Şimdi Ara

Analog kol saati tarih ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
81.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yakın bir zamanda Fossil marka ayın gününü gösteren analog saat aldım . İlk aldığımda tarihi kusursuz çalışıyordu saatini ayarlamaya çalışırken tarih ayarını bozdum . Kullanım kılavuzunda gösteren şekilde ayarlıyorum tarihi ancak saat gece 12 olmadan tarih değişiyor . Böyle böyle birçok kez denedim farklı vakitte ama hiç doğru zamanda tarih değişmedi , ne yapmam lazım saat kaçta nasıl ayarlamam lazım birde ayın 30 çekmediği zamanlar kendisi ayarlamıyor değil mi ben kendim mi ayarlıyacağım . Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Analog Kol Saati Tarih Ayarlama

Analog kol saatinizin tarihini ayarlamak göründüğü kadar zor değil. İşte adım adım bir kılavuz:

1. Saat Taci'ni Bul: Çoğu analog saatte, saatin yan tarafında, saat 3 konumunda bir taç bulunur.
    2. Tacı Çek: tacı ilk konuma çekerek açın. Bu konum genellikle tarihin hızlıca ayarlanmasına izin verir.
    3. Tarihi Ayarla: Tacı çevirerek doğru tarihi seçin. Hafta gününü ayarlamak için tacı saat yönünde, tarihi ayarlamak için saatin ters yönünde çevirin.
    4. Tacı İçeri İtin: Doğru tarihi ayarladıktan sonra, tacı tamamen içeri iterek kapatın.
    5. Fossil Saat Tarih Ayarlama: Fossil saatler için ilk iki adım aynıdır. Ancak üçüncü adımda, tacı çevirmek yerine saat yönünde veya saatin ters yönünde "Tarih" konumuna getirin ve tarihi ayarlayın.
    6. Casio Saat Tarih Ayarlama: Casio saatler için de ilk iki adım aynıdır. Ancak üçüncü adımda, taç saat yönünde "Tarih" konumuna getirin, ardından tacı içeri itin ve saati ayarlayın.
    7. Analog Saat Ayarlama: Herhangi bir analog saatin tarihini yukarıdaki adımları izleyerek ayarlayabilirsiniz. Ancak bazı modellerde tarih ayarı için özel bir düğme olabilir. Saatinizin kullanım kılavuzuna bakın.

Not: Tarih ayarlamasını gece yarısından sonra veya öğleden sonra yapmayın. Bu, mekanizmaya zarar verebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece tarihi gösterdiğine göre her ay 31 olacaktır, 30 çektiği aydan sonra manuel olarak 1 yapmak gerekir.

Tarih öğlen 12'de değişiyosa tarihi 1 gün önceye çektikten sonra saati ileri alarak doğru güne gelinir ve gece/gündüz 12'ye dikkat ederek ayar yapılır.

Ama 12 değil de yanlış bi saatte değişiyosa, saat garantili değilse bile saatçi kolayca halleder bu sorunu.
  • Çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Sadece tarihi gösterdiğine göre her ay 31 olacaktır, 30 çektiği aydan sonra manuel olarak 1 yapmak gerekir.

Tarih öğlen 12'de değişiyosa tarihi 1 gün önceye çektikten sonra saati ileri alarak doğru güne gelinir ve gece/gündüz 12'ye dikkat ederek ayar yapılır.

Ama 12 değil de yanlış bi saatte değişiyosa, saat garantili değilse bile saatçi kolayca halleder bu sorunu.

Hocam bende saat aldım da tarih nasıl değişecek sadece 1 düğme var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Düğmeyi ilk kademeye çekince tarih, ikinci kademede saat ayarı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Düğmeyi ilk kademeye çekince tarih, ikinci kademede saat ayarı olur

Lanet olsun o sadece süsmüs bende gerçek sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yön tuşları mı Analog mu?
    13 yıl önce açıldı
    Hakem saati ile tv saati
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.