Şimdi Ara

Android proflari konuya, wi-fi protocol aktarimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde samsung note 2 telefon var. Suan A20 kullaniyorum, note 2 nin bluetooth u arizali pc vasitasiyla aktarim yapamam arada sirada kopmalar olabiliyor telefon usb soketi hasarli.

Simdi ben wifi uzerinden telefonu internete baglamadan nasil aktarim yapabilirim ? BT gibi direkt dosya yollama oluyor mu ? Sonucta wifi-bt kablosuz veri transfer protokolu uzerine calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. Doğru anladıysam aşağıdaki uygulamalar işinizi görebilir.

play.google.com
    Easy Share : WiFi File Transfer - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.share

play.google.com
    WiFi File Transfer - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransfer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 20 Aralık 2020; 20:29:23 >

• Exfat E kullanıcısına yanıt

Exfatım doğru anlamışsın ama galaxy note 2 deki android 4.2.2 yüklü. Bunları hafıza kartına apk. atıp sonra telefona yüklemeyi deneyebilirim ama internete bağlayamam cam çatlak zar zor çalışıyor telefon. En alttaki sanki iş görür. Peki 2 cihaza da mı yüklemem lazım yoksa tek cihaz mı ?

Google ın saçmalığı burada çıkıyor wifi bölümüne basit bir sekme koyup özellik eklemek çok zor olmasa gerek. Wifi den her türlü BT den daha hızlı dosya gönderebilirsin. Access point misali yapılabilir. 3.tekil uygulamaları indirmekle uğraşacağız.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Maalesef android sürümünü hesaba katmayarak uygulama önermişim :(. Zaten minimum android gereksinimini de öğrenemeyebilirdim. Uygulamayı sadece dosyalarına ulaşmak istediğiniz cihaza yükleyip etkinleştirmeniz gerekiyor. Sonra herhangi bir cihazın tarayıcısından ilgili uygulamanın verdiği adresi yazarak cihazdaki dosyalara ulaşabilirsiniz. Otg ile mouse bağlayıp kullanma şansınız varsa iyi olurdu sanki. Ayrıca yine minimum android gereksinimlerini bilmiyorum ama x-plore mixplorer vb dosya yöneticilerinde de var bu özellik. Sadece menüsü karışıktır diye önermemiştim.

Google işe yarar neyi eklemiş ki bunu da eklesin. Bazen cihaz üreticilerinin yazılım özelleştirmelerini bile arıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 21 Aralık 2020; 2:25:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Chromecast With Google TV
    4 yıl önce açıldı
    Wi-Fi ve IP adresi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.