Şimdi Ara

Anakartım yandı, öneriler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monster bir bilgisayarım vardı, harddisk değiştirirken harddiskin anakarta teması sonucunda kısadevre oldu ve anakart yandı. Fiyat olarak 400$-450$ dediler. Öğrenciyim ve bu fiyat benim için yüksek. Acaba daha uygun bir anakart bulabilir miyim? Her türlü öneriye açığım. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

• Sistemim bu...
     Anakartım yandı, öneriler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptors448

Merhaba arkadaşlar,

Monster bir bilgisayarım vardı, harddisk değiştirirken harddiskin anakarta teması sonucunda kısadevre oldu ve anakart yandı. Fiyat olarak 400$-450$ dediler. Öğrenciyim ve bu fiyat benim için yüksek. Acaba daha uygun bir anakart bulabilir miyim? Her türlü öneriye açığım. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

sende onlara küfür edemedin mi ?

bu devirde herkes birbirini kazıklamaya çalışıyor . ayıp ..

tam modelini söyle bakayım.

Edit : baktım PGA 988 pin li anakarta ihtiyacın var 150 dolar felan ebay de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Aralık 2013; 14:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Merhaba arkadaşlar,

sende onlara küfür edemedin mi ?

bu devirde herkes birbirini kazıklamaya çalışıyor . ayıp ..

tam modelini söyle bakayım.

Edit : baktım PGA 988 pin li anakarta ihtiyacın var 150 dolar felan ebay de

Acaba link gönderebilir misiniz? anakartın kasaya uygun olmama ihtimali var mı? Aldıktan sonra montaj için önerebileceğiniz bir yer var mı? Mesajınızla beni ne kadar sevindirdiniz anlatamam, çok teşekkürler.

• quote:

Acaba link gönderebilir misiniz? anakartın kasaya uygun olmama ihtimali var mı? Aldıktan sonra montaj için önerebileceğiniz bir yer var mı? Mesajınızla beni ne kadar sevindirdiniz anlatamam, çok teşekkürler.

maalesef var. araştırdım zaten de çok sonuç çıkmıyor eskide kaldığı için mecidiyeköy taraflarına git orda bilgisayarcılar sokağı var orada hepsine tek tek gir dolaş hepsinden fiyat al çok özellikli olmasına gerek yok de günü kurtarsın yeter de ona göre taksınlar söylediği fiyatlar gene çok fazla çıkar ise baktım ben netten bu civarda felan de olmadı öyle yaparız felan de .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU yandı neden
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.