Kendime yeni bir telefon almak istiyorum. Aklımda Sony Ericsson Xperia Arc S lti var. İthalatçı garantili fiyatı 850 tl civarında. (http://www.****.com/urun/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i.aspx)
Fiyat olarak biraz daha yukarıya da çıkabilirim ancak, 1800 tl civarı vererek S3 almak değer mi bilemiyorum. Önerilerebileceğiniz bir telefon var mı? Sony nasıldır? Parası neyse ver S3 al der misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
motorola atrix i araştır derim.bir aralar kaldırılmıştı ama sanki tekrar satıldığını duymuştum.hemde 650 tl civarına falan.
Xperia ların tasarımı benim çok hoşuma gidiyor aslında. Ondan önceliğim Xperia. Arc S nasıldır?
quote:
Orijinalden alıntı: hakem kalk dedi
Xperia ların tasarımı benim çok hoşuma gidiyor aslında. Ondan önceliğim Xperia. Arc S nasıldır?
güzel telefon ama telefonumu çok kurcalarım (güncellemelerle uğraşırım,oyun oynarım vs..) dersen pek de geleceğe yönelik değil.en aşağı 768 mb ramli bir cihaz almanı tavsiye ederim.onun haricinde bende neo v kullanıyorum(arc s ile birbirlerine çok yakınlar) telefondan gayet memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: mangdasire
quote:
Orijinalden alıntı: hakem kalk dedi
güzel telefon ama telefonumu çok kurcalarım (güncellemelerle uğraşırım,oyun oynarım vs..) dersen pek de geleceğe yönelik değil.en aşağı 768 mb ramli bir cihaz almanı tavsiye ederim.onun haricinde bende neo v kullanıyorum(arc s ile birbirlerine çok yakınlar) telefondan gayet memnunum
Üğğğ.Neo V mle denize girmiştim,kaskosu da 500 TL civarında karşılayacakmış.Ben de şuan Atrix düşünüyorum.HB de önsiparişli fiyatı 650 TL falan.Ama alamayadabilirim.
Atrix in teknolojisi biraz düşük kalmış gibi. Ama atrix 2 çıkacakmış gibi görünüyor. Onu beklemek daha mantıklı gibi. Siz Atrix ile Atrix 2 arasındaki farkları biliyor musunuz?
xperia ion u inceledim. Oldukça harika bir telefon ancak, türkiye ye ne zaman gelecek ne kadardan satılacak bulamadım. Bilgisi olan var mı?
Atrix in teknolojisi biraz düşük kalmış gibi. Ama atrix 2 çıkacakmış gibi görünüyor. Onu beklemek daha mantıklı gibi. Siz Atrix ile Atrix 2 arasındaki farkları biliyor musunuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme