Şimdi Ara

anadolu lisesinden düz lisye geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ben 10.sınıfa geçtim ortalamam düz lisede sınıfı geçiyor ama şuanki okulumda sorumluluğa kalıyorum düz lisye geçersem sınıfı geçermiyim

• Geçersin ama mallık olur mallık yapma derim kendinden düşük seviye gerçekten kötü olabiliyor bizim okulda kavga edip ayrılmak zorunda olan çocuk anadoluya gtmişti (aöl mezunum) bizim okulda zar zor teşekkür falan alıyodu o okulun bilgi yarışmasında beyin takımına girmişti
    Ayrıca nickteki tarihi kaldır kaale alınmazsın
  • Anadolu lisesinden duz liseye gecmeyi sadece sorumluluga kalma korkun yuzunden mi dusunuyorsun?
    Lutfen bir daha dusun kendine yazik etme.
    _Corvette_ dedigi gibi nickteki tarihi kaldır kaale alınmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1996

arkdaşlar ben 10.sınıfa geçtim ortalamam düz lisede sınıfı geçiyor ama şuanki okulumda sorumluluğa kalıyorum düz lisye geçersem sınıfı geçermiyim

eğer kendine inanmıyorsan, anadolu, düz veya meslek lisesi olması bir şey fark ettirmez. anadolu lisesinde yapamadığın dersi, düz lisede de yapamazsın. ama buna kararlıysan en iyisi meslek lisesine geçmendir. orada daha az kültür dersi görürsün. zaten artık düz liselerde yavaş yavaş ya anadolu lisesine, yada meslek lisesine dönüştürülüyor. bir düz lisenin ömrü en fazla 2 seneliktir.(son duyumlarıma göre)
  • arkdaşlar gittiğim okuldaki öğretmenler iyi olduğu için oraa gidiorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.