Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trebuchet55

Sürekli güncelleme gelse size ne faydası olacak. Note 8 pro android 9 kullanıyorum.Android 10 gelse ne olur gelmese ne olur. Telefon işimi gördükten sonra
    WhatsApp Instagram desteği kestiği güne kadar Android 4.4.1 li cihazımi kullanmaya devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone un olusu androidden daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İOS DAN ANROİDE GEÇTİM HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM BENİM İÇİN APPLE DEVRİ BİTMİŞTİR ŞUAN HALA AKTİF OLARAK SONY XZ PREMİUM KULLANIYORUM BABALAR GİBİ
  • ip7 çıktığından beri kullanıyorum. Bir kere bi sıkıntı çıkar be arkadaş , bir kere bi süpriz yap.

Kelime anlamıyla STABİL.
  • 3 senedir aynı android cihazı kullanıyorum. Tarayıcıda, uygulamalarda ya da youtubeda, arayuzde kasma vs yasadigim yok. Bu android kasıyor diyenlerin hala telefonda araba yarisi pubg tarzi oyunlar oynayan kucuk kardeslerimiz oldugunu dusunuyorum.

• valla yaşım 24 olacak , ilk telefonum GM discovery 600 tl idi , ve 3 sene kullandım he işimide yaptı. Sonra Samsung note 3 aldım 1800 tl 5 sene kullandım buda her işimi gördü , şimdi Xiomi redmi note 7 aldım 1800 tl 1 sene oldu ve memnunum , telefonlara milyarlar verilmesine gerek varmı sizce ? instagram , youtube ,wp yetiyor zaten.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Orta sınıf Android cihazların bile fiyatları düz iPhone 11 fiyatlarına geldi neredeyse. Hele amiral gemi fiyatları resmen 11 fiyatından bile fazla. iPhone 11 fiyat performans ürünü oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yen@l

Orta sınıf Android cihazların bile fiyatları düz iPhone 11 fiyatlarına geldi neredeyse. Hele amiral gemi fiyatları resmen 11 fiyatından bile fazla. iPhone 11 fiyat performans ürünü oldu.
    Doğru. Hatta iPhone 11 64GB şu an piyasadaki en alınası f-p telefonu konumunda.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bi satış rakamlarına baksana bu kadar pahalı olupta 3 tepe modelini ilk ona sokabilen bir başka marka var mı?
    Dünyada herkes aptal , bir sen akıllısın değil mi ?
    Aklın kendine kalsın..
    2020 yılı itibari ile en çok satan telefon iPhone 11 oldu. Rakiplerine fark attı. Android dünyasının hali içler acısı 😂😂😂😂
    Bütün yük Xiaomi Redmi Note 8 & 8t ve Galaxy A51 de.
    Android anca bunları satabilir. iPhone dan fark yiyerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 10 Mayıs 2020; 17:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıknatıs20

Bi satış rakamlarına baksana bu kadar pahalı olupta 3 tepe modelini ilk ona sokabilen bir başka marka var mı?
    Dünyada herkes aptal , bir sen akıllısın değil mi ?
    Aklın kendine kalsın..
    2020 yılı itibari ile en çok satan telefon iPhone 11 oldu. Rakiplerine fark attı. Android dünyasının hali içler acısı 😂😂😂😂
    Bütün yük Xiaomi Redmi Note 8 & 8t ve Galaxy A51 de.
    Android anca bunları satabilir. iPhone dan fark yiyerek...
    Tatava yapma Ergen. Ülkede Apple ürünleri zenginlik ve gösteriş için kullanılıyor.

Avrupa'da fiyatı Uygun Amerika'da yerli firması tabiki alacak.

Bir siz akillsiniz ya .. Alelade Androidli cihaza elma logosunu koy havada kapılır maksat marka fanatikligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 10 Mayıs 2020; 17:40:24 >
  • İphone Mercedestir herkes almak ister ama herkes alamaz pahalıdır Android fiattır her kesime hitap eden modeli vardır her fiyata alınır İphoneu kötüleyen bile iphone almak istemiştir hayatında.
  • Telefonda navigasyon, whatsapp, fotoğraf çekmek, çok gerektiğinde web'e girmekten başka bir şey yapmadığım için param olsa yumar gözümü iphone alırım. Samsung A70 var şu anda ve çöp.

Tek memnun kaldığım telefon huawei mate 20 liteydi. Iphone kullanmadım ama kullandığım onca telefon içinde Huawei mate 20 lite ve Lenovo P1'den memnundum. GPS, sinyal kalitesi ve kameraları mükemmel telefonlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 10 Mayıs 2020; 17:49:15 >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    37 yaşındayım. ilk akıllı telefonum ngage’di zamanına göre efsane bir teknolojiydi bizim için. Nokia 7710’nun o kocaman ekranına aşık olmuştum.Sony ericsson walkman w810i ile muhteşem müzik deneyimi yaşadım. Samsung s3 ile rom root olaylarıyla telefonu az brick hale getirmedim Sonrasında Lumia 920 aldım Windows phone geliştiricisinin Japonya’dan attığı twiti hiç unutmam altında iphone ile gönderildi yazıyordu tam bir fiyaskoydu Her neyse simkart taka çıkara simkartı görmez oldu telefon şahaneydi duruyor öyle. Sonrasında LG g4 iPhone 7 şimdi İPhone XR.Yakın çevrem tavsiye istediğinde bütçesine göre zamanında huawei pr20 pro da xiaomi note 8 pro da aldırdım, Samsung A71 de iphone11 de hepsi memnun. Demem o ki fanatikliğin lüzumu yok 2020 yılındayız, android eski android değil. İphone alan da android alan da mutlu. Takılmayın böyle şeylere.

• White Death kullanıcısına yanıt
    3-4 yıl önce en pahalı iphoneler 4000 lira civarındaydı, 4 sene sonra 4 bin liraya aynı seviyede telefon alabileceğini nerden çıkardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 10 Mayıs 2020; 18:2:12 >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    pixellere bile o kadar güncelleme geldiğini hatırlamıyorum. en az iphone kadar pahalı cihazlardan hala S6-S7 kullanan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOYEAHH

İphone Mercedestir herkes almak ister ama herkes alamaz pahalıdır Android fiattır her kesime hitap eden modeli vardır her fiyata alınır İphoneu kötüleyen bile iphone almak istemiştir hayatında.
    Yavhehehe Mercedes haaa.

Ülkede vergiler olmasa cihaz ucuz. Amerika da yerli firma ve Uygun fiyat diye alınıyor.

Sizin kafalar.ucmus Apple ürünü alıp kendini elit gören zavallılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

"iPhone’a bir kere para verirsin 5 yıl arkana bakmadan kullanırsın"

Ben mi 9t pro aldım 3 bin liraya en kotu 3 yıl gidecek. Ömrü dolduğunda 4 bin liraya yine 3 yıl gidecek başka bir telefon alsam 5 yıl gidecek iPhone 11 le aynı paraya 1 yıl daha fazla kullanıyorum
    şöyle bi durum var, 7bine aldıgın bi iphone 3 sene sonra 6bin etcek. senin kullandığın mi 9t pro 500lira edecek. birde bu acıdan bakmanı tavsiye ederim.
  • İos tek ayrıcalığı uzun süre güncelleme alması ve serviste problem yaratmamaları. Onun harici batarya süresi berbat

Android batarya süresi süper ve ve artık ios geçtiler diyebilirim Apple aynı kasa ile 5 yıl daha gider adamlar katlanabilir cihazlar üretiyor

Onun harici kamera hızlılık hafıza gibi şeyler ios da da var Android de de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 10 Mayıs 2020; 18:51:14 >
  • Komedi .galaxy s5 kullaniyorum taş gibi hala ..ayni zamanda cikan iphone5 i kullanabilen varmı 😁

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.