Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

merhabalar ben mart ayında 116 kg'dim yag'ımda 45 kg'di. doktor kontrollu diyet yaparak bugun 94 kg'ye ulastım ve yağımıda 31 kiloya düşürdüm doktorum simdi gunde 30 dk yada 1 saat egzersiz yapmamı soyledi zaten hedef kilom 75 benim asıl sorum ise hem diyeti hemde bu p90x programını surdursem bi sonuca ulasırmıyım veya bi zararı olurmu (166 boy , kilo 94) ilginiz için teşekürler.
    2012 Senesinde 90 günü tamamlayıp çok sağlam derecede vücudumu toparlamıştım ama bıraktıktan sonra eskisinden daha fena halde bulmuştum kendimi, neyse ki yüzme vs derken tekrardan toparlanıyoruz. Şimdi tekrardan P90x'e başlayarak 90 günlük serüveni aralıksız yapmayı düşünüyorum tek sorum; sabah mı akşam mı yapmalı? Malum iş nedeniyle sabah erken kalkma gereksinimiz olabiliyor, bu nedenle sabah koşu, akşam iş dönüşü de P90x'i uygulamayı düşünüyorum.

• Videolari bi bulamadim,yardimci olacak var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Videolari bi bulamadim,yardimci olacak var mi
    çalışan insan bu programa nasıl baslamalı 3 vardıye var ınsan dengesi mahvboluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

çalışan insan bu programa nasıl baslamalı 3 vardıye var ınsan dengesi mahvboluyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar elimde p90 'nın torrent dosyası var isteyene yollayabilirim indirirsiniz.12.5 gb.750 ye çekiyorum şu anda hızlı iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

arkadaşlar elimde p90 'nın torrent dosyası var isteyene yollayabilirim indirirsiniz.12.5 gb.750 ye çekiyorum şu anda hızlı iniyor

Alıntıları Göster
    türkçe alt yazısı olmasa engel olur mu arkadaşlar gereklimi
  • Benimde 5. Günüm oldu. Bisiklet ile 55km hıza ulaşmasaydım etkili olacağını sanmazdım. Lean programı çok hafif diye classic programını yapıyorum. Tony abimizinde dediği gibi sporcular ile yarişmayın daha iyisini yada daha azını yapın diyor. Yemek programını uygulamıyorum. Kendim zaten düzenli besleniyorum. Eğer 1 yıldan fazladır spor yapmıyorsanız lean programını uygulayın yoksa ağrılara dayanamazsınız. Her türlü konuda yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Benimde 5. Günüm oldu. Bisiklet ile 55km hıza ulaşmasaydım etkili olacağını sanmazdım. Lean programı çok hafif diye classic programını yapıyorum. Tony abimizinde dediği gibi sporcular ile yarişmayın daha iyisini yada daha azını yapın diyor. Yemek programını uygulamıyorum. Kendim zaten düzenli besleniyorum. Eğer 1 yıldan fazladır spor yapmıyorsanız lean programını uygulayın yoksa ağrılara dayanamazsınız. Her türlü konuda yardımcı olurum.
    Merhabalar boyum 1.82 kilom 95 p90x3 classic versiyonunda ilk gün yaptım ve çok zorladı yapamadığım fazla hareket vardı ve antremanı sonuna kadar bitiremedim sizce lean versiyonunu mu yapmalıyım yoksa kendimi zorlayip classic versiyon mu hızlı cevap vermeniz benim için çok iyi olur bugun başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmektarTR

Merhabalar boyum 1.82 kilom 95 p90x3 classic versiyonunda ilk gün yaptım ve çok zorladı yapamadığım fazla hareket vardı ve antremanı sonuna kadar bitiremedim sizce lean versiyonunu mu yapmalıyım yoksa kendimi zorlayip classic versiyon mu hızlı cevap vermeniz benim için çok iyi olur bugun başlamayı düşünüyorum.

Lean daha rahat olur fakat neden direk x3 e gittin ki p90 yada 90x başlasaydın. Ben düzenli spor yapan biri olmama rağmen 90x de zorlanıyorum.
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    45 günlük bir süren olsa 192 boy 110 kilo olsan nə yapardın kilo vermək və sarkıklar düzəltmək için meme kısmında sarkıklar var
    düğün varda ablamın
    19 yaşındayım
    Maddi problemim ve süre sıkıntım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

45 günlük bir süren olsa 192 boy 110 kilo olsan nə yapardın kilo vermək və sarkıklar düzəltmək için meme kısmında sarkıklar var
    düğün varda ablamın
    19 yaşındayım

45 günde toplarsın kendini ama yediğine içtiğine çok dikkat etmen gerek. Ben 5 günde değişimi hissettim. Ve bende jinekomasti var. Sanırım 1 hafta sonra görünmeyecek şekle gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOserI -- 16 Temmuz 2014; 13:16:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

düğün varda ablamın
    19 yaşındayım

45 günde toplarsın kendini ama yediğine içtiğine çok dikkat etmen gerek. Ben 5 günde değişimi hissettim. Ve bende jinekomasti var. Sanırım 1 hafta sonra görünmeyecek şekle gelir

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar...body building ile toplam 3 yıl kadar uğraştım..yalnız elimde olmayan sebeplerden ötürü o alıştığım fitness salonları çok uzak kaldı bana.. aşağıya daha önce açtığım bi konunun linkini paylaşıyorum.. konuyu okudum ama pek sağlıklı bilgi alamadım...biri benim konuyu ve fotoları inceleyip hangi program türünün bana uygun olabileceğini söylerse çok sevinirim..bi de sanırım internetten video indirip programa göre o videolardakini tekrar ediyoruz doğru mu anladım acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_94982845/tm.htm

not: merak ettiğim bu programlar beni zorlayabilir mi? yanlış anlaşılmasın hafif gelmesinden çekiniyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: cand_mag

selam arkadaşlar...body building ile toplam 3 yıl kadar uğraştım..yalnız elimde olmayan sebeplerden ötürü o alıştığım fitness salonları çok uzak kaldı bana.. aşağıya daha önce açtığım bi konunun linkini paylaşıyorum.. konuyu okudum ama pek sağlıklı bilgi alamadım...biri benim konuyu ve fotoları inceleyip hangi program türünün bana uygun olabileceğini söylerse çok sevinirim..bi de sanırım internetten video indirip programa göre o videolardakini tekrar ediyoruz doğru mu anladım acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_94982845/tm.htm

not: merak ettiğim bu programlar beni zorlayabilir mi? yanlış anlaşılmasın hafif gelmesinden çekiniyorum...

Hocam siz classic programı uygulamalısınız. Program hafif gelirse double programına da geçebilirsiniz. İnternetten videoları indirip onlara göre yapacaksınız. Yani Tony Horton ve ekibi hareketleri yaparken siz de takip edeceksiniz, yani doğru anlamışsınız. Başka sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

• Arkadaşlar Kardio'yu ne zaman yapacağız, haftalık çizelgede yok ?
  • peki soracağım soru zamanım az olduğu için ve kısa sürede zöellikle ğöğüs kol istediğim için örneğin legs yerine chest yapsam olur mu? ve 17 yaşındayım şu anda 4kg dumbell yeter mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fourleafclover25

peki soracağım soru zamanım az olduğu için ve kısa sürede zöellikle ğöğüs kol istediğim için örneğin legs yerine chest yapsam olur mu? ve 17 yaşındayım şu anda 4kg dumbell yeter mi?
    yaklaşık 1 aydır evde vücut calısıyordum sonra bu programı buldum suan indiriyorum ama benim sorum şu bu programı yapan herkes kilo veriyormuş ben kilo vermek değil aksine kilo almak istiyorum tavsiyede bulunabilecek varmı bununla alakalı kilo alarak p90x çalışabilirmiyim ??
  • The_GodFather. kullanıcısına yanıt
    kiloyu düzenli beslenerek alırsın çok rahat öyle zayıflamassın rahat ol ama yemğine dikkat et yabancı sitelere baktım fat burner diyorlar bu programa ama zayıf olupta bayağı yapılanan var (düzenli yapıp düzenli beslenerek) internette bayağı videosu var p90x tranformation yaz çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: loqovu

kiloyu düzenli beslenerek alırsın çok rahat öyle zayıflamassın rahat ol ama yemğine dikkat et yabancı sitelere baktım fat burner diyorlar bu programa ama zayıf olupta bayağı yapılanan var (düzenli yapıp düzenli beslenerek) internette bayağı videosu var p90x tranformation yaz çıkıyor
    Akadarlar insanity workout'u tamamlayalı 1 hafta vs oldu... 1 haftadır dinleniyorum ama arada bisiklet sürüyorum kilo alma durumum yok. Bugün pazartesi ama halı saha maçım var ve muhtemelen yarın başlıyacağım... Şimdi bir kaç sorum var

P90x e başlamadan önce nasıl beslenmeliyiz ?

Nelere dikkat etmeliyiz ?

Elimdeki mevcut aletler

20 kg sökülebilir dambıl

Şınav barı ve el yayı

Koridor barfiksi

180 cm boyunda mat ve sporcu eldiven

Edit: insanity den önce 88-90 kg'dım. İnsanity den sonra 78-77 kg arasındayım... Tabi bunda yaptığım diyetinde payı var :) Her şeyi insanity ye bağlamamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 4 Ağustos 2014; 13:19:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Akadarlar insanity workout'u tamamlayalı 1 hafta vs oldu... 1 haftadır dinleniyorum ama arada bisiklet sürüyorum kilo alma durumum yok. Bugün pazartesi ama halı saha maçım var ve muhtemelen yarın başlıyacağım... Şimdi bir kaç sorum var

P90x e başlamadan önce nasıl beslenmeliyiz ?

Nelere dikkat etmeliyiz ?

Elimdeki mevcut aletler

20 kg sökülebilir dambıl

Şınav barı ve el yayı

Koridor barfiksi

180 cm boyunda mat ve sporcu eldiven

Edit: insanity den önce 88-90 kg'dım. İnsanity den sonra 78-77 kg arasındayım... Tabi bunda yaptığım diyetinde payı var :) Her şeyi insanity ye bağlamamak lazım

Alıntıları Göster
    Günün hangi saati P90X yapmak için ideal sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

Günün hangi saati P90X yapmak için ideal sizce?

Alıntıları Göster
    Dostlar 2.ayımı bugün bitirdim ve açıkcası kendimde hiç değişiklik göremiyorum.Bu da bende moral bozukluğu yarattı açıkcası.Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeniVidiVecihi

Dostlar 2.ayımı bugün bitirdim ve açıkcası kendimde hiç değişiklik göremiyorum.Bu da bende moral bozukluğu yarattı açıkcası.Ne yapmalıyım?

Alıntıları Göster
    beyler p90x e bugün başladım ilk chest bitti kolumda hafif ağrı var workshet nedir bilgi verirmisiniz sadece p90x teki tonyle olan programı uygulamam yeterlimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 8 Ekim 2014; 12:57:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.