Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Programı indirdim. Sorum şu. 175 boyunda 60 kiloyum. vucundumda ki yağ oranı yok denecek kadar azmış. Ben abartılı bir kas istemiyorum tabir yerindeyse manken kası istiyorum. nelere dikkat etmeliyim ne yemeliyim ? önerebileceğiniz protein takviyesi varmı marka verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgunla

Arkadaşlar Ben Programı indirdim. Sorum şu. 175 boyunda 60 kiloyum. vucundumda ki yağ oranı yok denecek kadar azmış. Ben abartılı bir kas istemiyorum tabir yerindeyse manken kası istiyorum. nelere dikkat etmeliyim ne yemeliyim ? önerebileceğiniz protein takviyesi varmı marka verirseniz sevinirim.

takip
  • Arkadaşlar ben bu programı indiriyorum. Spor geçmişim de var zorlanacağımı sanmıyorum ama hareketlerin programını neye göre yapacağız onu anlayamadım. Bir çok video var hangi gün hangisi yapılmalı o konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ben ramazandan sonra bu programa başlamayı düşünüyorum ama bu başlamadan önceki süreçte kendimi biraz bu programa hazırlamak istiyorum bunun için ne gibi egzersizler yapabilirim,spor yapmayan birisi olduğum için birazcık alt yapı oluşturmak istiyorum bilen arkadaşlar ne yapmamı tavsiye ederler bunun için
  • Arkadaşlar boyum 1.78 kilom 80 bana önerir misiniz bu programı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

hani programa başlayanlara ne oldu
    siz bitirebildiniz mi arkadaşım. öncesi ve sonrası halinde fotoğraf ekleyebilecek var mı? program işe yarıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

hani programa başlayanlara ne oldu
    siz bitirebildiniz mi arkadaşım. öncesi ve sonrası halinde fotoğraf ekleyebilecek var mı? program işe yarıyor mu?

Ben şu anda salona gidiyorum.

P90X süper işe yarıyor. 98 kg'dan 89 kg kadar düştüm. Sonra 4--5 ay bıraktım ve tekrardan evde yer olmadığından salona gitmeye başladım.
  • p90x'i 2. defa tekrardan başlıyorum.İlk seferde pek günlere uymasamda fazlaca olumlu yönünü gördüm. bu sefer harfiyen takvivime uyuyorum.
    beslenmeye gelirsek(ki bu en önemli safhadır)
    abur cubur, yağ, tuz, şeker. bunları hayatımdan çıkardım ve kesinlikle kola içmiyordum ki aynı beslenme düzeyini tekrar uygulayacağım.
    spordan sonra yulaf ezmesi yiyorum bu çok faydalıdır spor yapanlar için.

Bugün p90x'e tekrar ve düzenli olarak BAŞLIYORUM.(vücudumu soranlar için :3 ay spor salonunda body yaptım ve yarım yamalak 3 ay p90x yapmıştım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

quote:

Orijinalden alıntı: redway

p90x programından once baska programlarda var mı? yanı ben bı p90duydum p90x bunun devamı gıbı ıkıncı kademe fılan mı?

p90 > p90m > p90x > p90x+ > p90x2 sıra bu şekilde

teşekkür ederiz hocam
  • Bende başlayacağım P90X'e.Daha önce 8 ay kick box ve 2 ay fitness yapmıştım.Yani spor geçmişim var.Ben satın alacağım P90XTR sitesinden.Hem Türkçe destek hemde kişiye özel beslenme programıda sağlıyorlar.Ben 10 ay önce 102 kiloydum.Kick box ve diyetisyen ile 4buçuk-5 ayda 22 kilo verdim.80'e düştüm halada 80'im kilomu hep dengeliyorum.Ama 10 kilo fazlam daha var.Göbek bölgem çok berbat orayı halledemedim bir türlü.P90X o açıdan iyimiş.Görücez... :D :D Bu arada yaş 16 boy 1.75 :)
  • Takipteyim siteye üye oldum

• 2 eylülde başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksurucu

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Programı denemedim ama duyduğum kadarıyla gerçekten etkili bir program. Fakat
     [ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme

bu resimdeki adam bu vücudu kesinlikle bu programla sıfırdan yapmamış. Ya ilk hali sağdaki sonradan kilo almış, kilolu halini öncesi diye koymuşlar. Ya da zaten vücut geliştirmeyle uğraşıyormuş, sonra kilo almış, sonra tekrar vermiş. Çok bariz belli oluyor kilolu halindeki fotoğrafından önceden vücudunun güzel durumda olduğu. Drew Manning de kilo aldığında hemen hemen aynı vücut şekline gelmişti. En azından bana öyle geldi. Tabi forumda daha bilgili kişiler var bu konuda onlar daha doğru bilirler :)

bu resimde supplement ve streiod kavramlarıda var...

o 3 aylık bi p90x çalışması değil adamın videosunu izleseniz bile anlarsınız adam 2 yıl boyunca 3 tur p90x yapmış sonra p90x2 vs devam etmiş bırakmamış

• Arkadaşlar boyum 176 kilom 68 ve p90x in ikinci haftasini yarilamis bulunmaktayim.

Oncelikle yarim kilo bile vermediğimi üzülerek soylemek istiyorum. Kilom normal mi acaba? Cok gobegim ve yanlarim var çünkü.

Neyse ikici haftadayim ve ilk hafta hele ilk gun sonrası her kemigim agriyordu hamliktan. Simdi antrenman sonralari chest and back bilee agri yapmadi. He tum hareketleri rahatça yapamiyorum o ayri mesele ama dayanikliligim artiyor sanki.

Benim tcrubelerim bunlar. Sizin de onerileriniz varsa beklerim

• bende başlamayı düşünüyorum ama bilemiyorum ki nereden, nasıl
  • Bu şey günde kaç saat zaman istiyor birde bunun tam hailini nerden bulabilirim yani eksik hatalı degil full tam olarak nerden edinebilirim

Edit:para veremem

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Bu şey günde kaç saat zaman istiyor birde bunun tam hailini nerden bulabilirim yani eksik hatalı degil full tam olarak nerden edinebilirim

Edit:para veremem

60v.org P90x destek sitesinden indirebilirsin

• indirme için yardımcı olacak var mı
  • Phase 1 ve Phase 2 bitirdikten sonra 2 ay ara verdim. 2 ay sonra geri döndüğümde phase 3 ile başladım. sakın böyle bir hata yapmayın. phase 3'ün ilk egzersiz gününü yaptım ettim tamam neyse.. ertesi gün bir ağrı başladı 4-5 gün tshirt çıkartırken bile kol ağrısından geberdim.

85,7 kg başladım ve beslenmeye de dikkat ederek en son 78,1 kg gördüm. bu dediğim 60 gün içinde gerçekleşti. Etrafımdaki çoğu kişi kollarımdaki kasların gözle görülür düzeyde geliştiğini söyeldi. Yapmak isteyenler kesinlikle başlasın ve bırakmasın. sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.