Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ağır derecede nick-mesaj çelişkili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerden geldiğimde faturamın üzerine J7 Prime aldım 5 senedir sorunsuz kullanıyorum değişmeyide düşünmüyorum Apple ürünleri dolar kurundan dolayı fazla pahalı ancak İphone fiyatınada android almazdım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Ağır derecede nick-mesaj çelişkili.
    nick redmi knk xd
  • Cem095 kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz gibi 10 yıllık bir model olan iPhone 4 hayatta ve Whatsapp desteği kesildi. Android tarafındaki rakiplerinin hurdalıklarda anakartları bile çürüyeli çok oldu. Onlara uygulama desteği kesilmesine gerek yok , max 3-3,5 senede kendi desteklerini kendileri kesti. Çöp oldular...
    Bir de ağızlarına sakız yapmışlar Apple telefonu yavaşlatıyor diye. Sanki Android tarafında hiç bir üretici bunu yapmıyor..Hepsi sütten çıkmış ak kaşık...

Webtekno
    İtalya'dan iPhone ve Samsung'a Telefon Yavaşlatma Cezası
    https://www.webtekno.com/italya-dan-apple-ve-samsung-a-telefon-yavaslatma-cezasi-h55761.html

https://forum.donanimhaber.com/apple-ve-samsung-a-eski-telefonlarini-yavaslattiklari-icin-rekor-ceza-geldi--135543644

Birini överken diğerini yermeye gerek yok. İkisi de aynı .ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 11 Mayıs 2020; 3:39:38 >
  • Xiaomi mi 6 kullanıyorum. 2 seneyi geçti ve performansında en ufak bir düşük olmadığı gibi sürekli güncelleme alıyor. Eğer muhteşem performans istiyorsan 'al xiaomi gör etkiyi'

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apple en son dava edilmemiş miydi eski telefonları yavaşlattığı için? müşterilere tazminat ödüyordu?

isteyen istediği telefonu kullanır, babanızın firması gibi savunmayın artık şunları. adamlar orda milyonlarla oynuyor siz evinizde önünüzde makarna kasesi, ağzınızdan köpükler saçıla saçıla boş beleş laf atıyorsunuz.

komiksiniz.
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    note 4'ün 2 versiyonu var, birisinde exynos diğerinde soba snapdragon var. exynoslu modeli hala daha çatır çatır çalışıyor ama snapdragonlu olan saç baş yolduruyor.

bende note 4 edge ve note 4 vardı, edge de snapdragon vardı (4 çekirdek) note 4 deki exynosdan sonra rezaletti. tabi telefonun ekranının edge olması falanda fena değildide donduktan sonra bir işe yaramıyor ama işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

4 sene önce iphone un yarı fiyatına oneplus 3 aldım. android 7,8,9 güncellemelerini aldı. 3.5 sene de güncelleme aldı. 6gb ram olduğu için kasma donma gibi olay da yok, 20w hızlı şarja da değinmiyorum bile . bozulmazsa 4 sene daha rahat götürür beni
    oneplus efsanedir hocam, bir sonraki telefonum olucak artık...
  • Sadece yavaşlatma işini Apple yapmıyor ki.
    Webtekno
    İtalya'dan iPhone ve Samsung'a Telefon Yavaşlatma Cezası
    https://www.webtekno.com/italya-dan-apple-ve-samsung-a-telefon-yavaslatma-cezasi-h55761.html

• Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    Birader, Redmi Xiaomi'nin bir ürünü değil mi?

• Ben buralarda böyle haklı bi konu görmedim bayağıdır. Android pişmanlıktır. Geri dönülmesi çok geç olan bi alışkanlık da olabilir. Ama şunu diyebilirim android tablette en iyisidir. Telefonda olmuyor aga.

• Evde hem ayfon hem samsung var samsung acik ara onde... ayfon bi kenarda atili duruyo

• Bu güncelleme işine neden bu kadar takılıyor? Hali hazırdaki telefonunda bir sıkıntı vs. yoksa güncelleme olmazsa olmaz bir şey değil. Ha yazılımsal sıkıntı olur, anlarım. Ama yazılımsal sıkıntıları giderecek kadar güncelleme desteği geliyor zaten.

Ben Samsung Note4 sahibiyim, yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Ve bana değiştirmek için bir neden vermedi, hala her şeyi yeterli benim için. Hatta şu an piyasadaki orta segmentteki çoğu telefondan daha iyi olabilir. Arkaplanda 10-15 uygulama açık ne bir kasma, ne bir donma sorunu var. Kamerası da benim için yeterli. Rom özgürlüğü de var, ben bunu geç keşfettim. Bir ay önce Note7FE rom kurdum, telefon tamamen değişti. Bir süre daha da devam etmeyi düşünüyorum, Note10 fiyatları biraz daha düşene kadar.
  • bayguru B kullanıcısına yanıt
    Samsung S5 le iPhone 6 aynı yıl tanıtıldı.
    Bi ana konularına baksana hangisi daha çok aktif kullanılıyor??
    Plastik kasalı satış rakamlarıyla Samsung un elinde patlayıpta metal kasaya geçmesine zemin hazırlayan S5 ile Apple tarihinde en çok satan modeller olan iPhone 6 serisini kıyaslamakta ne bileyim yani. :D
    İphone 6 serisi yazılımsal hataları için hâlâ güncelleme alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 11 Mayıs 2020; 3:0:43 >
  • R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda kullanımda olan ve güncelleme desteği süren Samsung cihazlar için yama yayınlandı. Güncelleme desteği kesilen S4, 5, 6, 7 serisi telefonların durumu ne olacak ?
    Aaa doğru güncelleme o kadar da önemli bir şey değil.
    Webtekno
    Samsung Telefonlardaki 6 Yıllık Güvenlik Açığı Kapatıldı
    https://www.webtekno.com/6-yildir-samsung-telefonlari-etkileyen-guvenlik-acigi-h91877.html

• Ben de bu güncelleme merakını anlamıyorum. Telefon stabil ve hızlı ise güncellemeye ne gerek var.

• mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Güvenlik olarak zaten her zaman tehlike altındayız, bu bir güncelleme ile çözülecek bir şey de değil. Keşfedilmemiş güvenlik açıkları her zaman olur, bu da tehlike demek. En aza indirmek için güncellemeler yapılır vs. ancak kişi kendi bilgilerini koruyabileceği şekilde düzenlemelidir öncelikle.

5 yıldır kullandığım telefonumda beni güvenlik yönüyle veya başka bir yönüyle kötü etkileyen bir durumla karşılaşmadım ben. Apple'da 8 yıldır bulunan güvenlik açığı için açıklama yapmıştı bir ara. Yani keşfedilene kadar her telefonda güvenlik açığı zaten olabilir. Ben android kullanmaktan ve özellikle note serisinden son derece memnunum. Herkes kendi önceliğine göre telefonu vs. seçebilir.

Ben bir markaya kin beslemiyorum veya fanı değilim. Sadece android kendi ihtiyaçlarımı çok güzel bir şekilde karşılıyor, ve sürekli note serisi ile devam edeceğimi düşünüyorum çünkü kendi beklentilerimi en çok bu karşılıyor.

Edit: Önceki mesajlarınıza baktığım kadarıyla açıkca Apple fanısınız. Bu ülkede çoğu kişi kendi kullandığı bir aracın bütün avantajlarını, karşı tarafın da bütün dezavantajlarını söyleyip sidik yarıştırmayı sever. Ancak karşı tarafın avantajlarını ve kendi dezavantajlarını düşünmez. Ve herkesin beklentisinin, kendi beklentisi gibi olması gerektiğini düşünür. O yüzden söylediklerimin sizin için bir önemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 11 Mayıs 2020; 3:25:32 >
    Saygı duyarım hocam , ne güzel söylemişsiniz benimki tercih meselesi diye...

Android cihazlardan zerre haz etmem ama note serisini çok severim, kendine has bir tarzı var bence S serisinden daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü67

Bu mesaj silindi.
    Galaxy Note 10 Plus kullaniyorum

Aldigim da apple butun telefonlarindan pahalliydi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.