Şimdi Ara

Anakart ve ekran kartına güç geliyor PC acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarım la başım dertte yıllardır sistemlerle haşır neşir insanım az çok biliyorum bir çok şeyi prize fişi taktigimda anakarta ve ekran kartına güç geliyor isigi görebiliyorum bilgisayar açma kapama düğmesine bastigimda hic bir tepki yok sorun anakart veya power damı diye düşündüm bilgisayarciya götürdüm orada hiç bir sorun yok çalışıyor aklıma gelen tek şey topraklama veya elektrik ile ilgili bir problem mi bu sorunu çözmek için ne önerirsiniz UPS alsam sorun çözülür mü teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunun Klasik Ram Statiklenmesi gibi görünüyor , pc kapatıp ramleri söküp statiğini aldıktan sonra taktığında görüntün gelecektir. yada sökmek istemiyorsan prizden fişi çek 5 dk bekle kendi kendine zaten boşaltır statiği (kasayı söküp bilgisayarcıya götürdüğün zamandada zaten boşalmış olur ve sorunsuz pc açılır arızası yok derler), neden olur dersen seninde söylediğin gibi topraklaması yetersiz (Genelde internet cafelerde yaşanan müşterilerin ıvıra zıvıra reset tuşuna basılmalarındada ram statiklenebilir.) yada olmayan ortamlarda bu tarz statik sorunları yaşanabiliyor psu işini görebilir. ama yatırım yapmadan önce elindeki güç kaynağınıda gözlemlemeni varsa farklı bir güç kaynağı ile sistemi izlemelisin bazen güç kaynaklarındaki dalgalı voltajlardanda yapabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.