Şimdi Ara

Anadolu Sigorta'nın gönderdiği Çekici Kusurundan Kaynaklanan Aracımdaki Değer Kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100618*** dosya numaralı, 34HB**** plakalı 2011 Model Siyah Toyota Corolla’yı Ocak ayında almıştım ve halen kredi ödemelerim dahi devam etmektedir.

13.10.2011 tarihinde bir otoparka aracımı park etmeye çalışırken sol ön teker tümseği aşarak havada kaldı. Kasko’mun bulunduğu Anadolu Sigorta Çağrı Merkezi’ni arayarak çekici hizmetinden yararlanmak istediğimi belirttim. 15-20 dk. içerisinde ahtapot tarzı diye tabir edilen 34 *** 50 plakalı çekici otoparka geldi. Aracımı kaldırmaya başladığı sırada araç yerden yaklaşık 50 cm yükseldiğinde, vincin araç tarafındaki bölümü kırıldı ve çekici kolları aracımı yere bıraktı ve kollar aracımın üzerine düştü. Hatta hemen yanımdaki araca da ufak bir zarar verdi.

2. El Piyasası’nda “Tavan Hasarı” hem ciddi derecede değer kaybı yarattığından, hem satışı zorlaştırdığından hem de aracımın güvenliğinden endişe ettiğimden dolayı mağduriyetimin giderilmesini, aracımın alınarak yeni araç ile değiştirilmesini talep ettim. Google'da yaptığım araştırmalar sonucunda Türkiye'de örneği olmayan bu durum için Anadolu Sigorta'dan Yusuf *** ile görüştüğümde "bulunan Kasko sigortası poliçesi kapsamında (araç hasarının 3.500-TL civarında olması; değer kaybı talebinin aracın pert olarak değerlendirilmesi ile illiyet bağının bulunmaması nedeniyle) olumlu değerlendirme yapamayacağımızı bilgilerinize sunarız." şeklinde yanıt verildi.

Ben müşteri memnuniyeti diyorum, firma bana prosedür diyor. Bir daha Anadolu Sigorta'dan poliçe yaptırmam. Sigorta Tahkim Kurulu'na gideceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoed -- 25 Ekim 2011; 18:03:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snoed

100618*** dosya numaralı, 34HB**** plakalı 2011 Model Siyah Toyota Corolla’yı Ocak ayında almıştım ve halen kredi ödemelerim dahi devam etmektedir.

13.10.2011 tarihinde bir otoparka aracımı park etmeye çalışırken sol ön teker tümseği aşarak havada kaldı. Kasko’mun bulunduğu Anadolu Sigorta Çağrı Merkezi’ni arayarak çekici hizmetinden yararlanmak istediğimi belirttim. 15-20 dk. içerisinde ahtapot tarzı diye tabir edilen 34 *** 50 plakalı çekici otoparka geldi. Aracımı kaldırmaya başladığı sırada araç yerden yaklaşık 50 cm yükseldiğinde, vincin araç tarafındaki bölümü kırıldı ve çekici kolları aracımı yere bıraktı ve kollar aracımın üzerine düştü. Hatta hemen yanımdaki araca da ufak bir zarar verdi.

2. El Piyasası’nda “Tavan Hasarı” hem ciddi derecede değer kaybı yarattığından, hem satışı zorlaştırdığından hem de aracımın güvenliğinden endişe ettiğimden dolayı mağduriyetimin giderilmesini, aracımın alınarak yeni araç ile değiştirilmesini talep ettim. Google'da yaptığım araştırmalar sonucunda Türkiye'de örneği olmayan bu durum için Anadolu Sigorta'dan Yusuf *** ile görüştüğümde "bulunan Kasko sigortası poliçesi kapsamında (araç hasarının 3.500-TL civarında olması; değer kaybı talebinin aracın pert olarak değerlendirilmesi ile illiyet bağının bulunmaması nedeniyle) olumlu değerlendirme yapamayacağımızı bilgilerinize sunarız." şeklinde yanıt verildi.

Ben müşteri memnuniyeti diyorum, firma bana prosedür diyor. Bir daha Anadolu Sigorta'dan poliçe yaptırmam. Sigorta Tahkim Kurulu'na gideceğim...

sonuç?

• Hala sonuç alamadıysanız değer kaybı davası açın derim,gerçi oda epey uzun sürecektir...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yine hortlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

yine hortlamış.

sonuç ne ama ,yazmış gitmiş, ne oldu bir anlatsın bari.
  • Foruma bayağıdır girmediğim için sonucu iletmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Ekim 2013 itibariyle, yani 2 yıl sonra, dava lehime sonuçlandı. Bilirkişinin belirlediği 4.000 TL değer kaybı + 300 TL yol giderleri ile beraber dava masrafları için ödediğim 1.500 TL'yi de yasal faiziyle beraber ödediler. Mutlu son :)
  • Değer kaybını çekicinin sigortasından talep ettiniz, değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.