Şimdi Ara

Anakarta bulaşan macun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir üzücü olay yaşadım. Nette bir yardımcı konu video bulamadım.

Bu bulaşan macun sorun olur mu? Nasıl temizlemeliyim. Yardımınıza ihtiyacım var 😭

Anakarta bulaşan macun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz macun değil mi? Silikon bazlıysa bir şey olmaz kullan öyle. Temizlemeye çalışırsan zarar verirsin ayaklara.

• macunun markaysa elektrik iletkenliği yoktur(teorik olarak var tabi), evde saf alkol varsa yumuşak uçlu bi diş firçasıyla fırçala geçer. kolonya içindeki esans yüzünden şaibeli, tiner vsye ben pek sıcak bakmıyorum.

• Arctic mx4 idi, geçen yıl sürmüştüm. Bugun de temizlerken bakayım dedim macun taşmış. Parmağımı dokunurken 1 tane pini şimdiden eğdim, anakartı kasadan tek parça çıkardım, rahat çalışırım düşüncesiyle, sorun şu ki oralar çok küçük ve net göremiyorum, cesaret edemiyorum. Cevaplar için ayrıca teşekkür ederim

• hocam aynı macundan ben de kullanırken taşırmıştım kolonya ve bez ile temizledim ancak sizin dişler olduğu için çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Sulu boya fırçası gibi bir şey ile temizleyebilirsiniz zannımca sonra iyice kuruyana kadar bırakın. Aydınlık ortamda yapsanız daha iyi olur lambanız iyi değilse günışığını bekleyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En yumuşak diş fırçalarından al, bir de izopropil alkol, ne kadar saf olursa o kadar iyi olur. Alkolu küçük bir kaba dök, fırçayı alkole batıra batıra çok bastırmadan kaba kısımlarını al macunun. İnce ince kalırsa da havlu kağıdı alkolle ıslatarak onları da temizle. Bunla ilgili yabancı kaynaklarda video var aslında.

Edit: Tamamiyle temizlemene de gerek yok aslında, MX4 kullandım demişsin, kaliteli bir macun ondan iletken değil. İşlemcinin bağlantısını engellemedikçe sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 22 Ocak 2023; 23:51:26 >
  • sorun olacağını sanmıyorum ama yine de pinlere biraz izopropil alkol döküp yumuşak bir fırçayla yavaşça temizlemek muhtemelen temizleyecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izopropil alkol döküp kalın kürdan ile büyüteç altında temizle egilen pinide cımbızla sagdan sonra asadan yukardan diger pinler ile aynı hizaya sok

• Dediklerinizi uyguladım, zor da olsa oldu.
    Vakit ayırıp yardım ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

• Up

• izopropil alkol varsa, bandır bir pamuğa bol kesim, kenarından fazla bastırmadan sildirmeye çalış. diğer türlü zaten silokon sıkmışsın sorun çıkmarmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.