Şimdi Ara

android.process.acore sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Motorola milestone kullanıcısıyım. Telefonla ilgili ciddi sorunlarım oldu ve bir şekilde çözdüm. Fakat bu seferki çok çetin. Dış kaynaklı sitelerde ve forumumuzda bu sorunu yaşayanlar olmuş fakat benimkisi farklı (ya rom yüklerken ya da rehberdeki hesaplardan olmuşlar). Telefonum orijinal ve hiçbir rom yüklemedim. İnternetten bir şey bakacaktım, wirelessi aktive ettim. Tarayıcıyı açtım (kendi tarayıcısı) ve o efsane "android.process.acore işlemi beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deyin." yazısı çıktı. Bir de üzerinde kapanmaya zorla butonu. Tuş kilidini açınca hemen çıkıyor. Telefonu yeni açında sadece advanced task killeri bildirimlerden açabiliyorum. Burdan bazı programlara atlıyorum fakat ayarlara bir şekilde ulaştığımda direkt aynı mesaj çıkıyor. Telefonuma hard ya da soft reset atamıyorum, bir şey yapamıyorum. Delirmek üzereyim, lütfen yardım edin...

• http://motomodtr.forumcommunity.net/

Sorularının cevabı için Türkiye'nin tek Motorola destek sitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 9 Haziran 2011; 21:02:47 >
  • Teşekkür ederim Doğan Bey. Zaten üyeyim. Ama bu problemi çözemedim işte. İnsanlar bu sorunu rom yükleme ya da rehberdeki karakter sorunundan dolayı yaşamış. İlginç tarafı ise hard ya da soft reset denediğimde telefonun buna tepki vermemesi. Maalesef az önce servise gönderdim...
  • Başka bir yazılım yüklemeyi denedinmi ? Serviste rom yükledikten sonra sana geri gönderecek diye düşünüyorum.
  • Yazılım derken bu hatadan önce mi? Hayır, birkaç gündür hiçbir şey yüklememiştim. Sonrasında ise malum, hiçbir şey yapamadım. Muhtemelen rom yükleyecekler fakat ben garanti kapsamından çıkmasın diye kendim yüklemedim. İlginç yanı ise hard reset atamamam. Motorolanın kendi sitesinde de işlem anlatılıyor fakat yaptım olmadı, klavyeden bazı tuşlar denedim o da olmadı. Umarım bu da romla ilgilidir. Çözülür

Doğan Bey, ilginç bir sorun daha vardı; belki ilginizi çekebilir. Bir gün, telefonumun pilini değiştirdikten sonra açtım. Arama yaptığımda ya da kendime mesaj gönderdiğimde işlem gerçekleşmiyordu. Fakat biri beni dışardan arasa ya da mesaj gelse artık arama yapabiliyordu ya da mesaj atabiliyordu. Operatörümle konuştum, başka telefonda denedim; anladım ki telefondan kaynaklanıyor. Operatörün önerdiği gizli yönlendirme iptal işlemi bazen aramaya açabiliyordu (##002#). Araştırdım fakat bu sorunu yaşayan kimse yokmuş. Umarım bu da çözülür.
    İlginize teşekkürler...

• benim arka planda çalışıyor bu android process acore ne işe yarıyor ki bu ?
  • Hala aynı sorunlar farklı markalarda da görülüyor.Sonuçta android işletim sistemiyle alakalı.
    android.process.acore diye sürekli uyarı çıkıyorsa.Her dokunuşta o uyarı penceresine de tamam tıklıyorsunuz.
    Uygulama yöneticisi--Hepsi-- Kişi deposu tıklayıp -Veriyi sil-önbelleği temizle-devre dışı yap.Sonrasında tekrar etkin yap.Sorun düzeliyor.
    S4 minide Kitkat yükleme sonrası bu hata olmuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.