Şimdi Ara

Anakart m2 ssd heatsink ve 980 pro heatsink problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta pc topladım bilerek heatsinkli 980 pro m2 ssd aldım ama şu an bir hata farkettim anakartta galiba m2 ssd için heatsink var internetten araştırdığım kadarıyla bir ikisi bir arada olmaz ikisinden birini seç yazmışlar.Anakart heatsinkleri kalitesizmiş çoğu zaman o yüzden m2 ssd nin kendi heatsinkini kullanmayı önermişler.Siz ne önerirsiniz? yoksa 980 pro iade edip heatsinksiz versiyonunumu alıyım?

Anakart m2 ssd heatsink ve 980 pro heatsink problemiwww.vatanbilgisayar.com
    MSI PRO B760M-A WIFI Intel B760 Soket 1700 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-b760m-a-wifi-intel-b760-soket-1700-ddr5-6800mhz-oc-m-2-anakart.html

https://www.samsung.com/tr/memory-storage/nvme-ssd/980-pro-with-heatsink-1tb-nvme-pcie-gen-4-mz-v8p1t0cw//

Anakartın resmine bakınca ben m2 ssd için bir heatsink görmüyorum bu anakartta heatsink var mı yok mu arkadaşlar?

Anakart m2 ssd heatsink ve 980 pro heatsink problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Kasım 2023; 19:55:44 >

• MSI sitesinde heatsink gözüküyor. İlk önce kendi soğutucusuyla test edin sonra anakartın üzerindekiyle hangisi daha iyiyse onu kullanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heatsink DDR4 olanda var. Sizin aldığınız kartta yok zaten.

SSD'nin üstünde geleni kullanın zaten

• Benzer isimde 2 model anaakrt var.

M.2 soğutucu DDR4 olan modelde var, DDR5 olanda yok.

Anakart üzerinde blok soğutucu olsa da fark etmez.

Hazır soğutuculu ssdleri montajlamak için anakart kutusu içinde m.2 vidası vardır.

Anakarttaki blok m.2 soğutucusunu söküp bu vida ile montajını yapacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.