Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar
    P90x hakkında forumda birkaç konu mevcut ancak baktığım konuların devamı gelmemiş ve çok karışık duruyor bende merak edenler için bir kılavuz hazırlamaya başladım.

merhaba benim kilo fazlam var p90x lean versiyonu mu yoksa classic programı yoga ve kenpo yerine cardio ekleyerek mi yapmalıyım

Kilo fazlaligi icin insanity (shaun t) programini öneririm. Daha hizli kilo verebilirsin

Ya da P90x normal programini uygulaman daha iyi olur.

normal programdan kastınız p90 mı yoksa p90xin lean vetsiyonu mu

P90x lean

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar
    P90x hakkında forumda birkaç konu mevcut ancak baktığım konuların devamı gelmemiş ve çok karışık duruyor bende merak edenler için bir kılavuz hazırlamaya başladım.

merhaba benim kilo fazlam var p90x lean versiyonu mu yoksa classic programı yoga ve kenpo yerine cardio ekleyerek mi yapmalıyım

Kilo fazlaligi icin insanity (shaun t) programini öneririm. Daha hizli kilo verebilirsin

Ya da P90x normal programini uygulaman daha iyi olur.

normal programdan kastınız p90 mı yoksa p90xin lean vetsiyonu mu

P90x lean

teşekkürler peki supplementler o kadar gerekli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

Orijinalden alıntı: Nigahdar

@
    PhotoJava

İlgin için teşekkür ederim.

İnsanity'i bir videoda görmüştüm ama emin değilim zıplamalı hareketli bol bir programdı galiba onu yapmam biraz zor olur evde.

P90x kafama yattı gibi aletleri alıp başlamayı düşünüyorum.

Aletleri neler yani hangi araçları kullanıyorsun ? Birde maliyeti ne kadara geldi hepsinin ?

Ayrıca elinde programın videoları varmı ?

Videolar var fakat link yok

Evimin duvarları kalitesiz(sıvaları özellikle) ve kapım da uygun olmadığı için barfiksim yok. Direnç bandı kullanıyorum normal zorlukta 25tl
    4er kg dumbell var. Fiyatlarını hatırlamıyorum.

direnç bandını nasıl kullanıyorsunuz

• 9 aydır ayarlanabiilen dumbell setiyle + mekik+şınav+barfix ile gidiyorum..ancak gelişim durdu bunun üzerine P90X yapmaya karar verdim..Ama nasıl çalışacagımı bilmiyorum.Hareketleri setler halinde mi (misal 4 x Ab Ripper X ) yoksa belli bir dakika boyunca mı? aydınlatırsanız sevinirim
  • beyler programın sıralı halini yazabilirmisiniz? hafta sonu baslamayı dusunuyorum.2 adet dumbell alıcam kısa sürede.ama videoları lazım yukarıdaki link ölmüş yardım eden olursa sevinirim.
  • hocam link paylaşmak yasak diye biliyorum "P90X" diye aratırsanız torrent çıkar..Bugün indirme bitti Bende alt yazıda var.onuda veririm size .Şiddetle tavsiye ediyorum bu haftaki programın ardından başlıyorum fark etmeden p90x bazı hareketlerini zaten yapıyormuşum
  • arkadaşlar elinde pdflerin türkçe versiyonu olan varmı
  • Bende başlamak istiyorum 1.90 boy 115 kiloyum rahat bir 20-25 lilo fazlam var inşallah işe yarar.
  • Bende başlamayı düşünüyorum.Daha önceleri 1-2 hafta yapıp bırakmıştım.Bu sefer kararlıyım boy 1.78,kilo 110 .Bende dehşet birde göbek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronakai

Bende başlamayı düşünüyorum.Daha önceleri 1-2 hafta yapıp bırakmıştım.Bu sefer kararlıyım boy 1.78,kilo 110 .Bende dehşet birde göbek var.

insanity yapman daha yararlı olur senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doLaRFB

quote:

Orijinalden alıntı: Ronakai

Bende başlamayı düşünüyorum.Daha önceleri 1-2 hafta yapıp bırakmıştım.Bu sefer kararlıyım boy 1.78,kilo 110 .Bende dehşet birde göbek var.

insanity yapman daha yararlı olur senin için.

Shaun T'nin ekibinde nasıl bir yapı var anlamadım zaten, insanımsı bişeyler. Eyv hocam sağol başladım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 16 Ocak 2014; 15:21:18 >
  • bu programın linkini bulamıyorum yardımcı olabilecek biri varmı?
  • şimdi ben CDyi edindimde 12 tane bölümünü buldum. 90 gün diyor. Kaç gün hangi bölümü uygulamam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

şimdi ben CDyi edindimde 12 tane bölümünü buldum. 90 gün diyor. Kaç gün hangi bölümü uygulamam gerek?

onun çalışma takvimleri var programla beraber pdf dosyası gelir onun içinde vardır pdf yoksa http://www.p90xworkoutschedule.org/ lean classic ve doubles
  • quote:

quote:

şimdi ben CDyi edindimde 12 tane bölümünü buldum. 90 gün diyor. Kaç gün hangi bölümü uygulamam gerek?

onun çalışma takvimleri var programla beraber pdf dosyası gelir onun içinde vardır pdf yoksa http://www.p90xworkoutschedule.org/ lean classic ve doubles

Day 1 Chest & Back, Ab Ripper X

diyor yani 2 ders mi yapcam?

• quote:

quote:

quote:

zaten chest back dvdsi 1 saate yakın ondan sonra da 17 dakikalık ab ripper x adlı karın kası çalışmasını yapacaksınız ama bence chest&back bttikten sonra 30dk dinlenip yapın o yorgunlukla bitiremezsiniz ve anlamı çıkmaz

• quote:

quote:

quote:

Chest&Back , AbripperX tek gün programı.50-60 dk chest back.

Sonra 16 dakika abripperx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten chest back dvdsi 1 saate yakın ondan sonra da 17 dakikalık ab ripper x adlı karın kası çalışmasını yapacaksınız ama bence chest&back bttikten sonra 30dk dinlenip yapın o yorgunlukla bitiremezsiniz ve anlamı çıkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

quote:

quote:

Chest&Back , AbripperX tek gün programı.50-60 dk chest back.

Sonra 16 dakika abripperx

tamamdır. önerceğiniz barfiks barı, şınav barı vs. var mı? şınav barlı barfiks barları var. kullanıyor musunuz?

• Merhaba arkadaşlar
    P90x programına başlayacağım bir kaç güne
    Fakat aklıma takılan bir kaç soru var
    Yaşım 17 boy 1.74 kilo 59 ben hangi programa başlayacağım hangi besin menüsüne başlayacağım bi yardimci olursaniz sevinirim
    Birde dumbell alacağım kaç kg luk almalıyım
    Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.