Şimdi Ara

anal ilişkide karşı tarafın aids olması şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 21 gün önce biriyle anal ilişki yaşadım ve dışkı bulaşması oldu ve hiv aids olmaktan şüpheleniyorum dün test verdim negatif çıktı ancak idrardaki lökosit miktarım 1-4 arası olması gerekirken 0.200 çıktı partnerimde veya aile üyelerinde böyle bir hastalık yok bende olma ihtimali varmıdır?

• emir1569 E kullanıcısına yanıt
    Karşı taraf HIV ise anal ilişki en riskli bulaş sınıfına giriyor. Ancak 21 gün aonra yaptırdığın test 4. jenerasyon bir test ise büyük ihtimal ile negatifsin. Piskolojik taraftan rahatlamak istiyorsan 45. günde test yaptır ve konuyu kapat ama ben bu konunun 90. güne kadar uzayacağından eminim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGrayMan

Karşı taraf HIV ise anal ilişki en riskli bulaş sınıfına giriyor. Ancak 21 gün aonra yaptırdığın test 4. jenerasyon bir test ise büyük ihtimal ile negatifsin. Piskolojik taraftan rahatlamak istiyorsan 45. günde test yaptır ve konuyu kapat ama ben bu konunun 90. güne kadar uzayacağından eminim :)

evet reis 4. jenerasyon anti hiv testi yaptırdım ilişkiden 20 gün sonra dediğin gibi sürekli test vermeye devam edicem birde şöyle bişey var bende ishal başladı ama ishal soğuk aldığım için olabilir bugün doktora gittim sonuçlar temiz dedi şuan tek amacım psikolojik olarak rahatlamak hani ishal oldum falan biliyorsun belirtilerinde var hastalığın ama ben mi boşuna evham yapıyorum bilmiyorum sence nedir durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.