Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİ. SOSYOLOJİ VEYA SOSYAL HİZMETLER BU PUANA GELİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AÖF SOSYAL HİZMETLER veya SOSYOLOJİ DÜŞÜNÜYORUM 4 YILLIK
    YGS EN YÜKSEK PUANIM

YGS 3 254 SIRA 1.184.427
    YGS 4 252 SIRA 1.088.047
    SIRALAMAYA DİKKAT

ŞİMDİDEN TESEKKİR

• upppp
  • Araştırdım ama hicbiyerde bulamadım. Puan türü yazmıyor bu bölümde (sosyal hizmet). En yüksek ygs puanını mi baz alıyor açaba tercihte ? En yüksek puanim 344. geçen sene 353 ile almış gelir mi sizce ? Ata aof yi yüksek harç nedeniyle yazmadım, o da 307 ile almış yazmalı miyim sizce ? 2 yillik örgün sağlık bölümü mezunuyum. 2015 mezunu olduğum için sağlıkta lisans tamamlamaya basvuramiyorum bize hak verilip verilmeyeceği bile belli değil. Verilirse 2 yılda lisans tamamlayacagim o yüzden kararsızim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

Araştırdım ama hicbiyerde bulamadım. Puan türü yazmıyor bu bölümde (sosyal hizmet). En yüksek ygs puanını mi baz alıyor açaba tercihte ? En yüksek puanim 344. geçen sene 353 ile almış gelir mi sizce ? Ata aof yi yüksek harç nedeniyle yazmadım, o da 307 ile almış yazmalı miyim sizce ? 2 yillik örgün sağlık bölümü mezunuyum. 2015 mezunu olduğum için sağlıkta lisans tamamlamaya basvuramiyorum bize hak verilip verilmeyeceği bile belli değil. Verilirse 2 yılda lisans tamamlayacagim o yüzden kararsızim

hangi sağlık bölümünden mezunsun
  • Anestezi

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

Anestezi

atandı mi yada ataması varmı bana diyorlar özelde anestezi oku ben gitmiyorum tavsiye edermisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.