Şimdi Ara

anadolu üniversitesi sınav sonucu sayfası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , anadolu üniversitesi açıköğretimde kayıtlıyım. sınav dönemi sonunda internet sayfasından sadece tc no girerek yapılan sınav sonuçları bilgisini nasıl kapatabilirim ? eskiden yakın olan arkadaslarım ve eskiden yakın olduğum akrabalar kısaca benim tc numaramı bilen kisilerin benim sınav sonuçlarıma bu kadar kolay erismesinden çok rahatsızım. bu sifresiz giris sistemini bloke etme imkanı var mıdır bürodan yada telefondan halledebilir miyim ?

• bu aöf'te ilk senem yardımcı olurmusunuz .
  • hocam niye akrabalara eşe dosta dağıtttınız tc no nuzu? ezberlememişlerdir herhalde öyleyse geri alın olsun bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lg02561

hocam niye akrabalara eşe dosta dağıtttınız tc no nuzu? ezberlememişlerdir herhalde öyleyse geri alın olsun bitsin.
    nasıl geri alıcam anlamadım
  • bumbada1 B kullanıcısına yanıt
    hocam herhalde akrabalarınıza ailenize falan tc nonuzu yazılı kağıtlarla dağıtmışsınız? yada öyle bir şey. yani absürd bi durum. onlardan geri isteyeceksiniz olay bu. yoksa tek tek ezberlettiniz mi yakınlarınıza tc nonuzu. öyleyse geri alınamaz tabi geçmiş olsun.
  • Bildiğim kadarıyla şifresiz giriş AÖF öğrenci otomasyonu üzerinden kapatılabiliyordu.
  • Öğrenci otomasyonuna giriş yap. Kayıt bilgisine gir. Şifresiz Giriş uygulamasına izin veriyor musunuz? diyor onun yanında Evet ve Hayır seçenekleri var. Gizlemek için Hayır diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 16 Nisan 2018; 0:18:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.