Şimdi Ara

Anakart ısı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI H81M-P33 (MS-7817) Anakart ve i3 4170 3.7 GHz işlemci kullanıyorum. İlk günden beri anormal yüksek anakart sıcaklıkları ile karşılaşıyorum. Bilgisayar ilk açıldığı andan itibaren 50 derece üstü ve zamanla fazla değişim olmuyor. AIDA64 Extreme ile ölçüm yaptım ve programın sistemimle uyumsuz olması ihtimalini hesaba katıp 4-5 program kullandım. Sonuç değişmedi ama Speedfan çok saçma değerler verdi, bu değerler doğru olsa çoktan bilgisayar kapanmıştı. Speedfan yıllardır güncellenmediği için şaşırmamak lazım.
    Anakart ısı problemi
    En güvenilir görülen AIDA64 Extreme sonuçları bunlar.
    Anakart ısı problemi
    Bios’a girdim değerler oldukça normal gözüktü hatta anakart sıcaklığı işlemcinin altında ki bu çok normal.
    Anakart ısı problemi
    Windows’da bir şeylerin işlemci veya anakartı aşırı çalıştırdığından şüpelendim, görev yöneticisinde anormal bir şey bulamadım, formatladım (Windows 7 SP1 64 bit) değerler değişmedi. İnternette yaptığım araştırmada aynı anakarta sahip başka biri de anakart ısısından şikâyet edip soru sorduğuna rastladım ama cevap bulamıyorum. Bios değerlerinin doğru olduğunu var saymak istiyorum ki bir şeyler yanmasın, sizce de bios değeri doğru ise Windows üzerinde doğru değerleri nasıl görebilirim.

• Yardımcı olabilirmisiniz bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    PSU Yüksek Fan Hızı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.