Şimdi Ara

Anakart internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler dün msi b360 a pro anakart aldım sorunsuz kurdum biosu guncelledikten sonra internet gitti sürücu uyarısı veriyor ama kuruyorum çalışmıyorbu konuda bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sürücü uyarısı hangi donanıma ait..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Ethernet kartı intel i219

Msi ya yazdım sorun mac adresiydeymiş sanırım yalnız ingilizce yazdıkları için zor anlaşıyoruz bana bir program attilar ee update diye bunu usb den.boot edip mac adresini değistirmem lazım fakat yapamadım bir türlü boot olmuyor.

• flash diski Bootable disk yapmalısınız.. Rufus yardımcı olur
    Rufusta hata veriyor verdikleri program 1 mb lik bir program iso içine atıp rufusta seçtiğimse bu kalıp kullanılamaz diyor cmd üzerinden yapmayı denedim adamlar bir program verdiler bootable yapmak için onunla usb yi bootable yapıp programı içine attım boo5 ekranında usb den başlatmıyor

ftp://jerryuser:2018gaming@ftp2.msi.com.tw/Tool/I219MAC.zip program bu

• BIOS ayarlarına gelerek Advanced ve Onboard Devices Configuration yolunu izleyin.
    Daha sonrasında ise Onboard PCIEX 10/100MB LAN tercihinden sonra LAN Option ROM ve Enable olmasına dikkat edin
    o dediğin ayarlar bende yok lan option rom açıkkende kapalıykende denedim.Biosu sıfırladım format attım msi dan gelen çözümüde bir türlü uygulayamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.