Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu olayı , itiraf sırasını ve sonrasını takip ettim ve hiç bir şekilde hızlanma, yavaşlama yaşamadım. ip 5s
  • Saydığınız özelliklerin şimdiki amiral gemilerinde bile 3 sene güncelliğini koruyacağını düşünüyor musunuz?
  • Apple da özellik kısayolları bile kaç yıl sonra geldi bilgisayara bağlıyorsun resim vs.kopyalamak istiyorsun itunes istiyor androidde böyle bir durum yok.Hafıza kartı yok şarj android cihazlara göre zayıf 1500 liralık android ile ıphone'un 2 katı fazla şarj süresi elde ediyorsun hız farkı var diyenlere android one programında ki bir cihazla ios arasında hız farkı yok yavaşlamalar genelde bazı üreticilerin kendi arayüzünü kullanması nedeniyle oluşuyor.

Iphone sorunsuz diyenlere baseband,ekranın kalkması,ahizeden boğuk ses gelmesi gibi kronik sorunları hatırlatırım.
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Birader hiç android kullanmadım ve bütün banka işlerimi telefondan yaparım. Android telefon siparişi verdim ve senin mesajından sonra acaba dedim. Bu kadar mı kötü güvenlik konusunda android ?
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Şu güncelleme olayını anlamıyorum ios 20 alsa ne olacak ki ! Apple habersiz şekilde tüm iphone 4-5-6-7-8 ...... telefonları gizlice ios 15 e güncellese habersiz. Kim farkeder ki !
  • onderweb kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi 6,5 sene iphone kullandım ve hep aktif tek telefonumdu ve 1 kere batarya değişti. Orjinal 4 sene götürdü ama bir sene gibi taşınabilir şarz ile kullandım. sonraki orjinal diye takılan şimdiye kadar götürdü ve şu an bitti haliyle. 2. el alınan bataryası ömrünün sonlarına gelmiş iphone deneyimini yazdın sanırım
  • Arkadaşlar neden biz her konuda fanatik derecesine geliyoruz. android mi?- ios mu ? Mercedes mi? - Bmw mi? ? fenerbahçe mi?- galasaray mı? Android kullanan kişiler hiç mi androidin sevmediğiniz tarafları yok , İos kullananlar hiç mi iosun sevmediğniz tarafı yok. Bazı androidçiler istiyorki hep android övülsün hatta biraz zorlasak herkes andorid alsın , ios kapansın. Bazı İosçular istiyorki hep ios övülsün hatta biraz zorlasak herkes ios alsın , android kapansın Herkesin şartları , zevkleri, farklı ! Kim ne alırsa alsın ! Elinizdekiler bir amaç değil sadece bir araç !!!
  • Sen iPhone alırsın, baskasi yarı fiyatına aynı ozellikle android alır, baskasi onun da yarı fiyatına yurtdışı ürün alır..

iPhone 6000 ise, yurtdışı kullanan aynı özelliklere 2500 öder, sen 5 yılda 1 telefon kullanırsın, adam 2 yılda 1 telefon değiştirir..

Sen iPhone kullanmaya devam et..

Ek olarak iPhone için vereceğin paraya android amiral gemisi alsan, aynı para söz konusu olsa 5 yıl değil 10 yıl gider..

Saçmalık, sen 6000 veriyorsun, baskasi 2000 liraya telefon alıyor, kıyaslama yapıyorsun bir de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOpen -- 11 Mayıs 2020; 14:4:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 sene İOS kullandım. Malum ülke şartlarından ötürü 2018 Kasım'da S9+'a geçtim. Ufak tefek şeyler dışında gayet memnunum. Bende Android'e karşı önyargılıydım fakat Android'in eskisiyle alakası bile yok. Şuan gayet iyi. 2 sene daha rahat götürür diye düşünüyorum. Tek memnun olmadığım taraf şarjı.

Edit: 2018 Black Friday'de 128 GB S9+ 3600 TL'ye aldım. O zamanlar o fiyata İphone 7 alabiliyordum anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 11 Mayıs 2020; 14:8:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone vs Android. gereksiz tartışma.

46 yaşındayım, cep telefonu çıktığından beri 1996 yıllarından beri kullanırım.
    Elektroniğe meraklıyım, alırken kullanımıma en uygununu almayı tercih ederim, zırt pırt değiştirmem. Çoğunluğunu perte dönene kadar kullanırım.
    Telefonlarımı bozulana, sorun çıkarana, kırılana kadar kullanırım.
    İlk iphone yeni çıktığında aldığım Iphone 5 idi. Kızıma telefon ihtiyacı olunca ona verdim, 6S aldım. Kızıma tekrar telefon gerekince, eşimin 6S'ini verdik, eşim de Iphone 8 aldı. kullanıyor.
    Benim 6S kırılıp ölünce de, oğlum o zaman Iphone X kullanıyor olmasına rağmen bana yeteceği için kendime Iphone 8 aldım. Hala da sapasağlam kullanıyorum. Gittiği yere kadar gidecek.

Ben telefonu fazla kurcalayan biri değilim, normal bir kullanıcıyım. Oyun vs fazla yüklemiyorum, herkesin oynadığı candy crush vs. Video falan da fazla izlemiyorum, o işler için apple tv ve ipad pro var elimin altında. yeni uygulama vs. kurcalamıyorum. e.mail, telefon, banka uygulamaları, alibaba, doviz, whatsapp, facebook twitter ve instagram en çok kullandığım uygulamalar. Apple tarafında çözümler bulunabiliyor. Televizyona aktarmak istedim, gittim Apple TV aldım. İpad pro tablet ihtiyacımı fazlasıyla çözüyor. Ücretli veya ücretsiz ihtiyacım olan uygulamaları bulabiliyorum. Apple music aile üyeliği ile güzel çalışıyor. Virüs vs açısından daha güvenilir olduğunu düşündüğümden oğluma da kızıma da iphone kullandırıyorum. Aile oluşturarak telefonları az da olsa benim kontrolüm altında. indirdikleri uygulamalar, ekran süreleri vs.

Benim için bana iphone ideal telefon. neyi neresinden yapacağımı biliyorum, aramama gerek kalmıyor. Babam mesela samsunga alıştı, ona S10 aldım hediye geçen eylül gibi, elime aldığımda çok yabancı hissediyorum.

Eğer telefonu kurcalamayı seviyorsanız, yeniliklere açıksanız, android sizin için daha kullanışlı olabilir.
    Ama eğer benim gibi standart özelliklerini kullanıyorsanız ben Iphone'u daha stabil ve kullanıcı dostu buluyorum.

Beni elektronik/bilgisayar özürlü biri de sanmayın. 3D tasarımlar yapabilen bir makina mühendisiyim.
    Ama telefon/tablet sözkonusu olunca benim işime yaramayacak detaylardansa, alışkın olduğum sistemi tercih ediyorum.

Herkese selamlar...
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    İphone 6s Plus kullanıyorum 2015'ten beri. Son güncellemelerde dahil. Ve çok şükür ki bu zamana kadar hiçbir problem olmadı. Son bir iki aydır nadirde olsa kasıyor. Bence nasıl kullandığınla alakalı. :)
  • focusrite kullanıcısına yanıt
    Mesele yaşın değil amca mesele en son 2011 de android kullanıp fanboyluk yapmak

2010 da n95 i satıp galaxy ace alan da benim merak ediyorsan. A1018 den 5110a 3210 dan 3310 a hepsini de kullandım.
    Peki 2011deki androidle şimdiki bir mi?

Boş lakırdı yaptığın için yorum yaptım inanmadığım için değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

1100 tl ye migrostan 3 yıl önce boktan xiaomi mi max2 almıştım. o 8-10 binlik iphoneler tv ye görüntü aktarmiyor benim tlf cillop gibi aktarıyor. bir de telefon boktan moktan ama 3 yıldır kasma, donma yok.

kesin bilgi yayalım.

Alıntıları Göster
    Hocam 3 yıl önce diyorsun o zamanlarda paranın değeri vardı aldığın cihaz 300-350 dolar civarı bir cihaz. Şuan 1500 liraya 180-200 dolarlık bir cihaz alabiliyorsun anca ve haliyle malzeme kalitesi, donanımı en ama en alt seviye oluyor hiçbir bir şey beklememek lazım. 1.5 sene sonra bile yetersiz kalmaya başlıyor. Yoksa ben de 2016da 1500e Xperia xa ultra almıştım hala cayır cayır çalışıyor, ben 3 sene kullandım şimdi de 1 yıldır babam kullanıyor.

@bullx Haklısın hocam arkadaşta exynoslu model var. Şuan ilginç bir şekilde iş tersine döndü, exynos s9dan beri daha kötü durumda. Özellikle s10, note 10 ve s20de aralarında inanılmaz farklar var.
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    note 4 de exynos, edge de snapdragon kullandım.

snapdragon düşman başına o cihazda...
  • ÖZET isteyene;

Burada yazar ''benim iphone'um var tamam mııı'' demek istemiş.
  • iphone fiyatları max 3-4k olsa kızılay dağıtmış gibi herkesin elinde olacak. şayomi dediğiniz telefonun fiyatları apple ile yarışsa danroid cilerin kaç tanesi alır acaba ? adam redmi note 8 ile iphone x-11 i kıyaslıyor
  • İphone'a Android kurdum kullanıyorum
  • iPhone 11 le hemen hemen aynı dönemde çıkan Xioami Mİ 9T Pro yu baz alarak hesap yapalım. Mİ 9T Pro 128 GB yıl içinde en ucuz 3799 a satılmış. iPhone 11 ise 6600 e satılmış.(kaynak epey.com) Neden Mİ9T Pro? O zaman ki en yüksek işlemecili(snapdragon 855) ve en iyi kamera(dxomark 109 puan) Mİ9 ve Mİ9T Pro daydı. Geekbench ve Antutu puanları birbirine yakın. Özellikler birbirine yakın ama aradaki fiyat farkı uçurum. Neredeyse 2 kat fiyat farkı. Neyse Mİ 9T Pro en az 3 yıl güncelleme alır. Xioami güncelleme konusunda diğer firmalardan çok daha iyi. Kalan 2801 TL yi mevduata yatırsan aylık 217,65 TL gelir saglar.(İNG BANK)
    1 yıl sonunda 3019 TL
    2 yıl sonunda 3254 TL
    3 yıl sonunda 3507 TL paran olur.
    Bu parayla 3 yıl sonra orta seviye bir telefon bile alsan iPhone 11 den her anlamda daha iyi olacaktır güncelleme dahil. Nerden biliyorum geçmişe bakalım 3 yıl önceki iPhone olan iPhone 7 şu anki orta seviye Xiaomi Mİ9T ve Mİ9SE modellerinin yanına bile yaklaşamaz her anlamda. Güncelleme olsun performans olsun kamera olsun pil olsun. iPhone 7 nin taş çatlasa 2 yılı kaldı. Daha piayasaya çıkalı 1 sene olmamış Mİ9T ve Mİ9SE nin güncellemesi bu sene kesilecek değil herhalde? İşin komik yanı Mİ9T ve Mİ9 SE ile iPhone 7 nin fiyatı aynı. Bundan 3 yıl sonrada durum farkı olmayacaktır. Görünen köy kılavuz istemez. Ki zaten şu an bile iPhone 11 birçok orta seviye cihazdan daha geride.(işlemci hariç). Teknolojiden anlamayan hesap kitap yapmayı bilmeyen iPhone al 5 sene kafan rahat yeeaawww diyen enayilerin suratını 3 yıl sonra orta seviye telefonlarin bile kendi telefonlarından her anlamda daha iyi olduğunu görünceki sürat ifadelerini görmek isterim.

Not: İlk iPhone olan 2G den iPhone 7 ye kadar neredeyse tüm iPhoneları kullanmış biri olarak yazdım. Ee sende iPhone tercih etmişsin zamanında diyeceklere şimdiden cevabımı yazayım. Eskiden iPhone ile amiral gemisi android telefonlar arasında en fazla 500-600 lira fark oluyordu. Şimdi neredeyse iki kat fark var. Bu durum ne vergiyle açıklanabiliyor nede döviz artışıyla. Yurtdışında o zamanki iPhonela aynı fiyata satılan Samsung S10 ve Huawei P30 serileri Türkiyeye iPhoneun yarı fiyatına geldi. Apple göz göre milleti söğüşledi. Birçok enayide Apple güncelleme veriyor yeeeww diye bir güzel söğüşlendi. Afiyet olsun. Siz enayisiniz diye herkesi kendiniz gibi enayi zannetmeyin. iPhone a 300-500 fark verilirdi buna degerdi. Ama 2 kata kadar binlerce lira fark veren kerizdir net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 12 Mayıs 2020; 18:9:29 >
  • ne 2 sefer güncellemesi meizu al hiç almasın güncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Hocam 3 yıl önce diyorsun o zamanlarda paranın değeri vardı aldığın cihaz 300-350 dolar civarı bir cihaz. Şuan 1500 liraya 180-200 dolarlık bir cihaz alabiliyorsun anca ve haliyle malzeme kalitesi, donanımı en ama en alt seviye oluyor hiçbir bir şey beklememek lazım. 1.5 sene sonra bile yetersiz kalmaya başlıyor. Yoksa ben de 2016da 1500e Xperia xa ultra almıştım hala cayır cayır çalışıyor, ben 3 sene kullandım şimdi de 1 yıldır babam kullanıyor.

@bullx Haklısın hocam arkadaşta exynoslu model var. Şuan ilginç bir şekilde iş tersine döndü, exynos s9dan beri daha kötü durumda. Özellikle s10, note 10 ve s20de aralarında inanılmaz farklar var.

Alıntıları Göster
    yazdıklarına katılıyorum dostum, sonuna kadar haklısın maalesef 3 yıl önce paramız daha değerliydi. benim asıl anlamadığım konu bu fanboylarin(herhangi bir marka) kafa yapısı. şimdi ben telefonda WhatsApp, konuşma, internette gezinme vs. yapmak için kullanıyorum.e abi bu yazdıklarımı şuan 1500 tl ye yapan telefon(a3) varken neden 10000 vs. vereyim? ben bu kısmı anlayamıyorum işte. yukarıda birileri güvenlik falan diye saçmalamış, ne güvenliği abi iPhone da? o açlık oyunlarında oynayan taş gibi kızın apple hesabi patlatılmadi mi? (iyi ki de patlatıldı orası ayrı)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.