Şimdi Ara

Anakart ve işlemci değiştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anakart ve işlemcimi değiştirmek istiyorum sistemime uygun olacak şekilde yardımcı olabilmeniz için hangi özelliklerin resimlerini atmam gerekiyor

• sedataksu28 S kullanıcısına yanıt
    Anakart ve işlemci modeli nedir. Anakartına uyumlu işlemci listesinden iyi bir işlemci seçimi yapma şansınız varsa alma boşuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dadaş orhan kullanıcısına yanıt
    işlemci İntel(R) Pentium(R)Dual CPU E2140 @1.60Ghz 1.60 ghz
    iyi bir işlemci uyuyorsa anakartı değiştirmek istemiyorum zaten uyan modeller nelerdir
     Anakart ve işlemci değiştirmek istiyorum
  • sedataksu28 S kullanıcısına yanıt
    Bu işlemci alınabilecek en iyisidir. Core 2 Duo E6700 alıp takarsan epey farkını görürsün. hd 7750 hd5750 hd 5770 ve dengi kartlarla sistemin epey güzel olur. CRYS BTF gibi oyunları orta ayarlara yakın oynarsın. Bu anakartın destekleyebileceği daha üst işlemci sınıfı maalesef yoktur. Yani ileriye yönelik bir kart almanızda fayda var. yoksa şayet bütçe, ikinci el işlemci 6700e alırsın.
  • dadaş orhan kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim yardımınız için fiyatı ne kadardır acaba bakıyorum ama satılık göremedim eski bi kart galiba
  • Ekran kartı hd7770 alırsanız sizi idare eder.Sistem iyi ama o işlemci baya eski

• bende zaten işlemciyi kastetmiştim eski galiba bulamadım satılık hiç bi yerde
  • hocam acaba yeni nesil işlemciler ile uyumlu bir anakart önerebilirmisiniz
  • intel mi amd mi istersin. para durumu nedir.
  • hocam simdilik sadece anakart ve işlemci değiştirmek istiyorum 500 tl ayırdım ama sımdiki ekran kartıma uyum saglarmı yenı alacagım anakart suankı ekran kartı ati radeon hd2600
  • o elindeki ekran kartı gerçekten çok kötü. PCI Express 16X yapısı ile yeni tüm anakartlara uyumludur.
  • teşekkür ederim yardımın için
  • AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI 309 TL
    MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 193 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    tşkr ederim yardımınız için
  • sadece anakartımı değiştirsem şimdiki işlemcimi birsürelik kullanabilirmiyim yenisiyle uyum sağlarmı bana sağlamaz gibi geliyo ama almayı düşündüğüm anakart MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 arkadaşın bahsettiği
  • Sadece anakartımı değiştirsem şimdiki işlemci yeni anakarta uyarmı bana uymazs gibi geliyor ama uyarsa süper olur bi müddet sonra almayı düşünüyorum çunkü işlemciyi almayı düşündüğüm anakart MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 arkadaşın bahsetmiş olduğu anakart
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedataksu28

Sadece anakartımı değiştirsem şimdiki işlemci yeni anakarta uyarmı bana uymazs gibi geliyor ama uyarsa süper olur bi müddet sonra almayı düşünüyorum çunkü işlemciyi almayı düşündüğüm anakart MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 arkadaşın bahsetmiş olduğu anakart

Hayir kardeşim bu anakart AMD sizin işlemci Intel uymaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki intel bi anakart alsam ddr3 oldugu için yine uymaz dimi
  • Lga 775 soketli işlemciler eskidir. sizin elinizdeki işlemci lga plga soketli anakartlar ile uyumludur. Şu an ya tamamen sistemi değiştirir yada destekleyeceği en son işlemciyi ikinci alır kullanırsınız. Çünkü anakart işlemci ve remler hep değişeceği için epey masraf olacaktır. Yani o anakart üzerinden herşey kısıtlıdır. O sisteme masraf etmeye değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.