Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı zamanda alınmış iphone 5'i ve lg g2'yi düşün. Şu anda iyi kötü Lg g2 kullanılabilir ama iphone 5'te youtube bile yok. Android bu konuda daha üstün.

@Confather
  • Tamam apple iyi telefon üretiyor ama çok pahalı. Ülkemizde çoğunluğun ulaşacağı seviyede değil. Değeri budur değildir tartılışır, çünkü adamlar donanımı üst seviye kullanıyor. Ayrıca yazılım içinde diğer markalara oranlar kat kat fazla maliyetleri var.

Şu xiaomi veya huawei gibi markalarla iphone kıyaslamayıda anlamıyorum. Kıyas olacaksa bu Samsung S / Note serisi ile olur. Bu seferde fiyat farkı azalıyor.
    Kafalar karışık, bütçeler kısıtlı.. Kısacası android saçmalık değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sene önce iphone un yarı fiyatına oneplus 3 aldım. android 7,8,9 güncellemelerini aldı. 3.5 sene de güncelleme aldı. 6gb ram olduğu için kasma donma gibi olay da yok, 20w hızlı şarja da değinmiyorum bile . bozulmazsa 4 sene daha rahat götürür beni
  • Oneplus 7T kullanıyorum , telefonda ios sevmiyorum ama uzun zamandır uzak kalmıştım dedim bir şans daha vereyim iPhone 11 aldım , bu arada her ihtimale karşı 7T yi satmadım, telefonun alış ve iade tarihlerini as göstererek size rahatça kanitlayabilirim telefona sadece 2 gün dayanabildim , ekran leş , on kamera leş , arka kameralar 10 numara hakkını veririm çok güzel portre çekiyor, dedim telefon sesini değiştireyim yok PC lazım , wp den dosya göndereyim olmuyor, en son bombayı da meğerse nfc var ama dokunmadan ödeme yokmuş Apple pay tr de olmadığı için ve akıcılık olarak kesinlikle 7T den kadar değil, akıcı diyenin ağzına kürekle vurarim gelsin benim oneplus 7t yi incelesin.

Sonuç olarak 2 gün sonra iade ettim bir daha asla diyorum.

Bu arada tablette iPad pro , kulaklık olarak da airpods 2 var

• Ya kısıtlı kaliteyi tercih edeceksin ya da sonsuz özgürlüğü ve tehlikeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei P9 Lite 2017 kullaniyorum, ekrani kirik. En az 2 sene daha goturur gibi.

iPhone'un sacmaliklarini okumak icin:https://forum.donanimhaber.com/iphone-pismanliktir-hayir-stabil-falan-degil--140512289
  • 2015 yilinda lg g4 aldim. Hala kullanmaktayim. Bir kere servise gitti malum problem bootlop ghost screnn garanti kapsaminda yaptirdim. Ekrani kirildi 80 liraya ekran aldim taktim. Performansi cok iyi en az 15 bankacilik uygulamasi bunun yanında sosyal medya bir cok uygulama var. Nadir kasiyor. Ayrica batarya degistigi icin yedek bataryayi sarj eden alet aldim. Sarj bittikce bataryalari degisitiriyorum. 5 yildir bana cok sorun cikartmadan kullanıyorum. Halada canavar gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi Android ?
    Amiral modelleri satmayan Android mi?
    Bir güncellemeyi aylarca acaba alacak mı almayacak mı diye beklenen Android mi?
    2-3 yıl sonra üreticisi tarafından yüzüne bakılmayıp üvey evlat muamelesi gören Android mi?
    Kilo kilo Ram e ve Çekirdeğe rağmen ;

4k 30 fps çekiminde kameralar arası geçişte donan Android mi?
    4k 60 fps çekimini direk Sd karta kayıt yapamayan Android mi?
    4k 60 fps de tek kameraya mahkum edip HDR ve EIS i kullandırtmayan ve çoğu tepe modelde süre sınırı ile kayıt yapan Android mi?
    1080p/ 60fps kaydında Telefoto ve ultra geniş lensi devre dışı bırakıp HDR kullandırtmayan Android mi?
    Lansman fiyatıyla satışa çıkıp 15 gün sonra en az 500 tl, sıfır üründe değer kaybeden Android mi?
    2 yıl sonra forum forum gezip bu Rom telefonumu kastı. Başka Rom yokmu diye zaman tükettiğiniz Android mi?
    Performans testlerinde Apple ürünlerinin tozunu yutan Android mi?
    5000 mah pile rağmen günü çıkaramayıp, ekran kapalıyken dahi şarj ve arka planda mobil veri tüketen Android mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 10 Mayıs 2020; 23:40:29 >
  • 4 sezonluk bir diziyi yeni nesil kodlama olan x265 HEVC formatında indirdim. Yolculuğa çıkacağım ve telefonumdan seyretmeyi düşünüyorum. IOS işletim sistemine sürükleyip bırakabilir veya flash belleğimi/harici diskimi takabilir miyim? Diyelim, dizi klasörü mü telefonun içine göndermeyi başardım, x265 HEVC formatını nasıl seyredeceğim? Bunu çalıştıran bir uygulama var mı? ve bu uygulama ne kadar verimli çalışıyor? Alt yazılar falan sorunsuz oluyor mu?

Yani, iPhone'da x265 HEVC .mkv/.mp4'leri alt yazılarıyla sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor muyuz?

Öncelikle, telefona aktarım nasıl oluyor? Onu bi anlatır mısınız?

Cidden merak ediyorum.
  • White Death kullanıcısına yanıt
    karaborsadan mi9t pro aldım malum yolla kayıtlı.

2400 verdim.

Cihaz her anlamda efsane. Root attım, kafam rahat mis gibi kullanıyorum. Başına bi iş gelmedikçe 3 - 4 sene çok rahat götürecek bir telefon.

Hiçbir zaman fanboyluk yapmam. En az paraya en iyi deneyimi verecek telefon benim için EN İYİSİDİR. MARKA FARKETMEZ. 2400'e mi9tpro özelliklerine yaklaşabilecek bir cihaz yok.
  • 2016 da çıkan iPhone 7 nin 2018 de çıkan S9 dan 10 kat daha iyi olduğu gerçeği.
    Hadi onu geçtim iphone 7 şuan çıkan android telefonlardan bile daha stabil.

android alırsın

ana ekran saçmalığı vardır karman çormandır

ikonlar belli tasarımda değildir biri kare öteki oval olup göz zevkinizi mahveder.

ayarlara girersin bi ton kullanmayacağın ayar olur. ayarı açarsın stabil çalışması garanti değildir.

güvenlik yoktur. telefonu kaybettin ya da çaldırdın gg.

gogıl play stroe yorumlarıyla kadar uygulamaları çöptür

developerlar her zaman ios u taç üstünde tutmuştur. android cephesini pek iplemezler.

kasmıyor donmuyor şişmiyor diyen androidcilerin telefonlarında ön yüklü gelen ram temizleme seçeneği vardır.

ön yüklü saçma sapan 1 milyon servis ile gelir arka planda çalışır.

aylardır boşu boşuna romdan roma kernelden kernele atlayarak kendini kandırır sonra küpçü dükkanına dönerek stock kullanmaya devam eder

ana ekrana dönerken her zaman frame düşmesi yaşanır. 60 fps sabit kullanamazsın.

bluetooth avantajını ios kullananların yüzüne vururlar. halbuki bluetooth dosya transferini kullanan bile yok.

özgürlük derler. çökmeye yüz tutmuş binanın süslenmiş balkon tarafını iosçulara göstererek gövde gösterisi yaparlar.

batarya tasarrufu için bütün özellikleri kapatıp nokia 3310 a çevirirler.

o meşhur ''kamera açılırken bir sorun oluştu'' ''durduruldu'' ya da kendi yerleşik uygulamaları açarken com.android.system.ui durduruldu hatası alır.

samsung kullananlar en geç 2 sene içinde amoled-burnin sorunu yaşar.

yüz tanıma yaparak kendini koruduğunu sanırlar. herşey recovery moduna girmekle bittiğinden haberdar olmazlar.

gogıl play stroe de uygulama indir dediğin zaman indirmez.

çalışmayan uygulamaların belleğini ve verilerini sık sık temizlerler.

sürekli güncelleme beklerler 2 sene sonra cihazları kaderlerine terkedilir.

malzeme kalitesi kötüdür. premium hissiyatı vermez oyuncak telefon gibidir.

servis seni iplemez. yazılım hatası olan telefonu verirsin değişmemesine rağmen anakartı değiştirildi denip ücret istenir (defalarca yaşadım)
  • Yazdıklarını tek tek okudum hocam.
    Yazdıklarınızın hepsi doğru.

• ayfon candır gerisi heyecan.
  • Apple kendisi itiraf etti planli eskitme yaptiklarini sen cikip 5 yil arkana bakmadan kullanmaktan bahsediyosun tebrik ediyorum saygilar

• ömerim55 kullanıcısına yanıt
    G pro ile g 2 aynı yılda çıkmış. Ben hala kullanıyorum g pro yu.

• O kadar haklısın ki :)

• Samsung S3 Mini gibi çok düşük model bir telefonu yıllarca kullandım, saydığın sorunların tek bir tanesini bile yaşamadım.

Ana ekran karmaşık demişsin; ama Play Store'da onlarca Launcher uygulaması var, bunlarla ana ekranını istediğin şekle sokarsın, sana kalmış.

Senin Bluetooth'u kullanmaman başkasının kullanmadığı anlamına gelmez. Bugün halen daha iPhone'a bile Bluetooth konuyorsa, gideri var demektir.

Çökmeye yüz tutmuş bina derken? Bana bunu bir açıklar mısın?

Kendilerini koruduğunu sanarlar, demişsin. Teknolojiden anlayan bir insan dünya üzerindeki hiçbir elektronik aletin yüzde yüz güvenli olmadığını bilir zaten. Kaldı ki madem Apple'ın ürünleri bu kadar güvenli, o zaman neden insanların iCloud'taki çıplak fotoğrafları ifşa oldu?

Telefonun güncellenmesi meselesine gelince... Buna gerek yok; zira istediğin custom romu yükleyerek Android ihtiyacını giderebilirsin.

Gördüğün üzere ben iPhone kötü demedim; çünkü ben kafamın içindeki organı kullandığımdan ötürü markalara tapmıyorum. Bana göre hem iPhone'un hem de Android'in birbirine göre zayıf ve üstün tarafları var.

Ben Android'i çalışma şeklinden ötürü tercih ediyorum; ama Android'e tapmıyorum.

• Şimdiye kadar çıkan çoğu Samsung ve iPhone telefonları kullandım. Son 2 senedir de S9 Plus kullanıyorum ne cihazla alakalı bir sorun yaşadım ne de servisiyle telefonu da aynı performansı ile kullanıyorum rom falan yüklemedim. Neymiş 5 yıl güncelleme alıyormuş, alıyor da ne oluyor kardeşim Apple kendisi söylüyor eski cihazlarını yazılım ile yavaşlattığını.. Uzaya falan mı çıkıyorsun güncelleme ile onu da anlayamadım. Ha iPhone 4'e uzun zamandır whatsapp da yüklenmiyor değil mi :D Aynı tarihte çıkan androidlere bir gözat bakayım yüklenmeyen ne varmış :) Özetle, Konu açmış olmak için konu açmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 11 Mayıs 2020; 1:19:28 >
  • Bir dünya model var. Ne kadar ekmek o kadar köfte de değil. 3 yıldır oneplus 5t kullanıyorum. 8, 9 ve şimdi de resmi olarak 10 yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

karaborsadan mi9t pro aldım malum yolla kayıtlı.

2400 verdim.

Cihaz her anlamda efsane. Root attım, kafam rahat mis gibi kullanıyorum. Başına bi iş gelmedikçe 3 - 4 sene çok rahat götürecek bir telefon.

Hiçbir zaman fanboyluk yapmam. En az paraya en iyi deneyimi verecek telefon benim için EN İYİSİDİR. MARKA FARKETMEZ. 2400'e mi9tpro özelliklerine yaklaşabilecek bir cihaz yok.
    xiaomi çöp.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.