Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: focusrite

andorid iş değil yaa.

1 kez 2011 de aldım tövbe ettim o zamandan beri iphone..

açıklamanız çok doğru olmuş.
    Peh peh peh. Bak sen 2011 de tövbe etmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu Apple fanı olmayan kimseye etki etmez maalesef, dünya ve zaman değişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanadam D kullanıcısına yanıt
    Sen benim foruma katılma yılıma bir de yaşıma bak istersen, bu forum konu dışı ergenlerinden ibaret değil yeğenim. Komik olan nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2016 yılında ablamla beraber telefon aldık. ona iphone 6s plus bana huawei p9 aldık. 4 yıldır kullanılıyor iki telefon da. huawei p9 taş gibi. iphone 6s plusda yavaşlama, wifi çekme sorunu, gps problemleri var. aynen iphone süper androidler 6ayda bozuluyor. yurtdışından alınmasına rağmen ablam iki katını ödedi. ben o paraya zaten iki tane telefon alabiliyordum. tamam beğenirsin kullanırsın ben iphone seviyorum benim tercihim bu dersin anlarım da. android bozulur iphone 10 sene kullanılır lafının hiçbir mantığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

"iPhone’a bir kere para verirsin 5 yıl arkana bakmadan kullanırsın"

Ben mi 9t pro aldım 3 bin liraya en kotu 3 yıl gidecek. Ömrü dolduğunda 4 bin liraya yine 3 yıl gidecek başka bir telefon alsam 5 yıl gidecek iPhone 11 le aynı paraya 1 yıl daha fazla kullanıyorum
    vay be dünyanın en zengin insani oldun ya tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

pixellere bile o kadar güncelleme geldiğini hatırlamıyorum. en az iphone kadar pahalı cihazlardan hala S6-S7 kullanan var mı acaba?
    2 sene kullandığım S7 Edge'imi eşim kullanıyor 2 senedir. Yani toplam 4 sene oldu. Şişme vs. hiç yok. Sadece son 3-4 aydır batarya artık yavaşlıyor.

Iphone 5 ve Iphone SE(1. nesil) de kullanıyorum. 5 rafa kalktı tabi, 2016'da. 2013'te almıştım, 3 sene sonra özellikle batarayadan dolayı iptal oldu.

Şuan benim ana telefonum da 1,5 yıldır kullandığım Galaxy Note 9. En az 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum. Android olarak da Note serisi hariç kendime başka telefon alacağımı düşünmüyorum artık.
  • 5 yıl giden Ayfonun:

- Kamera
    - Pil
    - Ekran
    - Tasarım
    - Ses
    - Oyun ve programlarda en yüksek kalite ve akıcılık

özelliklerinden hangisi 5 yıl gidiyor?

Ayfon sadece yazılım güncellemesi alıyor diye alınabilecek bir telefon değildir!

Daha düne kadar 1GB bellek, 1 kamera, düşük kapasiteli pilin Android telefonlara oranla kat ve kat yettiğini, hatta bu düşük özelliklerin, Android'lerdeki daha yüksek özellikleri bile karşıladığını söyleyen sizlerdiniz.

Size en büyük kapağı Ayfonun markası Eypıl yapmadı mı?

Size 1 kamera bile aşırı fazla iken 3 kameraya çıkartmadı mı? Size küçük ekran aşırı fazla iken ekran boyutu devasa boyutlara ulaşmadı mı? Size pilde çok çok fazla iken kapasite artmadı mı? Madem sistem aşırı stabil ve çok çok düşük bellek harcıyordu da neden daha yüksek kapasiteli belleklere sahip Ayfoncuklar çıktı?

Ayfonu sevmememin sebebi her zaman fiyat faktörü olmuştur. Çok daha düşük özellikleri çok daha pahalıya kullanıcılara iteliyor. Ya doğuştan zengin olanlar ya da saf olanlar bu telefona sahip oluyordu. Üçüncü bir grup var: Parası olup bilinçli alanlar. Bunlar %1'lik kesim olduğundan istisnaya girer, istisnalar kaideyi bozmaz.

Ancaaaaak, bugün itibariyle tüm amiral gemileri Ayfonların fiyatlarını sollar hale geldi. Doğal olarak Ayfoncuklar artık gerçekten uygun fiyatlı telefon haline geldi. Yani Ayfon hep pahalıydı, biz daha uygun fiyatlı başka marka amiral gemilerini alıyorduk. Ancak 10.000₺ bandına gelen amiral gemileri yüzünden Ayfonlar artık daha alınabilir oldu.

Artık fiyat/performans durumu ortadan kalktığından hangi telefonu alırsanız alın üzülmeyeceksiniz. Çünkü artık hepsi neredeyse aynı fiyat. Bu durumda Ayfonun yazılım avantajı öne çıksa da 5 yıl sonra güncelleme alsa bile kamera, pil, tasarım, ekran, ses yeni teknolojilerden geri kalacağı için aslında bu avantaj da ortadan kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü67

Bu mesaj silindi.
    bedava olsa kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

2016 yılında ablamla beraber telefon aldık. ona iphone 6s plus bana huawei p9 aldık. 4 yıldır kullanılıyor iki telefon da. huawei p9 taş gibi. iphone 6s plusda yavaşlama, wifi çekme sorunu, gps problemleri var. aynen iphone süper androidler 6ayda bozuluyor. yurtdışından alınmasına rağmen ablam iki katını ödedi. ben o paraya zaten iki tane telefon alabiliyordum. tamam beğenirsin kullanırsın ben iphone seviyorum benim tercihim bu dersin anlarım da. android bozulur iphone 10 sene kullanılır lafının hiçbir mantığı yok.
    Belki de ablanin telefonu problemlidir? Benim 6sde dediklerinin hic biri yok.

Kasma konusu da yine ablandan kaynaklidir. Ios 9la cikmis telefonu ios 13e kadar otadan guncelleye guncelleye kullanmistir. Bana 4 kere ana surum guncellemesini otadan yapip yamulmayan bir android telefon soyleyebilir misin? Gerci android telefonlar 4 ana surum guncellemesi almiyordu.

Amca dayi oglu orneklerindense youtubedaki iphone 6s in 2020 tarzi videolari veya iphone 6s on ios 13 tarzi videolari izleyip fikir edinebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidin amiral cihazlarini bilemem kullanmadim zaten bana gore tek amiral cihaz androidde samsung note serisidir.

Neyse 6 sene sonra androide bulastim zaten ortalik telefon çöplüğü olmus. Sayomi cayomu mayomi oppo relmi mi ma mu vsvsvs abuk subuk giris ve orta seviye cihaz birinden al digerine ver sur piyasaya seklinde bir durum olusmus ve alayinda mutlaka 1-2 sorun var. Ne adam gibi pop up bildirim ne stabil bir arayuz kesinlikle kullanici odakli degil. Ayar icinde ayar kayboluyorsun. Bir guncelleme gelmis cihazlar kendinden gecmis.. Google hatirlatma etkinlik asistan bilmem ne karisik ve sacma cogu kullanici icin gereksiz detaylar.

Bunun disinda milletin dilinde islemci mevzusu anlayan anlamayan yaziyor yok o islemci olurmu yok bu islemci cok iyi sanarsin cihaz yemek yapacak utu yapacak aralarinda en fazla 1-2 boy fark var.

Neyse zamanim vardi yazdim biraz uzatmayayim ios la android arasinda yillar gecmis hala okyanuslar var bu boylede gider. Ha androidde guzel cihazlar var tasarim olarak orasi ayri.

• Aga siz cidden babanızın malı gibi neden iki taraftan birini savunmak zorundasınız ?

Paranız neye yetiyor, neyi kullanmayı seviyorsanız onu kullanın abi ? Yok bu andoid kullanıyor fakir, yok bu ayfon kullanıyor kapitalist bu nedir ahhshsh. Ben samsung s4 kullandım,lg g2 kullandım sonra sırasıyla iphone 5s,6,7,11 kullandım ve ios beni daha çok mutlu etti.Belki ilerde android kullanırım hoşuma giderse bu iş bu kadar basit.

Ayrıca iphone pahalı değil, iphone 11 650 dolar.Yani work and travel için abdye giden biri saatte yaklaşık 9-14 dolar kazanıyor, sadece iki haftada bu telefonu alabilicek parayı kazanabiliyor.

İphone pahalı değil, vergiler fazla.

• 2015'te 2 bin liraya G4 aldım. Şu anda bazı sıkıntıları oluşsa da(telefon görüşmelerinde sesin kısık gelmesi gibi) hala kullanım açısından taş gibi telefon.
  • Piyasaya ilk çıktığında Note 8 almıştım 2 seneye yakın kullandım son güne kadar herhangi bir kasma-donma olmadı ama androidde dikkatli olmak gerek modifiyeli apk'lar vs tek hamlede eziyete dönüştürebilir cihazın kullanımını. hiç root yapmadım. Sonra cihazı yakın bir arkadaşıma sattım o da sorunsuz kullanıyor hala oldukça hızlı telefon.

Ben de 1 sene olucak XS kullanıyorum 12.4.1 unc0ver JB'li, aldığımda 12.0 dı o günden bugüne yavaş yavaş JB yaparak geldim hep 13'e geçmedim geçmicem de. Her iPhone kutudan çıktığı ana sürümde hızlı bence sonradan yavaşlıyor gibi geliyor bana belki psikolojik. 1 senelik developer hesabıyla imzaladım kafam rahat. Note8'den bu cihaza geçmenin bana hiçbir artısı olmadı o da stabildi bu da stabil.

İlk mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi sırf görsel olarak hazırlanmış içi boş 3-4 bin liralık C-J-A-M serisi samsunglarla iphone x-xs-11 karşılaştırırsanız tabiki android çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 11 Mayıs 2020; 13:0:8 >
  • ferfecir66 F kullanıcısına yanıt
    Kardeş İos telefonda takıldığın tek nokta bu mu ? Allah başka dert vermesin.
  • ios 13 güncellemesi yapılmadı. ios 12de kullanıyor.
    wifi sorunu ile ilgili çözmeye çalışırken yaptığımız araştırmada wifi sorunu olduğu google'a yazarak görebilirsin.
    amca dayı oğlundan bahsetmiyorum. bizzat benim gördüğüm ve sorunlarıyla uğraştığım bir telefondan bahsediyorum. Sizin gibilere ne desek boş. andoridi güncelleme vermiyor diye eleştirip ios güncelleme demek de oldukça komik. güncelleme yapılmayacaksa güncelleme verilmesinin ve bununla da övünülmesinin mantığı nedir?

ha illa bundan konuşacaksaksak, 2011 yılında çıkmış androidlere dahi custom romlar var güncel. bu şekilde de kullanan bi sürü insan var galaxy w, galaxy s2 kullanan bir ton insan var.

o kadar para verip aldığın telefonda wifi sorunu çıkmasının savunulacak bir tarafı da yok. iphone'un yarı parasına orta-üst andorid alıp iki yılda bir değiştiririm. ben geniş açı, makro, bokeh efekt kamera, 4k video takılırken, tek kamera çamur gibi foto çeken telefonunla sen iphone bir numara diye takılabilirsin bana ne? senin tercihin.
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    İphone 5s kullanıyorum. Bir kere sıkıntı çıkar be kardeş. Ekran kırıldı, batarya bitti ama sıkıntı yok. Yıllarca kullanınca ve aksilikler olunca batarya bitmesi ile ekran kırılması normal. Ekranda nasıl sağlamsa 3-4 kere düştü ama hala çalışıyor. Güncelleme almıyor belki ama hissetmiyorum . Güncelleme çıksa ve kendi kendine gece güncellese haberim olmaz çok değişiklik olmazsa görüntüde.İphone zamanında verdiğim paraya helal olsun ama şu an cidden pahalılaştı.
  • Ulan bende 5 senedir samsung j7 var ne kasma yapiyor ne donma
    Sarjida 1 günü rahat geciriyor
    Kalkmis android soyle boyle diyor
    Hadi siz bi ayfona 10k parayi bayilin
    Bide 5 yil arkana bakmazsin demis

• Android doğru düzgün güncelleme almıyor. Ama çok leşte değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 senedir ios kullanıcısı olup , maddiyat yüzünden androide ilk defa geçecek olan ben siparişteki telefonu iptal mi etsem acaba dedirtti.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.