Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

quote:

Yeni paylasim platformumuzwww.60v.org acildi

incelemeye aldım hocam.

Teşekkürler.. Program çalışma ve indirme linkleri orada mevcut.
    Ayrıca Türkçe altyazıya başladım.

Oncelikle selamlar.. Kendi programin var burdaki bi arkadas yardimci olmustu. Boyum 1.78 kilom 72 bildiginiz gibi tatile giriyoruz. Spor salonuna gitmiyorum onceden 3 ay gitmistim altyapi olustu. Simdi sizden istedigim bu surec icinde benim maximum gelismem icin plan program nedir sizden yardim istiyorum saglam bi program verirseniz onumdeki bir kac yil onu uygulayacagimdan emin olabilirsiniz. 2x5 dumbell im var

Kas geliştirmeye Yönelik P90X programını öneririm. Ancak 2x5 Dumbell yetersiz görünüyor. Ben 15. günde 2x8'e çıktım.

Bunun dışında Insanity programı ile karın kası geliştirebilirsin.

Biliyorum hocam. Spor salonunda 2x10 sonra 15 kg aletle biceps calistim.kol kaslarim oldugundan da buyuk etrafimdakilerde surekli merakli gozlerle bakarlar. Ama formdan dustum ve yeterli buluyorum. Malum telefonumun interneti ve kotali. P90x icin nerden bakabilirim sadece hareket isimleride olsa yeter aradigim duzgun ve hedefime ulastiracagina inandigim bir program olmasi

Bu forumdan bir arkadaş sanırım dvdye çekip yolluyordu ücreti dahilinde tam bilemiyorum. Toplamda 4-5 dvd olması lazım. Sahibinden.com gibi sitelerde satan uyanıklar da var ancak ucuz fiyatlı bulursan alabilirsin

P90x isi oldugundanda uzun olcagini benziyor buraya nasil fotograf atabiliyoruz kendi programimi atayim bari onun hakkinda arkadaslar yorum yapsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. GUN (3x8)
    GOGUS/
    Dumbell bench press
    Dumbell fly
    Dumbell bench press (close)
    Dumbell pullover
    ONKOL/
    Dumbell biceps curl
    Dumbell biceps curl (duz)
    Dumbell biceps curl (one dogru)
    KARİN/
    Bodyweight crunch
    Bodyweight plank
    Bodyweight heel touch
    2. GUN (3x8)
    OMUZ/
    Dumbell shoulder press
    Dumbell fly
    Dumbell shoulder press(arnould press)
    Dumbell raise
    ARKAKOL/
    Dumbell triceps extension(flat)
    Dumbell triceps extension (oturarak)
    Dumbell triceps kickback
    KANAT/
    Dumbell row
    Dumbell rotation
    Dumbell row(tek kol sehpada)
    BACAK/
    Dumbell squat(jump)
    Dumbell deadlift(sumo)
    Dumbell lunge
    Dumbell deadlift
    Dumbell call raise

BENİM CALİSMA PROGRAMİM BU VE İLERLEMEYİ KENDİ GOZLERİMLE GORUYORUM. PROGRAM ARAYAN ARKADASLARA ONERİRİM.

• quote:

1. GUN (3x8)
    GOGUS/
    Dumbell bench press
    Dumbell fly
    Dumbell pullover
    ONKOL/
    Dumbell biceps curl
    KARİN/
    Bodyweight crunch
    Bodyweight plank
    Bodyweight heel touch
    2. GUN (3x8)
    OMUZ/
    Dumbell shoulder press
    Dumbell fly
    Dumbell raise
    ARKAKOL/
    Dumbell triceps kickback
    KANAT/
    Dumbell row
    Dumbell rotation
    BACAK/
    Dumbell squat(jump)
    Dumbell deadlift(sumo)
    Dumbell lunge
    Dumbell deadlift
    Dumbell call raise

BENİM CALİSMA PROGRAMİM BU VE İLERLEMEYİ KENDİ GOZLERİMLE GORUYORUM. PROGRAM ARAYAN ARKADASLARA ONERİRİM.

Programın güzele benziyor ancak günlük ne kadar sürüyor?
    Birde genelde kol, omuz,göğüs. Bu programla sanırım solid mass (katı kütle) görünümü yapmaya çalışıyorsun.

P90x ve Insanity ise apayrı, kaslanmanın yanı sıra elastikiyet sağlar. Yani Jason Statham, Jean Claude Van Damme gibi. Hem çok kaslı görünmezsin belirgin olur ancak elastik ve güçlenmiş olursun.

• quote:

quote:

1. GUN (3x8)
    GOGUS/
    Dumbell bench press
    Dumbell fly
    Dumbell pullover
    ONKOL/
    Dumbell biceps curl
    KARİN/
    Bodyweight crunch
    Bodyweight plank
    Bodyweight heel touch
    2. GUN (3x8)
    OMUZ/
    Dumbell shoulder press
    Dumbell fly
    Dumbell raise
    ARKAKOL/
    Dumbell triceps kickback
    KANAT/
    Dumbell row
    Dumbell rotation
    BACAK/
    Dumbell squat(jump)
    Dumbell deadlift(sumo)
    Dumbell lunge
    Dumbell deadlift
    Dumbell call raise

Programın güzele benziyor ancak günlük ne kadar sürüyor?
    Birde genelde kol, omuz,göğüs. Bu programla sanırım solid mass (katı kütle) görünümü yapmaya çalışıyorsun.

P90x ve Insanity ise apayrı, kaslanmanın yanı sıra elastikiyet sağlar. Yani Jason Statham, Jean Claude Van Damme gibi. Hem çok kaslı görünmezsin belirgin olur ancak elastik ve güçlenmiş olursun.

30 dk suruyor. Tabi beslenmeyede onem vermek gerekir. Amacim kaslarimi daha vok belirginlestirmek daha sonra dediginiz programlarida uygulayacagim ama bi program yaptim amacima ulasinca hepsi sirayla yapilcak.once SABIR

• Benim bugün 5.gunum bu programda.www.p90xtr.comdan sipariş ettim Cd'leri 90TLye sorunsuz gönderdiler. Cogu harekette zorlanıyorum suan. Ama cidden cok zor program. Kendine guvenmeyenler başlamasın aldıkları malzemelere yazık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Benim bugün 5.gunum bu programda.www.p90xtr.comdan sipariş ettim Cd'leri 90TLye sorunsuz gönderdiler. Cogu harekette zorlanıyorum suan. Ama cidden cok zor program. Kendine guvenmeyenler başlamasın aldıkları malzemelere yazık olur.

Sahte cdlere 90 lira vermissin keske internetten indirseydin.

Hareketler zor degil ilk hafta zorlar vücut alışıncaya kadar.

• quote:

quote:

Benim bugün 5.gunum bu programda.www.p90xtr.comdan sipariş ettim Cd'leri 90TLye sorunsuz gönderdiler. Cogu harekette zorlanıyorum suan. Ama cidden cok zor program. Kendine guvenmeyenler başlamasın aldıkları malzemelere yazık olur.

Sahte cdlere 90 lira vermissin keske internetten indirseydin.

Hareketler zor degil ilk hafta zorlar vücut alışıncaya kadar.

Sahte olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Tüm dvdler baskılı ve orjinal kutusuyla beraber geldi.

• Ürünün orjinal sitesiwww.beachbody.com dan gelen mesaj

quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Alacak arkadaşlar bu kadar tepineceğine beachbody ile bir şekilde irtibata geçip orjinalmi değilmi onaylatsınlar efendim. Yokmu kimsenin bunu anlatacak kadar ingilizcesi. Altı üstü bir mail.

quote:

Beachbody'den gelen email

Response Via Email (Tanya Alba) 01/07/2013 11:52 PM
    Hello Xxxxxxxxx,

Thank you for contacting Beachbody.

I am glad to hear that you have chosen our Insanity program to achieve your fitness goals.

Please note that we do not have any retail stores or authorized dealers for our product outside Beachbody. There are only two ways to buy Beachbody products. Purchase directly from us atwww.beachbody.com /www.teambeachbody.com or via telephone order at 1-800-998-1681.

Also, we do ship our products internationally. Please find the price details below:

P90X DVD package $119.85
    Shipping and Handling $19.95
    =========================================
    Total $139.80 USD
    =========================================

Yukarida kalin olarak yazildigi uzere Kesinlikle bayi satislarinin olmadigi yazilmis. Yani Turkce falan hikaye, boyle bir satis siteleri bile yok sadece orjinal sitede ispanyolca mevcut. Yani anlatilan Turkce muhtemelen sahte

Paketleme yaptırmak zor bir iş değil herhangibir basım dükkanında dvd etiketi ve kabı yaptırmak mümkün. Hatta ben evdeki dizi dvd kolleksiyonum için yaptım.

• Valla hocam cd'lerde sorun yok. Alt yazılı olarak Türkçe. Herhangi bi videolarda atlanmış bölüm yok. Baskılı ve kabında geliyor. 90 TL hiçbirşey bence. 50 GB internetten çekmeye uğraşacağım,İngilizcem yoksa birde onla uğraşcam. Ekstradan videoları DVD'ye atmak gerekecek bi süre sonra. E zaten bunların maliyeti ve harcadığın zaman 90TL den aşağı kalır olmayacak. Ayrıca bahsettiğim sitede Aykut hoca her türlü soruya da gün içinde dönüyor. Yardımcı oluyor. Sürekli muhattap birini buluyorsunuz ki vücüt geliştirme ve kilo vermede en önemli şey sizden tecrübeli birinden yardım almanızdır. Açıkçası imkanı olanların 90TL verip almalarını tavsiye ederim.

• quote:

Valla hocam cd'lerde sorun yok. Alt yazılı olarak Türkçe. Herhangi bi videolarda atlanmış bölüm yok. Baskılı ve kabında geliyor. 90 TL hiçbirşey bence. 50 GB internetten çekmeye uğraşacağım,İngilizcem yoksa birde onla uğraşcam. Ekstradan videoları DVD'ye atmak gerekecek bi süre sonra. E zaten bunların maliyeti ve harcadığın zaman 90TL den aşağı kalır olmayacak. Ayrıca bahsettiğim sitede Aykut hoca her türlü soruya da gün içinde dönüyor. Yardımcı oluyor. Sürekli muhattap birini buluyorsunuz ki vücüt geliştirme ve kilo vermede en önemli şey sizden tecrübeli birinden yardım almanızdır. Açıkçası imkanı olanların 90TL verip almalarını tavsiye ederim.

Altyazıları çevirmeye başladık.www.60v.org ta tamamen bedava olarak zaten yayınlanacak bitince.

Bunun dışında ben zaten orjinal almalarını tavsiye ediyorum. Ancak durumu olmayan arkadaşların orjinal diyerek kazıklanmasına razı olamıyorum. Madem böyle bir hizmet sunuyor hemde sahte olarak fiyatını da daha uygun tutabilirdi.

Diğer sorular için zaten hem kendi sitesi hem burada hemdewww.60v.org ta cevaplamaya çalışıyoruz.

• quote:

quote:

Valla hocam cd'lerde sorun yok. Alt yazılı olarak Türkçe. Herhangi bi videolarda atlanmış bölüm yok. Baskılı ve kabında geliyor. 90 TL hiçbirşey bence. 50 GB internetten çekmeye uğraşacağım,İngilizcem yoksa birde onla uğraşcam. Ekstradan videoları DVD'ye atmak gerekecek bi süre sonra. E zaten bunların maliyeti ve harcadığın zaman 90TL den aşağı kalır olmayacak. Ayrıca bahsettiğim sitede Aykut hoca her türlü soruya da gün içinde dönüyor. Yardımcı oluyor. Sürekli muhattap birini buluyorsunuz ki vücüt geliştirme ve kilo vermede en önemli şey sizden tecrübeli birinden yardım almanızdır. Açıkçası imkanı olanların 90TL verip almalarını tavsiye ederim.

Altyazıları çevirmeye başladık.www.60v.org ta tamamen bedava olarak zaten yayınlanacak bitince.

Bunun dışında ben zaten orjinal almalarını tavsiye ediyorum. Ancak durumu olmayan arkadaşların orjinal diyerek kazıklanmasına razı olamıyorum. Madem böyle bir hizmet sunuyor hemde sahte olarak fiyatını da daha uygun tutabilirdi.

Diğer sorular için zaten hem kendi sitesi hem burada hemdewww.60v.org ta cevaplamaya çalışıyoruz.

Evet gördüm daha %1'de çalışmalar kolay gelsin size ne deyim. Benim kaybedecek ve bekleyecek vaktim yok. Dediğim gibi orjinalinden hiçbir farkı yok hatta artıları vr. 1. Alt yazı 2.Düşük fiyatı 3.Aynı orjinali gibi baskılı şekilde gelmesi. Orjinal almayı düşünen biri varsa yine burdan almasını tavsiye ederim. Çünkü hiçbir fark yok. Ayrıca verdiğiniz site daha çok amatör. Ve programı tamamlayan kişiler değil daha yolun başında olan kişiler soruları cevaplamaha çalışıyor. Benim verdiğim adreste programı tamamlamış tecrübeli biri var. Şahsen sizden değil tamamlamış birinden yardım almayı daha uygun görüyorum.
    Bu arada kimse sanmasın ben o sitedenim. Bende daha o siteyi keşfedeli 15 gün oluyor.

• quote:

quote:

hocam tahmini ne kadar sürede biter?

• beyler p90x in videolarının dökümanlarının olduğu torrent linkini daha önce indirmiş bir arkadaş PMden atarsa çok sevinirim. zibil gibi torrent var. seçemiyorum neye göre seçecem bilmiyorum.
  • Altyazılarla başka projeler olduğundan ilgilenemedim. Yarın devam edeceğim birkaç güne biter sanırım.

• quote:

Altyazılarla başka projeler olduğundan ilgilenemedim. Yarın devam edeceğim birkaç güne biter sanırım.

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

quote:

Altyazılarla başka projeler olduğundan ilgilenemedim. Yarın devam edeceğim birkaç güne biter sanırım.

İlk dvdyi bitirdim :) %9 a ciktik bir anda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

Bende başlamayı düşünüyorum hocam benim boyum 1.84, kilom 85 ve kemiklerim iridir. Yani 70 kiloya düşmüştüm geçen sene deri kemik kalmıştım. :) Ben 80 kilo olmak istiyorum ama kalçadan ve meme kısmından kilo vermek istiyorum bana bu programı önerir misiniz acaba?

Ne kadar sürede kalçadaki ve basendeki yağları eritirim. Memelerde de yağlanma var ama jinekomasti olduğunu sanmıyorum.

2 ay sürede 80 kilo olup kalça ve meme bölgesini dengeye sokabilir miyim?

İsterseniz özelden de foto atayım fikir açısından :)

Saygılar, iyi çalışmalar yaş 17 bu arada.

Programı takip etmek çok önemli, yani 2 ay sonra istediğin kiloya gelince ve yağlardan kurtulunca bırakırsan eski haline dönebilirsin. Ancak sonraki aşamada bu kadar yoğun yapmayacaksın sadece form koruma antremanı.

İkinci olarak yediğine içtiğine dikkat etmen gerek, cips,kola,pizza,hamburger ve fast food beslenmenden çıkacak.

Bunları uygulayabilirsen sonuç tatmin edici olacaktır. Ben 92.5-93kg idim başladığımda. 30 gün sonucunda 87kg ya indim. Karın ve göğüs kısmındaki yağlar önemli derecede azaldı.

İndirme linki,diyet vb konular için 60v.org sitemize bakabilirsin

• quote:

quote:

quote:

tebrikler :) yaklaşık 10 güne biter o zaman.

• quote:

quote:

quote:

Hocam son durum nedir?

• quote:

Hocam son durum nedir?

Halen aynı :))) Bugün belki ilk dvd çevirisini yayınlayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.