Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar gördüğünüz üzere ben sistem topluyorum ve Anakart önerisine ihtiyacım var yazan olursa gayet iyi olur (100 dolar civarında amazondan topluyorum)

BU ARADA 1000TL KADAR BULABİLİRSEM GTX 1070 MODELİNİ ALACAĞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypernikes34 -- 26 Kasım 2017; 15:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7. Nesil Intel yerine 8. Nesil Intel tercih ediniz. 130 dolara i3 8100 (i5 7500 performansında) veya 6 çekirdekli i5 8400 ile Z370 anakart bakabilirsiniz.

Ya da indirim gelmişken ryzen 5 1600 + B350/X370 anakart da alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin söylediğin şu anda yok amazonda i5 8400 (bir de o işlemci i5 7600 benim seçtiğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypernikes34 -- 26 Kasım 2017; 17:33:57 >
  • En az 3200 Ram mhz destekli olsun, aşağı olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hypernikes34 H kullanıcısına yanıt
    Vatanın bazı mağazalarında stok var. Ayrıca %10 fark için 90 dolar vermeye değer mi? Üstelik eski bir sokete.

http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-8400-soket-1151-2-8ghz-9mb-onbellek-14nm-islemci.html

• Bu saaten sonra kaby lake sistem toplanmaz zaten 8400 bile 7700k dan min fps de daha iyi.
  • Hocam ryzen dan bahsetmişsin onla ilgili bilgi verebilme ihtimalini var mı sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ryzen dada böyle bir şey yaptı 850 dolar civarı not:(ryzen için indirim beklerim mesela yılbaşı olabilir) son olarak 2 ram kaldı beyler güzel ise bu bilgisayar

Anakart tavsiyesi

• Anakart ve işlemci vatanda daha uygun fiyata.

Asus B350 plus -> bu anakartın fiziksel eksiği type-c USB ve optik ses çıkışları. LED vs istemiyorsanız B350 için iyi fiyatı var.@No Way Out bilgisi benden fazladır ona danışabilirsiniz.

Ryzen 5 1600 -> amazondan 100 TL daha ucuz.

Amazon yılbaşı indiriminde Türkiye'den daha iyi fiyatlar olabilir. Ekran kartları 1060 ve üstü için amazonda buradan daha ucuza oluyor. Ram olarak AMD için 3000 MHz üstü 2*8 GB kit bakarsınız.

Intel tarafinda Z370 anakart + i5 8400 de bakabilirsiniz.

Edit: Vatan'da işlemci 809, anakart 396 TL idi. Fiyatlar artmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 27 Kasım 2017; 0:49:44 >

• Sağol hocam adamsın pekte fark yokmuş x370 ile b350 arasında birde sen eksiklerini verince ben daha çok x370 alacağım iyi günler hocam çok sağol

• İlk önce hocam sistem iyi güzel önermişlerde

Dünyada 3d bitti o monitörü almayın baya eski teknoloji

Başka monitör araştırın

Ve 1080p 144 hz için en düsük 1070 şart

• Valla 1070 500 dolar benim sistemin %65 ı indirime girerse eğer neden almayayım 1070

• 1060 alıcaksan 144 hz fuzuli masraftan başka bişi degil

1ms 75hz monitörlere bak. 1060 6gb için önerilen standart monitör degeri

• Valla bi önerin varsa monitör için olur (birde neden olamıyor 1060 ile anlamadım OC modunda kullanacam 1060 ı hocam)

• İlk önce kartı oc modda kulan ister kendin oc yap max görücegin fps degeri 100 daha üstü olmaz

Mönitör içinde aoc 1ms 75 hz fiyat performans ürünü tr de 618 tl ye itopya sattı aynı gün stok bitti 24 inç di içime çok oturmuştu suan vatan 770 tl ye satıyor garantili ve gözün görerek alırsın vatan ölü pixel testi yapıyor

• Neyse yılbaşı gelince yeni konu açarız monitör için AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync GAMING MONİTÖR ile 1070 rahat her halde msi alırım yine ve ryzen 5 1600 ile uyumlu mu 1070 bir bilgin varsa hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.