Şimdi Ara

Anakart - Ekran Kartı Uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus M3N78 Pro anakarta Asus EAH6850 takıldığında görüntü alamıyorum. PSU Tagan 800w, işlemci phenom x3 2.4 GHz, ram 8gb. Ekran kartını servise yolladım kartta sıkıntı yokmuş, biriniz yardım etsin lütfen 2 haftadır tıkandım kaldım araştırmadığım yer kalmadı hiç aynı sorun olmamış olsa bile en azından görüntü vermiş diğerlerinde. 430 lira girdi bana en azından görüntü alayım oyun falan da oynamıyorum film izlemek için aldım ekran kartını yardım edin bana kıracam öptüğümün kartını lütfen :)

• Arada dönüştürücü kullanıyorsanız, önce farklı bir dönüştürücü kullanmayı deneyin. Yine olmadı, bu sefer ekran ile kart arasındaki kabloyu değiştirin.
  • Hepsini denedim, yine goruntu alamiyorum yapilmasi gereken baska birsey var midir? Sorun ne hala cozemedim baska ekran kartlari sistemde calisiyor ama bu kart calismiyor, yeni aldim karti ona ragmen servise gonderdim kartta bir problem yok ama bu ikisi bir turlu calismadi.
  • Tecrubesi olan yok mu hic?
  • Valla MÜŞAVİR hocamın dediğini söyleyecektim ama denedim diyorsunuz . sıfır dvi kablo ile denediniz mi ? anakartınızın pci slotunda da sorun olabilir , başka bir ekran kartıyla denediniz mi ?
  • Pasam monitoru bile degistirdim, dandik crea'nin 2006 yilinda aldigim monltor vardi, samsung 46C 750 ekrana hdmi ile bagladim yine goruntu vermiyor. Ekran karti baska pc de calisiyor, benim pc diger kartlari calistiriyor ama bu ikisi ayni anda calismiyor ya kiracam ya saticam biktim valla hd film izlemek icin aldim kendim film oldum kart yuzunden, bilgisayarcilar kovuyo beni artik mekanlarindan dertliyim :)
  • valla üstad vatandan aldıysan kolayca iade edebilirsin kutu içeriği tam ise . onun haricinde sorun garip valla . hd filmi HD5450 bile izletiyor hocam boşa masraf etmişsiniz film için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart ve İşlemci Uyumu ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanalmarketim den aldim yolladim geri vida izi baglanti izi var distributor kabul etmedi dediler elimde kaldi kart o bana bakiyor ben ona, 9800 GTX+ kart vardi 2009 da kurudum pcyi o kartta bozuldu ondan aldim bunu almaz olaydim, oyle cok bildigimden falan da almadim karti para batti cebimde gittim tamamini buna yatirdim :D tek care simdi bunu satmak kaldi onu da nasil yapicam bilmiyorum :D
  • valla hocam forumun 2. el bölümü var orada satabilirsiniz . ya da gittigidiyor , sahibinden gibi sitelerde ilan açabilirsiniz . valla hala sorunun çözülebileceği kanaatindeyim ama nasıl
  • sıze sacma gelebılır ama baska power ıle deneme sansınız varsa powerı degıstırıp denermısınız
  • Neden saçma gelsin paşam bir tek onu yapmadım bir de onu yapayım kaybedecek birşey kalmadı zaten :)
  • Bu da bir ise yaramadi 1000w lik xilence psu taktim yine de olmadi ana kartla ekran karti arasinda bir uyusmazlik var anlasilan. Karti elden cikarmaktan baska care kalmadi aklima baska birsey de gelmiyor sizin geliyorsa denemeye devam ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.