Şimdi Ara

Anadolu Yakası Özel Servis Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kardeşimde 2005 model Corsa C CDTI araç var. Araç bir süredir motor elk. arızası ışığını yakıyor. Zorladığımızda siyah duman atıyor. Örneğin boşta iki üç defa 4000 - 4500 devre çıkarttığınızda ışık yanmaya başlıyor ve araç 4000 devrin üstüne çıkmıyor. Yolda giderken de 2000 devrin altına indiğinde mutlaka vites küçültmek gerekiyor. Eğer zorlarsanız ya da uzun süre 3000 devir civarında gittikten sonra gazı keserseniz uyarı ışığı yine yanıyor ve bir süre bu şekilde kaldıktan sonra sönüyor. Genellikle de 2000 deviri geçmeyecek şekilde gaz verirseniz ve bir süre öyle giderseniz sönüyor.
    EGR valfi, enjektör ya da turbo arızasından şüpheleniyorum.
    Kartal Yakacık'ta 60.000 bakım için götürdüğümde ışığın yandığını söylemiştim. (O zaman henüz bu duman atma ya da yokuşta bayılma gibi sorunların farkında değildim) Radyo çekmemiş ondan ışık yanmış dediler. Adam ya anlamıyor ya da beni salak yerine koymaya çalıştı.
    Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz adam gibi bir özel servis var mıdır? Özellikle Tech2 programını iyi bilen, gerekirse EGR valfini yazılımla kapatabilecek birini arıyorum.

• Yardımcı olabilecek yok mu?
  • opel gedikler hasanpaşa
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.