Explorerın giriş sayfasını değiştiremiyorum arkadaşlar arasana.tk çıkıyor ve bir türlü silemedim. İnternetteki herseyi denedim. regedit ayarlarını değiştirdim olmuyor, explorer geçmişini sildim olmuyor sizce daha ne yapmalıyım ??
HijackThis programını açıp sisteminizi tarayın."Arasana.tk" ile ilgili girdileri işaretleyip fix butonuna basın
yapıorum delete diyor evet diyorum tekrar tarıyorum çıkıyor arasana.tk... startpage yerinde hemde o girdiyi bile değiştirdim olmuyor. acaba yanlıs yaptığım bir noktamı var ?
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_kilic
yapıorum delete diyor evet diyorum tekrar tarıyorum çıkıyor arasana.tk... startpage yerinde hemde o girdiyi bile değiştirdim olmuyor. acaba yanlıs yaptığım bir noktamı var ?
Bilgisayarın her açılışında değiştirmeyi tetikleyen bir program olabilir.Açılış programlarınızı kontrol edin. O da olmazsa başlat > Çalıştır'a gpedit.msc yazıp enter'layın. Kullanıcı yapılandırması > Yönetim şablonları > Windows Bileşenleri > Internet Explorer > "Giriş sayfası ayarları değişimini devreden çıkar" a çift tıklatın.Etkin'i işaretleyip ana sayfanızı yazın.Tamam'a tıklayıp açık pencereleri kapatın
Advanced System Care Glary Utilities CWShredder
özellikle sırf bu iş için olan CWShredden işinizi görecektir...