Merhaba elimde samsung note 2 telefon var. Suan A20 kullaniyorum, note 2 nin bluetooth u arizali pc vasitasiyla aktarim yapamam arada sirada kopmalar olabiliyor telefon usb soketi hasarli. Simdi ben wifi uzerinden telefonu internete baglamadan nasil aktarim yapabilirim ? BT gibi direkt dosya yollama oluyor mu ? Sonucta wifi-bt kablosuz veri transfer protokolu uzerine calisiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android proflari konuya, wi-fi protocol aktarimi ?
-
-
Merhaba. Doğru anladıysam aşağıdaki uygulamalar işinizi görebilir.
play.google.comEasy Share : WiFi File Transfer - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.share
play.google.comWiFi File Transfer - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransfer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 20 Aralık 2020; 20:29:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Exfatım doğru anlamışsın ama galaxy note 2 deki android 4.2.2 yüklü. Bunları hafıza kartına apk. atıp sonra telefona yüklemeyi deneyebilirim ama internete bağlayamam cam çatlak zar zor çalışıyor telefon. En alttaki sanki iş görür. Peki 2 cihaza da mı yüklemem lazım yoksa tek cihaz mı ?
Google ın saçmalığı burada çıkıyor wifi bölümüne basit bir sekme koyup özellik eklemek çok zor olmasa gerek. Wifi den her türlü BT den daha hızlı dosya gönderebilirsin. Access point misali yapılabilir. 3.tekil uygulamaları indirmekle uğraşacağız.
-
Maalesef android sürümünü hesaba katmayarak uygulama önermişim :(. Zaten minimum android gereksinimini de öğrenemeyebilirdim. Uygulamayı sadece dosyalarına ulaşmak istediğiniz cihaza yükleyip etkinleştirmeniz gerekiyor. Sonra herhangi bir cihazın tarayıcısından ilgili uygulamanın verdiği adresi yazarak cihazdaki dosyalara ulaşabilirsiniz. Otg ile mouse bağlayıp kullanma şansınız varsa iyi olurdu sanki. Ayrıca yine minimum android gereksinimlerini bilmiyorum ama x-plore mixplorer vb dosya yöneticilerinde de var bu özellik. Sadece menüsü karışıktır diye önermemiştim.
Google işe yarar neyi eklemiş ki bunu da eklesin. Bazen cihaz üreticilerinin yazılım özelleştirmelerini bile arıyor insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 21 Aralık 2020; 2:25:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- numaranıza sms gönderemiyoruz whatsapp
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- infinix zero 40 5g
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- deprem güvenlik bilgileri
- en iyi oyun telefonu
- unihertz tank 3 türkiye fiyatı
- snapdragon 680
- infinix hot 40i özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X