Şimdi Ara

ANAKART ÇALIŞIYOR GÖRÜNTÜ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin ya işlemci hariç tüm parçaları test ettim işlemciye de güveniyorum
    Düğmeye basıyorum buzzer çok seri bir şekilde ötüyor kesik kesik ama çok hızlı ses kaydını alıp saymayı denedim ama 20den fazla

anakartın üstünde tüm ışıklar yanıyor fanlar dönüyor harıl harıl ama start vermiyor lütfen yardım edin bir türlü çözemedim sorunu pinler eğik mi diye kontrol ediyorum hiç gözüme eğik gelen yok fotoğraf makinesiyle çektim genede göremedim eğik pin sadece içeride çok ufak toz yumağı var pinin bağlı olduğu deliğin arasına sıkışmış

tamir olacaksa hakkıyla tamir edecek ankarada bir usta var mı böbreğimi almayacak zaten para sıkıntım olmasa bu kadar dert etmezdim

gigabyte x58-a ud7

• Merhaba biosunuz yanlış araştırmadıysam Award bios. Bu siteye göre de sürekli anakartın ötmesi ram sorununun olduğunu gösteriyor.https://www.computerhope.com/beep.htm
  • yanıtladığınız için çok teşekkür ederim acaba ecc ram mi kullanmam gerekiyor çünkü farklı ram ile de denedim 6 slot var zaten hepsi bozulmuşta olamaz acaba illaki 3 slot mu doldurmam gerekiyor 2 kanal çalışıyor ramlar eğer sorun buysa benim için sorun değil yeni ram alabilirim
  • Merhaba tekrardan. Anakartinizhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-x58a-ud7_10#sp linkte ki anakart ise ecc ram desteklemiyor. Ecc ram almak mantiksiz o yuzden. Simdilik yapacaklariniz bios sifirlamak anakartta ki ram slotlarini temizlemek ramleri tek olarak slotlarda denemek. Biosu pili cikarip gucu kestikten sonra 5 dakika bekleyip yapabilirsiniz. Amaciniz statik elektrigi bosaltmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrardan teşekkürler yalnız bios sıfırlamayı defalarca kez yaptım üstünde clear cmos tuşu var onunla yaptım ama sonuç aynı görüntü gelmiyor anakart ve işlemci hariç tüm parçalar denendi işlemcide de sorun olacağını sanmıyorum kolay bozulan parça değil soğutucu falan her şey çalışıyor görüntü vermiyor :/ üzerindeki tüm ışıklar yanıyor sanırım sadece yeşil ışık yanması gerekiyormuş artık çare anakart tamircisi sanırım :(
  • Kebab Destroyer K kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi sorun devam ediyorsa ve islemci de sorun yoksa anakart tamiri cozum olabilir. Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ramleri söküp takın,tam otrduğna emin olun ,ram yuvalarını temizleyin,bir de öncelikle bir tane ram takarak çalıştırın,açılırsa diğerlerini de eklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Hocam ramleri söküp takın,tam otrduğna emin olun ,ram yuvalarını temizleyin,bir de öncelikle bir tane ram takarak çalıştırın,açılırsa diğerlerini de eklersiniz.

maalesef olmuyor :/
  • Anakart start vermiyor derken, monitöre sinyal mi gitmiyor yoksa monitöre siyah parlak ekran mı geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Anakart start vermiyor derken, monitöre sinyal mi gitmiyor yoksa monitöre siyah parlak ekran mı geliyor?

sinyal vermiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.