Şimdi Ara

[ANA KONU] P90x Hakkında Herşey - Çalışma Beslenme - Kilo verdirici ve Kas Güçlendirme/Geliştirme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
72
Favori
70.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programin guncel linkini verebilir misiniz?
  • P90 PROGRAMI (1,18 GB) Açma Anahtarı: 1ysWwZmlNEQ5onNa9XM6jS0bMqMNqGbPKza-g4bjC-8

P90M PROGRAMI (1,46 GB) Açma Anahtarı: -rhbM5_mwxskeaK2pjtnQBXqGML0BSL8Y77NlAy1M7w

P90X PROGRAMI (3,01 GB) Açma Anahtarı : hIXvdJ0b4_Q8ov2CwVOz-ok86lDoQveR79gBVt4vw-I

P90X+ PROGRAMI (753,4 MB) Açma Anahtarı : -VpULoyC4KtcdrpHtJQRT7C8gTfnHGhAPAgyNTeqv2Y

Linkler yenilenmiş, P90X+ Programı ilave edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmalt1 -- 18 Ağustos 2020; 8:39:34 >

• güncel link varmı arkadaşlar
  • 2 numaralı DVD yerine 11 numaralı DVD Yİ
    cardiyo x i yapabilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 5 Haziran 2017; 18:37:15 >
  • Merhabalar, bu programa ilk kez başlayacağım. Daha önceden spor geçmişim var spor salonu olsun, madbarz gibi home fitness programları olsun. P90X ile başlasam zorlanır mıyım? Elimde barfiks barı ve 3kg'lık dumbeller var. Dumbell seti alacağım ilerde şimdilik işimi görür. Amacım kilo verip vücudumu şekle sokmak. Yağlı ve dayanıksız bir vücudum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruthdure

Merhabalar, bu programa ilk kez başlayacağım. Daha önceden spor geçmişim var spor salonu olsun, madbarz gibi home fitness programları olsun. P90X ile başlasam zorlanır mıyım? Elimde barfiks barı ve 3kg'lık dumbeller var. Dumbell seti alacağım ilerde şimdilik işimi görür. Amacım kilo verip vücudumu şekle sokmak. Yağlı ve dayanıksız bir vücudum var. Yardımcı olursanız sevinirim.

zorlanmazsın ama belirli bir süre yapmadıysan hamlarsın 1 hafta benim gibi sakat gezersin 5 kg lik dumbel al daha iyi olur
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Hocam kafama göre yapıyorum madbarzdan bazı programları, çok ağır olmamakla birlikte ter attıran kardio programları cinsinden. P90X'e lys bitince haftaya falan başlayacağım.
  • link verebilecek varsa çok mutlu olurum. herkese iyi günler
  • Merhabalar. 1.70 boyunda ve 66 kiloyum. Kilom normal sayılır çünkü ideal kilom 64-65 falan. Ancak karın bölgemdeki yağ oranını iyice azaltmak istiyorum yani 1.amacım kilo vermek değil yağ yakmak şekil vermek. Özellikle yan bölgelerde baya yağ var. Daha önce çok büyük bir kilo verme durumum oldu. Bu kilolara 80-85 kilolardan düştüm. Sadece yediklerime falan dikkat ederek ve bazen yaptığım yürüyüşlerle 4 ay gibi bir sürede oldu. Elimde t25, p90x ve insanity programları var. Ağustos ayının sonlarında tatile gidene kadar yani 1.5 ay yapacağım. Şuan derslerim olduğu için yani süre sıkıntım olduğu için t25 düşünüyorum. Sabahları bunu yapıp akşam başka program mı yapsam yoksa sabah akşam bunu mu yapsam yada sadece günde 1 sefer bunu mu yapsam bilemiyorum. Yada t25 yerine diğerlerinden birini mi yapsam. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok iyi olur arkadaşlar.
  • darkmalt1 D kullanıcısına yanıt
    hocam dosyalar uçmuş, hala elinizde var mı?
  • Mass, lean gibi türlerin farkı ne acaba
  • kütle - definasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmalt1

P90 PROGRAMI (1,18 GB) Açma Anahtarı: 1ysWwZmlNEQ5onNa9XM6jS0bMqMNqGbPKza-g4bjC-8

P90M PROGRAMI (1,46 GB) Açma Anahtarı: -rhbM5_mwxskeaK2pjtnQBXqGML0BSL8Y77NlAy1M7w

P90X PROGRAMI (3,01 GB) Açma Anahtarı : hIXvdJ0b4_Q8ov2CwVOz-ok86lDoQveR79gBVt4vw-I

P90X+ PROGRAMI (753,4 MB) Açma Anahtarı : -VpULoyC4KtcdrpHtJQRT7C8gTfnHGhAPAgyNTeqv2Y

Linkler yenilenmiş, P90X+ Programı ilave edilmiştir.
    Elinizde mevcut mu?

• merhaba 182 cm 76 kiloyum P90x başlamaya düşünüyorum. Biraz zayıfım tavsiye eder misiniz

Yoksa kas ve güzel görünüş için başka bir program mı önerirdiniz?
  • Konuyu bende hortlatacağım, güncel link olan ve bilgi paylaşabilecek kimse var mııı?
  • Linkler hala sağlam. İndiremeyenler tekrar denerse sevinirim.
    Bunların sırası varmı yoksa istediğimizden başlayalım mı?
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Linkleri terar denedim; Sağlam görünüyor. Tekrar denerseniz sevinirim.
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Verdiğim sırayla gidiyor.
    Hocam 3 yıl sonra az önce baktım, yine uçmuş dosyalar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.