Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yapmak istediğim sistem için anakart arıyorum yalnız uygun bi anakart bulamadım.Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Aradığım özellikleri sıralıyorum.
    Socket 940 amd athlon x2 desteği
    ddr2 800mhz desteği yeterli
    16x+16x sli desteği
    hız aşırtma düşünmüyorum

epox batmamış olsa epox alıcaktım ama battığı için başka bişi lazım.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü29071987 -- 1 Mart 2008; 12:15:32 >

• Biostar TA770 A2+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

Biostar TA770 A2+
    biostar ta770 a2+ öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp|ExtremE

biostar ta770 a2+ öneririm

Alıntıları Göster
    gelsin biostar 780g
  • nerden bulabilirim biostarın bu modelini. hepsiburada vatan gibi yerlerde göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zühtü29071987

nerden bulabilirim biostarın bu modelini. hepsiburada vatan gibi yerlerde göremedim
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=4311
    http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15299

• sli yok bunda yav.biostarı da pek kaliteli görmezdim ama tavsiye ettiğinize göre iyidir heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sli yok bunda yav.biostarı da pek kaliteli görmezdim ama tavsiye ettiğinize göre iyidir heralde.
    SLI önermiyorum 2. ekran karından zaten tam kapasite yararlanamıyorsun
    Biostar iyi markadır
  • bi sorum daha var anakartla ilgili bu am2, am2+, am3 olayını ben anlayamadım tam.Ayrıca amd chipsetler nforcelara göre daha mı iyidir.
  • quote:

bi sorum daha var anakartla ilgili bu am2, am2+, am3 olayını ben anlayamadım tam.Ayrıca amd chipsetler nforcelara göre daha mı iyidir.
    istediğin seviyede güncel nforce çipset yok
    amd nin 770 çipsetinin phenom desteği de var
  • nforce 590 sli hakkında ne düşünüyorsun önerirmisin? gerçi bu chipsette olunlar sadece phenom destekliyor ve ilk etapda phenom almam mümkün deil. Bu am2+ ile am3 ram kontrolcüsü için yapılan bi olaymıdır sadece. yani aynı phenom am2+ ile am3 arasında performans farkı verirmi? BU arada çok teşekkür ederim.
  • quote:

nforce 590 sli hakkında ne düşünüyorsun önerirmisin? gerçi bu chipsette olunlar sadece phenom destekliyor ve ilk etapda phenom almam mümkün deil. Bu am2+ ile am3 ram kontrolcüsü için yapılan bi olaymıdır sadece. yani aynı phenom am2+ ile am3 arasında performans farkı verirmi? BU arada çok teşekkür ederim.
    am2 anakartın soket yapısı
    sizin ankart için bütceniz nedir?
  • anakartta 200ytlye kadar çıkabilirim. am2nin socket tipi olduğunu biliyorum da pin sayısı değişmemesine rağmen socket tipi sürekli değişmekte.939dan 940a geçerken olan fark ddr2nin kullanılabilmesi.am2+ hem phenom hem x2 destekliyor. ama phenomlarda ddr3 kontrolcüsü var diye biliyordum. yani nasıl oluyor bu plus olayı anlayamadım.
  • quote:

anakartta 200ytlye kadar çıkabilirim. am2nin socket tipi olduğunu biliyorum da pin sayısı değişmemesine rağmen socket tipi sürekli değişmekte.939dan 940a geçerken olan fark ddr2nin kullanılabilmesi.am2+ hem phenom hem x2 destekliyor. ama phenomlarda ddr3 kontrolcüsü var diye biliyordum. yani nasıl oluyor bu plus olayı anlayamadım.
    phenomlarda ddr3 kontrolcüsü yok ddr3 kontrolcülü ürünler yıl sonuna doğru gelecek diye biliyorum am3 soketide öyle
    illa çift ekran kartı kullanmak istiyorsanız cf yapın sli dan daha performasnlı MSI K9A2 CF ile hd 3870 alabilirsiniz ama ben çift ekran kartı kullanımını önermiyorum

• ddr kontrolcüsünün phenomlarda dışarı çıkarıldığını bilmiyordum.ekran kartı konusunda haklısınız galiba kimseden sli için çok da iyi şeyler duymadım ama çift ekran kartı fikri iyi geliyordu. bi arkadaş da 780g önermiş onun için ne dersiniz bi link verebilirmisiniz eğer önerirseniz.
  • quote:

ddr kontrolcüsünün phenomlarda dışarı çıkarıldığını bilmiyordum.ekran kartı konusunda haklısınız galiba kimseden sli için çok da iyi şeyler duymadım ama çift ekran kartı fikri iyi geliyordu. bi arkadaş da 780g önermiş onun için ne dersiniz bi link verebilirmisiniz eğer önerirseniz.
    780g çipsetleri henüz gelmedi ama yakındır ayrıca phenomlarda bellek kontrolcüsü var ancak ddr2
  • ddr3 anakartlar gelince phenomlar ne olacak. ne takılacak o anakartlara.:D
  • quote:

ddr3 anakartlar gelince phenomlar ne olacak. ne takılacak o anakartlara.:D
    o zaman da ddr3 destekli phenom olacak
    http://www.pclabs.gen.tr/2007/10/27/amd-am3-intel-lga-1366/
  • amd de çakal oldu iyice.verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.biostar aklıma yattı ancak nerden alırım hala bilmiyorum.
  • burdayken sana bi soru daha sorayım. sli yapmayacağıma göre amdx2 5200lü bir sisteme göre elimdeki winfast 6800gs tdh çok mu yavaş kalır sence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.