Şimdi Ara

Android box tavsiyesi acil lütfen.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony tv var bende. Fakat Sony nin 25 haziranda OPERA TV STORE ile sözleşmesi bitmiş bende SS İPTV programı ile Iptv izliyordum tv ye indiremedigim için uygulamayı sürekli opera tv store ye girip ordan acıyordum. Simdi tv den iptv izleyemiyorum.

1. Ben sadece IPTV izlemek için TV BOX almak istiyorum.

2. Ram ve gb kaç olmalı pek anlamıyorum

3. Ne marka almalıyım

AliExpress den almayı düşünüyorum bana tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

TRY 146.21 35% İndirim | H96 MAX akıllı tv kutusu Android 9.0 4 GB Ram 32 GB/64 GB Rom Rockchip RK3318 4 K USB3.0 H.265 google Oyun IP TV Set Top Box PK tx3 mini
    s.click.aliexpress.com
    TRY 146.21 35% İndirim | H96 MAX akıllı tv kutusu Android 9.0 4 GB Ram 32 GB/64 GB Rom Rockchip RK3318 4 K USB3.0 H.265 google Oyun IP TV Set Top Box PK tx3 mini
    https://s.click.aliexpress.com/e/OuuZRiHsJ

( bu cihaz i almaya biraz niyetim var yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan8773 -- 28 Haziran 2019; 21:37:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon Fire TV Stick al , bak keyfine. IPTV için idealdir ve kullanımı konforludur.

Ama Amazon firması , Türkiye'ye göndermiyor bu ürünü.Varsa bir arkadaş yada ahbabın ABD'den aldır ve sana göndersinler.Bahsettiğim ürün şu :

www.amazon.com
    Amazon Fire TV Stick (2nd Gen) with Alexa Voice Remote (2nd Gen), Fire Stick Firestick Fire sticks Firesticks, streaming stick
    https://www.amazon.com/Fire-TV-Stick-with-Alexa-Voice-Remote/dp/B0791TX5P5

Yurtdışından getirtme şansın yoksa da yurtiçinde satılan makul fiyatlı sıfır olanlardan yada ikinci el sitelerinden ( hatta bu forumdan bile ) 2.el olanlara bakabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.