım.Daha önce bu programı sabah uygulamanın daha verimli olacağını öğrendiğim için 6.30 da bir bardak ılık limonlu su, ardından bir elma yedim ve 10-15 dakk. sonrada başladım.
    Egzersiz bittikten sonra ilk 5 dakk. içinde bir bardak üzüm suyu ve sonrada işyerinde kuvvetli kahvaltı yapıyorum.
    İlk gün zor da olsa Chest and Beck'i bitirdim ama AbRipper in son 8 dakikasında bırakmak zorunda kaldım sanırım tansiyonumda sorun oldu hafif mide bulantısı yaşadım aynada yüzüm bembeyazdı .
    Bu sabah yine aynı saatte Plyometrics e başladım ve bitirdim, birazdaha kolay geldi.İşyerine varmadan ilk günkü gibi olmasada çok daha hafif hissettim aynı sorunu.Kahvaltıyı yaptıktan sonra dengem yerine geliyor.Vücut alışık olmadığı ölçüde enerji sarfettiği için egzersiz yükünü kaldıramıyor sanırım.Spordan 1,5 - 2 saat önce yemek yenmesi gerekir biliyorum ama benim sabah programını uygulayabilmem için yemeğe vaktim olmuyor.Dolayısıyla bu olayı zaman olarak akşam eve geldikten sonraya mı bırakmalıyım?Yoksa gerekirse 1 haftalık programımı bitireyim alıştıkça düzelme şansı olabilirmi?

Saygılar..

Sabah 6:30'da yapman yanlış.Kaslar o saatte verimli olamazlar.Sabah en erken 10-11 ya da öğleden sonra 4 gibi yapın sporunuzu.Akşam yemekten sonrada olabilir.Sabahın o saatinde kaslar dinlenmede olur kalktığında ise besine ihtiyaç duyar.Spordan sonra üzüm suyu olayıda bana göre şehir efsanesi gibi bişey.Vücut yağları yakmaya endekslenmişken basit şeker almak saçma geliyor.

• Türkçe olarak sahip olmak isteyenler cuzi miktar karşılığı yardımcı olacağım. P.m ile ulaşın.

• ilk gündeyim anam ağladı , kollarım ve göğsüm çok güçsüz barfix de yok kapıdan zorluyorum ama her tarafım ağrıyo 40 dk dan sonra bıraktım .
    Karın hareketlerini yapıyorum şuan , hepsi 30 olmasada en az 20 yapıyorum bitek şu bacakları kaldırıp kalçayı kaldırmak zor geldi

edit: arkadaşlar chest and backte aşırı zorlanıyorum , 183 e 73 kiloyum ama yağ oranı %16 ki bu yağın çoğu gövdemde ve ayrıca gövde altım kalın ve yapılı yani gövde küçsüz ve hafif bacaklar kaslı ve ağır ki bu şınav çekmem çok zorlaştırıyor ne yapabilirim bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 5 Mart 2013; 16:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Valla hocam cd'lerde sorun yok. Alt yazılı olarak Türkçe. Herhangi bi videolarda atlanmış bölüm yok. Baskılı ve kabında geliyor. 90 TL hiçbirşey bence. 50 GB internetten çekmeye uğraşacağım,İngilizcem yoksa birde onla uğraşcam. Ekstradan videoları DVD'ye atmak gerekecek bi süre sonra. E zaten bunların maliyeti ve harcadığın zaman 90TL den aşağı kalır olmayacak. Ayrıca bahsettiğim sitede Aykut hoca her türlü soruya da gün içinde dönüyor. Yardımcı oluyor. Sürekli muhattap birini buluyorsunuz ki vücüt geliştirme ve kilo vermede en önemli şey sizden tecrübeli birinden yardım almanızdır. Açıkçası imkanı olanların 90TL verip almalarını tavsiye ederim.

Altyazıları çevirmeye başladık.www.60v.org ta tamamen bedava olarak zaten yayınlanacak bitince.

Bunun dışında ben zaten orjinal almalarını tavsiye ediyorum. Ancak durumu olmayan arkadaşların orjinal diyerek kazıklanmasına razı olamıyorum. Madem böyle bir hizmet sunuyor hemde sahte olarak fiyatını da daha uygun tutabilirdi.

Diğer sorular için zaten hem kendi sitesi hem burada hemdewww.60v.org ta cevaplamaya çalışıyoruz.

Hocam siteye üye oldum.İstersen pm atıp adımı söyleyebilirim.Ayrıca bu programı spor severlerle buluşturmak adına p90x programını cd ye çekip yollayabilirim.(20 tl gibi çok ucuz bir fiyata)

Bu program çok efsane bir program 60v.org'da bu programın tanıtılmasında öncü site olmalıdır bence.

Vay be adam sırf spor severler için fedakarlık yapıp p90x programını cd atıyor ve yolluyor. Hem de 20 tl gibi çok ucuz bir fiyata. Bu fırsat bir daha ayağımıza gelmez arkadaşlar hemen almalıyız

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Valla hocam cd'lerde sorun yok. Alt yazılı olarak Türkçe. Herhangi bi videolarda atlanmış bölüm yok. Baskılı ve kabında geliyor. 90 TL hiçbirşey bence. 50 GB internetten çekmeye uğraşacağım,İngilizcem yoksa birde onla uğraşcam. Ekstradan videoları DVD'ye atmak gerekecek bi süre sonra. E zaten bunların maliyeti ve harcadığın zaman 90TL den aşağı kalır olmayacak. Ayrıca bahsettiğim sitede Aykut hoca her türlü soruya da gün içinde dönüyor. Yardımcı oluyor. Sürekli muhattap birini buluyorsunuz ki vücüt geliştirme ve kilo vermede en önemli şey sizden tecrübeli birinden yardım almanızdır. Açıkçası imkanı olanların 90TL verip almalarını tavsiye ederim.

Altyazıları çevirmeye başladık.www.60v.org ta tamamen bedava olarak zaten yayınlanacak bitince.

Bunun dışında ben zaten orjinal almalarını tavsiye ediyorum. Ancak durumu olmayan arkadaşların orjinal diyerek kazıklanmasına razı olamıyorum. Madem böyle bir hizmet sunuyor hemde sahte olarak fiyatını da daha uygun tutabilirdi.

Diğer sorular için zaten hem kendi sitesi hem burada hemdewww.60v.org ta cevaplamaya çalışıyoruz.

Hocam siteye üye oldum.İstersen pm atıp adımı söyleyebilirim.Ayrıca bu programı spor severlerle buluşturmak adına p90x programını cd ye çekip yollayabilirim.(20 tl gibi çok ucuz bir fiyata)

Bu program çok efsane bir program 60v.org'da bu programın tanıtılmasında öncü site olmalıdır bence.

Vay be adam sırf spor severler için fedakarlık yapıp p90x programını cd atıyor ve yolluyor. Hem de 20 tl gibi çok ucuz bir fiyata. Bu fırsat bir daha ayağımıza gelmez arkadaşlar hemen almalıyız

Siteyle alakası yoktur

Sitedeki indirme linkleri bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Programı denemedim ama duyduğum kadarıyla gerçekten etkili bir program. Fakat
     [ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme

bu resimdeki adam bu vücudu kesinlikle bu programla sıfırdan yapmamış. Ya ilk hali sağdaki sonradan kilo almış, kilolu halini öncesi diye koymuşlar. Ya da zaten vücut geliştirmeyle uğraşıyormuş, sonra kilo almış, sonra tekrar vermiş. Çok bariz belli oluyor kilolu halindeki fotoğrafından önceden vücudunun güzel durumda olduğu. Drew Manning de kilo aldığında hemen hemen aynı vücut şekline gelmişti. En azından bana öyle geldi. Tabi forumda daha bilgili kişiler var bu konuda onlar daha doğru bilirler :)

bu resimde supplement ve streiod kavramlarıda var...

• Türkçe çeviri ne alemde? Sitede ki güncelleme 3 şubatta yapılmış en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Türkçe çeviri ne alemde? Sitede ki güncelleme 3 şubatta yapılmış en son.

hocam sen altyazıdan ümidi kes adamın ilgilendği yok unuttu gitti

• Çeviriyle ne işiniz var ki ? Film değil dizi değil geçip karşısına hareketlerin aynısını yapıyorsun.
  • çeviriyi napacaksınız? adam ne yapacağını kaç dk yapacağını gösteriyor zaten..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.