Anakarttaki ram slotlarının 4 ününde çalışmaması nedeniyle Anakartı değiştirdim. pc çalışıyor ve sorun yok gibi ama bilgisayara yeniden format atmak gerekiyormu? anakartı değiştirdikten sonra hiç bir program yüklemedim.
Eski Anakart; Gigabyte P55-US3L socket 1156 2200 mhz Yeni Anakart; Asus P7H55 socket 1156 2200 mhz
yok herhangi bir sıkıntı olmaz ama sadece chipset driver ını yükle
quote:
Orijinalden alıntı: unbalanced59
yok herhangi bir sıkıntı olmaz ama sadece chipset driver ını yükle
teşekkürler. yüklüyorum hemen
quote:
Orijinalden alıntı: acarxxx
Anakarttaki ram slotlarının 4 ününde çalışmaması nedeniyle Anakartı değiştirdim. pc çalışıyor ve sorun yok gibi ama bilgisayara yeniden format atmak gerekiyormu? anakartı değiştirdikten sonra hiç bir program yüklemedim.
Eski Anakart; Gigabyte P55-US3L socket 1156 2200 mhz Yeni Anakart; Asus P7H55 socket 1156 2200 mhz
Bilgisayarı başlattığın zaman sistem açıldı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: busvas
quote:
Orijinalden alıntı: acarxxx
Bilgisayarı başlattığın zaman sistem açıldı mı ?
evet açıldı herşey normal bir şekilde çalışıyor, windows derecelendirmesinde ekran kartına nedense 1.0 verdi. driverini yeniden kurdum şimdi yine 7.5 verdi. herşey normal görünüyor şuanda
tamamdır format attım. ramıda 8gb ye yükseltmiştim pek bi fark yok gibi bakalım oyunlarda bir değişiklik olcakmı. :)
eğer 64 bit kurmadıysan 8Gb ı kullanamazsın aklında olsun ;)
Format atman daha iyi olur yeni bir parça takmışsın ve anakart atmanı öneririm.
Bence de format at.
format atmakta fayda var amd'den intele geçerken usb'ler çalışmamıştı driverları tek tek temizleyince düzeldi.
katılıyorum format atın bana kalırsa kolay gelsin
eğer bilgisayarın çok ağır çalışmıyorsa format atmana gerek yok pek.
Eğer anakart değiştirdiğinde bilgisayar sorunsuz açılıyor ise, sadece anakart driverlarını kurarak yoluna devam edebilirsin,muhtemelen aynı marka chipset yeni anakartın.Fakat en temizi anakart değiştirdiğinde sistemi yeniden kurmaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme