Şimdi Ara

anakartım mı harddiskim mi arızalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar meraba benım anakart asus p5gd2 şimdi olayım soyle makına calısırken durup durdugu yerde mavı ekran cıkıp fızksel bellek hatası verıo media playerla film izliicem tam acıcak makıne kendını yenıden baslatıo olayı soyle cozuyorum o mavı ekran geldıgınde makıne kıtlenıyo muzık acıksa muzık donuyo hard diskin sata kablosunu oynuyorum olay gecıo ama kablo yenıden gevsedıgınde yıne aynı hatayı verıo olayı boyle boyle ıdare ettırıyorum bazen sata 1 den sata 2 ye alıyorum oyle 1 hafta kadar gecırıyorum sonra tekrar aynı ekran bu cozumu bulmadan once arkadas bana ramlerin bozuk demıstı 2 tane 512 var yanına bıtanede 1gb lık aldım ama hala aynı hata verıo ne yapabılırm acaba harddiskim mi bozuk yoksa anakartımın sata gırıslerındemı bı olay var veya ekran kartım mı bu olaylara sesızce ısyan edıyo

• arkadaşın sana ramlerin bozuk demiş sen ve bunları değiştiriceğine 1 gb daha eklemişsin hata nın nerede oldugu sence de belli değil mi?
  • Mavi ekran hataları bazen ekranda belirir ve de hemen kapanır dur şu hatayı not edeyim derken kapanarak hata kodunu göremememize yol açar. Bu sorunu ortadan kaldırmak için; aşağıdakileri uygularsanız mavi ekran hatasını görebilirsiniz.
    Bilgisayarıma sağ tıklayıp; Özellikler > Sistem Özellikleri > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma bölümünden "Otomatik olarak yeniden başla" kutusunu boşaltın. Tamama basın bu kadar.
     anakartım mı harddiskim mi arızalı?

Mavi ekranda verilen; hata kodu ve bilgiler, yardım edebilmemiz için daha faydalı olacaktır. Bir daha ki seferde mavi ekran hatasını kaydedecek zaman bulacaksınız. Bu hata kodunu bizimle paylaşırsanız, daha makul cevaplar alabilirsiniz.

• ya onu da yaptım yemedi 512 leri kaldırdım 1gb la takıldım yemeyınce barı 2gb olarak kalsın dıye duruyo su an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.