Şimdi Ara

Anakart yada psu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, daha dun aksam aldigim pc yi toplamaya basladim, herseyi olmasi gereken yerlere taktim, ancak calistirdigimda kasayi, 1-2 sn guc geliyo, fanlar donuyo, sonra sanki ben fisi cekmisim gibi duruyor bir anda. Ne yaparsam yapayim bir turlu degistiremedim bunu. Sadece anakarti biraktim guc kaynagina bagli olarak ama sonuc yine ayni. Sizce sorun neyden kaynaklaniyor olabilir, cok acil yardimlarinizi bekliyorum.

Sistem : intel i5 2500k, corsair vengaence 4*2 ram, saphire 6850 , asus P8Z68-V LE Intel Z68, corsair GAMING SERİSİ 80 PLUS 700W 140MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI,

• bendede aynı anakart varve bende aynı sorunu yaşadım sorunu kasadan açma kapama tuşundan gelen kabloları çıkart bi tornavida yardımıyla anakarttan çalıştır pcyi ben sorunu bu şekilde aştım sournun büyük ihtimal kasa açma kapa kablolarında
  • ramler anakartınızla destek listesinde var uyumulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 24 Ocak 2012; 14:47:12 >
  • Ram sorunu,slotlarını bir değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 23 Ocak 2012; 14:48:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.