İyi günler değerli bilgilerinden bizi eksik bırakmak istemeyen donanimhaber.com üyeleri;
2005 model masaüstü bir pcm var ve anakartım Intel D915GEV Desktop Board diye geçiyor.
2x512 MB Ram kullanıyorum.
Ayrıca 128 mb ATI ekran kartına sahibim şu an bile takılı kasama.
Sorum şu; Benim bilgisayarımın monitörü anakartın ekran kartına bağlı ve bilgisayarın aygıt yöneticisinde ekran kartı olarak Intel 915 chipset ekran kartı vs. olarak görüyor. Ben de sürücüsünü yüklemediğimden ? olarak görünüyor. Monitörden gelen vga kablosunu harici ekran kartına bağlayınca hiç bir görüntü alamıyorum. BIOS tan Video Configuration ayarlarını baya bir kurcaladım fakat hangi ayarı denediysem ekran kartını ATI olarak algıtamadım gitti sizce ne yapmayalım yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler.
Güncel
ekran kartını yanlış veya tam oturtamadığımdan dolayı algılamıyormuş çıkarttım iyice düzgün taktım otomatikman algıladı şu an driverını da kurdum hiç bir sorun yok çok mutlyum :D
Herhangi bir zahiyat olmadan olayı çözdüğün için şanslısın. Elindekinden olmamak için daha dikkatli olmanı tavsiye ederim (: