Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ana ünite ürün tavsiyeleriniz (pioneer-alpine)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, biraz uzun olacaktır. Affınıza sığınıyorum. Daha iyi anlaşabilmek adına yazıyorum.

3k aracımda ana ünitem orjinal kalmak üzere,

önler Jbl 16 cm mid,
    arkalar alpine 16 cm hoparlör(serisini hatırlamıyorum)
    Sierra 4 kanal amfi,
    sierra 30 cm lik bass.
    (Sierraların baya eski ürünleri :)

Aklımda ses sistemi gibi bişey yoktu araçta orjinal hi-fi sistem mevcuttu. Sonra bir değişiklik yapalım dedim ve arkadaşımda olan ürünleri sierraları alarak taktırdım. Pahalı bir sevda olduğu için pek fazla üzerine düşmedim. Zaman ilerledi ve şimdi ana üniteyi değiştirmeyi düşünüyorum. Benim gibi bi mid, bi bass koyan arkadaşlar ana üniteyi değiştirdiklerinde sesin daha iyi olduğunu gördüm. O yüzden değiştirmek istiyorum.

Gelelim konuya;

Bütçem max 350 TL. Süreç içerisinde bir takım daha mid arkaya koyabilirim. Onu düşünerek Rca çıkışı 2 olan bi teyp almak istiyorum.(alakası olmayabilir belki ama :) ) Bir de donanım olarak ta kullanabileyim diye bluetooth özelliği olan bir cihaz takayım dedim araştırma ilerledikçe fiyat yükseldi modeller değişti. Pioneer a çok baktım. 50 li serileri ithalatçı garantisinde. o biraz kafamı karıştırdı. Ama kalitesi kime sorsam tartışılmaz.

Pioneer DEH-X4650BT(nette 310 tl-ithalatçı garantili) ve Alpine Ute-72Bt (mediamarkt ve firma garantili 350 TL)

Bu 2 ürün hakkında ne düşünürsün acaba ? Hangisini neden tercih etmeliyim ? Örneğin; pioneerda cd calar var ama alpine da yok. önemsemeli miyim bu farkı ? gibi yorumlarınızı esirgemezsiniz sevinirim.

• senolgp S kullanıcısına yanıt
    güncel.
  • Alpine ile piooner kıyaslanamaz bence ses kalitesi açık ara önde alpine tavsiye ederim...
    Bugün cd çaları hangimiz kullanıyor ki çok az.... Bence o kadar önemsemeye gerek yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolgp

Selam arkadaşlar, biraz uzun olacaktır. Affınıza sığınıyorum. Daha iyi anlaşabilmek adına yazıyorum.

3k aracımda ana ünitem orjinal kalmak üzere,

önler Jbl 16 cm mid,
    arkalar alpine 16 cm hoparlör(serisini hatırlamıyorum)
    Sierra 4 kanal amfi,
    sierra 30 cm lik bass.
    (Sierraların baya eski ürünleri :)

Aklımda ses sistemi gibi bişey yoktu araçta orjinal hi-fi sistem mevcuttu. Sonra bir değişiklik yapalım dedim ve arkadaşımda olan ürünleri sierraları alarak taktırdım. Pahalı bir sevda olduğu için pek fazla üzerine düşmedim. Zaman ilerledi ve şimdi ana üniteyi değiştirmeyi düşünüyorum. Benim gibi bi mid, bi bass koyan arkadaşlar ana üniteyi değiştirdiklerinde sesin daha iyi olduğunu gördüm. O yüzden değiştirmek istiyorum.

Gelelim konuya;

Bütçem max 350 TL. Süreç içerisinde bir takım daha mid arkaya koyabilirim. Onu düşünerek Rca çıkışı 2 olan bi teyp almak istiyorum.(alakası olmayabilir belki ama :) ) Bir de donanım olarak ta kullanabileyim diye bluetooth özelliği olan bir cihaz takayım dedim araştırma ilerledikçe fiyat yükseldi modeller değişti. Pioneer a çok baktım. 50 li serileri ithalatçı garantisinde. o biraz kafamı karıştırdı. Ama kalitesi kime sorsam tartışılmaz.

Pioneer DEH-X4650BT(nette 310 tl-ithalatçı garantili) ve Alpine Ute-72Bt (mediamarkt ve firma garantili 350 TL)

Bu 2 ürün hakkında ne düşünürsün acaba ? Hangisini neden tercih etmeliyim ? Örneğin; pioneerda cd calar var ama alpine da yok. önemsemeli miyim bu farkı ? gibi yorumlarınızı esirgemezsiniz sevinirim.

pioneer bt 9550 veya 8550 olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.