Şimdi Ara

Android Bildiğiniz En iyi Programları burda toplayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
18
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni ve yararlı bir konu olsun istedim. Öncelikle ben aklıma gelen hatta şuan telefonumda olan birkaç uygulama ve oyunu yazayım.

- CamFind - Resmini çektiğiniz objenin ne olduğunu size buluyor ve internetten arıyor.
    - InstaFollow - Bu instagram kullananlar için iyi olacaktır, instagramda sizi takip etmeyenleri fln detaylarıyla gösteriyor.
    - Clash of Gangs - Yeni başladım pek oyunlarla aram iyi değildir ama oynatıyor kendini, clash of clans tarzı ama bunda boss olayı ve altın fazla veriyor.Gerçek paraya pek ihtiyaç kalmıyor
    - Ingress - Google'nin yaptığı gerçek hayatta oynanabilecek bir online oyun. sizi navigasyondan görür ve çevrenizdeki bölgelerde görev veriyor. oynayan kişileri görebiliyorsunuz. oyunda 2 takım var, herhangi bir takıma girip oyuna başlayabiliyorsunuz.
    - Splashtop Remote PC Gaming THD - Her türlü PC oyununuzu Telefondan oynamak için yapılmış bir uzaktan kontrol programı. Kontrol ayarlarını kolaylıkla yapıp, kendinize oyun için pad oluştrabiliyorsunuz.
    -Iron Knights - Çok sevdim oyunu dün akşamdan beri full kasıyorum, şuana kadar para verme gereksinimi görmedim, oynadıkca gereken şeyler alınabiliyor. tavsiye ederim. Arkadaş eklemenizde fayda var. Adım: Patavatsiz
    -Badland - Küçük gara bir böcük ile bir maceraya atılıyorsunuz. Eğlenceli zaman geçirilebilecek bir oyun.
    - Castle clash, clash of clans, boom beach - Online Strateji oyunlarından iyi olanlar.
    - Blueprint 3D - Çok ilginç ve güzel bir oyun, denemenizi tavisiye ederim.
    - Clone Camera 2.0 - Kendinizi fotoğrafta klonlayabiliyorsunuz :) Kısaca 1 fotoda sizden 3-4 tane yapabiliyorsunuz.

Aklıma geldikce yazmayı düşünüyorum, sizde ne ilginç programlar ve oyunlar var merak ediyorum :)

Ayrıca Bilmeyenleriniz için yazayım, beta zamanlarından beri kullandığım bildiğim en düzgün emülatör Bluestack'dır. Bu emülatör ile Android uygulama ve oyunların çoğunu çalıştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patavatsizprfl -- 17 Kasım 2014; 20:34:44 >

• Hungry Shark Evolution

Construction Simulator 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 19 Kasım 2014; 18:48:33 >
  • Mobizen- Rootsuz ekran videosu alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swipe statusbar : Oyunlarda ve tam ekran uygulamalarda da bildirim çubuğunu çekebilmenizi sağlıyor
    Icon changer : Bazı dandik ikonları değiştirmenize yarıyor.

SwiftKey : En kaliteli klavye uygulaması. Zamanla size alışıp yazma hızınızı üst seviyelere çıkarıyor.

App backup restore : Telefonunuzdaki yüklü uygulamaları apk formatına dönüştürür.

Mi launcher : her ne kadar google playden kaldırılmış olsa bile bana göre en iyi görselliğe sahip aynı zamanda Nova Launcher den daha stabil çalışan launcherdir. Dediğim gibi xiaomi uygulamayı google playden kaldırdı ancak apk olarak kurabilirsiniz. Güncellemelerini de kendi içinden yapıyor markete gerek kalmıyor.

English Turkish dictionary : her cepte olması gereken çevrim dışı bir sözlük uygulaması. Arayıp bulamadığım kelime olmadı şimdiye kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TubeMate düşük bağlantı hızında çok düşük kalitelerde (144p-240p-360p) youtube videoları izlemeyi sağlıyor.

• Flash alerts;cagri gelince flash yanip soner

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk3842

TubeMate düşük bağlantı hızında çok düşük kalitelerde (144p-240p-360p) youtube videoları izlemeyi sağlıyor.

Link alabilir miyim?
  • Obsessive* kullanıcısına yanıt
    PM

• quote:

TubeMate düşük bağlantı hızında çok düşük kalitelerde (144p-240p-360p) youtube videoları izlemeyi sağlıyor.

Hocam bu ara hicbirsey indiremiyorum. * işaretli olanlar indirilemeyebilir diyor.butun videolarda ayni bu

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Sorun hakkında bir bilgim yok uzun zamandır android kullanmıyorum

• Arkadaşlar iyi bir video download programı arıyorum. Başta youtube dan indirme yapabilecek şekilde. Bazı programlar indirdim iş görmediler. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:35:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion7

Arkadaşlar iyi bir video download programı arıyorum. Başta youtube dan indirme yapabilecek şekilde. Bazı programlar indirdim iş görmediler. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

tubemate i bir deneyin..apk ları var google dan aratırsanız bulursunuz

blablacar uygulamasını tavsiye ederim bende..şehirlerarası yolculuk yapan arkadaşlar kullanabilirler

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.comuto&hl=tr

• Zedge : Wallpaper
    Dolphin : Tarayici
    Mx player : Video oynatici
    İnto the dead : Zombi temali zevkli bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

quote:

Hocam bu ara hicbirsey indiremiyorum. * işaretli olanlar indirilemeyebilir diyor.butun videolarda ayni bu

Hocam programı açınca sürüm yukseltme çıkıyor onu yapın bendede aynı sorun vardı öyle çözdüm

• Mx player tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam

quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

quote:

Hocam programı açınca sürüm yukseltme çıkıyor onu yapın bendede aynı sorun vardı öyle çözdüm

malesef hiç birşey çıkmıyor.opera storedan en son surumu indirdim ama nafile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarjı uzatacak bir uygulama var mı?Telefonda arkada çalışan uygulamaları otomatik kapatan uygulama var mı?

• Snapseed :eşsiz bir fotoğraf düzenleme uygulaması.

• Sarki indirmek icin hangi uygulamayi tavsiye edersiniz markette ki cogu uygulama cop

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.