Şimdi Ara

Ana ünite ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kenwood KDC-W5544U
    Sony Cdx-Gt430u

Karar veremedim ida-x digital media canter da cd çalar yok çok ta bağlamıyor zaten beni
    onun haricinde hepsinin üç aşağı beş yukarı özellikler aynı gibi
    alçak yüksek filtreler parametric eq falan falan , ancak rca 4 v olanlar pahalı geldi bunlar 2v - 2,5 v arası 6 ohm , kapı konları ana üniteden + sub anfi ile sadece sub u besleyecem anfiden

Alpine benim gözümde öne çıkıyor tabiki şimdiki cihazım Alpine CDE 9881RB dehşet memnunum crunch blackmaxx anfi ile kullanıyorum alpine kapı comp ve alpine sub ile

bunu diğer araca kuruyorum aletleri almanyadan ısmarladım yazdığım sırayla bakacak arkadaşım
    Alpine kafama çoook yatıyor ne dersiniz.

• alpin ama pıoneerde koysan sub beslemelerinde daha iyi sonuç alırsın
  • Yurtdışı bağlantım olduğu için sık sık cihaz değiştirebiliyorum

işte benim favori sitem , buradaki fiyatlar insanı çıldırtıyor ve gerçek fiyatlar

http://www.idealo.de/

50 li seri kullandığımdan mıdır nedir çoook uzunca bir süredir pioneer ana ünitelerden tonlama anlamında memnun değilim 2-3 ay kullandığım 6050 yi mesela yeni çıkardım elimden . Bas tiz ok ama ne hikmetse orta oktavlar çok memnun edici değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADAC -- 24 Haziran 2009; 13:09:26 >
  • pioneer her zaman alpine'den iyidir

Doğru amfi ve doğru mid tiz veya 3yollu aktif, pasif sistemlerde en iyi sonucu pioneer vermiştir.

Madem fiyatlar ucuz pioneer p88 öneririm size ömürlük olur ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

pioneer her zaman alpine'den iyidir

Doğru amfi ve doğru mid tiz veya 3yollu aktif, pasif sistemlerde en iyi sonucu pioneer vermiştir.

Madem fiyatlar ucuz pioneer p88 öneririm size ömürlük olur ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.