Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Philae

ios 13 güncellemesi yapılmadı. ios 12de kullanıyor.
    wifi sorunu ile ilgili çözmeye çalışırken yaptığımız araştırmada wifi sorunu olduğu google'a yazarak görebilirsin.
    amca dayı oğlundan bahsetmiyorum. bizzat benim gördüğüm ve sorunlarıyla uğraştığım bir telefondan bahsediyorum. Sizin gibilere ne desek boş. andoridi güncelleme vermiyor diye eleştirip ios güncelleme demek de oldukça komik. güncelleme yapılmayacaksa güncelleme verilmesinin ve bununla da övünülmesinin mantığı nedir?

ha illa bundan konuşacaksaksak, 2011 yılında çıkmış androidlere dahi custom romlar var güncel. bu şekilde de kullanan bi sürü insan var galaxy w, galaxy s2 kullanan bir ton insan var.

o kadar para verip aldığın telefonda wifi sorunu çıkmasının savunulacak bir tarafı da yok. iphone'un yarı parasına orta-üst andorid alıp iki yılda bir değiştiririm. ben geniş açı, makro, bokeh efekt kamera, 4k video takılırken, tek kamera çamur gibi foto çeken telefonunla sen iphone bir numara diye takılabilirsin bana ne? senin tercihin.
    Ios guncellemesi yapmayin dedigim yeri gosterirsen seni ciddiye alip cevap verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader yaş kaç?
    Güncelleme almayınca çalışmıyor mu Andorid telefonlar?
    Ben de Apple kullanımı konusunda "ahmaklık" olarak düşünüyorum.
    4 yıl önce Samsung S6 aldım, hala kullanıyorum hala canavar gibi çalışıyor. Güncelleme gelse ne yazar? Ne işime yarayacak güncelleme...?!!
    5-6 yıl önce HTC veya Samsung Grand Prime ve ya S3 kullandıysanız ve android hakında o dönemden fikriniz varsa, çok geçmişte kalmışsınız.
    Bugün iphone yarı parasına 1 tane android telefon alırım, 3-4 yıl sonra bir tane daha alırım bakarım rahatıma.
  • fenolog kullanıcısına yanıt
    Abudik kubudik bilinmeyen içerikli uygulamalar yüklemediğiniz sürece sorun olmaz ayrıca android one programında ki cihazları tercih etmeniz daha doğru olur düzenli olarak güvenlik güncellemesi alıyorlar çünkü.
  • Bu günlerde smartphone alınmaz, ben cep telefonu kullanıyom

Android telefon saçmalığı

Kendinizi boş yere kazıklatmayın. Buna değmez !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Ios guncellemesi yapmayin dedigim yeri gosterirsen seni ciddiye alip cevap verebilirim.

Alıntıları Göster
    ios 13 güncellendiyse öyle olabilir ne demek? ki bunu sen değil apple kendi söylüyor zaten :D kabul ediiyorlar yavaşlatma yaptıklarını. güncelleme vereceksin ama düzgün çalışmayacak ee bunun ne anlamı var?
  • iphone 6 kullanıyorum kozmetik olarak 10 üzerinden 9 puan alır 5 , 6 senedir bende . üzmeye başladı artık fahiş fiyatlarından dolayı yeni alacağım telefon android olacak çok oyunla vs işim yok samasung a71 e karar verdim, 3 bin e de android telefon alınabiliyorken 9 10 bin para verenleri de anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gushka

vay be dünyanın en zengin insani oldun ya tebrikler

Alıntıları Göster
    Bunu yorumun arkasındaki mantık ne şimdi? Hayır ne yani sen bakmıyor musun bu telefon şu kadar su telefon fiyat performans diye?

Allah'ım çıldırıyorum bir de artılıyorlar, diğer cevap verenlerin en azından mantıklı argümanları vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Philae

ios 13 güncellendiyse öyle olabilir ne demek? ki bunu sen değil apple kendi söylüyor zaten :D kabul ediiyorlar yavaşlatma yaptıklarını. güncelleme vereceksin ama düzgün çalışmayacak ee bunun ne anlamı var?

Alıntıları Göster
    Otadan 4 ana surum guncellemesi yaparsan kasabilir dedim.

Bundan cikarman gereken ana surum guncellemelerini ota yerine temiz kurulumla yapmak gerektigi.

Apple yavaslattigini degil, batarya kapasitesi belli bir yuzdenin altina dusen cihazlarin tam performans calismadigini itiraf etti.

Ornek olsun diye kendi telefonum 6s 3 senelik ve %83 pil sagligiyla maksimum performansi destekliyor.

Apple bir cok elestiriyi hakeden bir firma. Fakat argumani “apple telefonlari yavaslatiyormus knk” seklinde olanlar sadece vizilti yapiyor. Oysa biraz daha bilginiz olsa cok daha saglam yerlerden vurabilirsiniz.

• Android one falan bilmediğim için hiç dikkat etmedim ama şimdi baktım telefonun arkasında koskocaman yazıyor android one diye
  • aboov ne gömmüş andoridi

xiaomi mi 8 kullanıyorum. ya telefonu bi kere yeniden başlatayım bi saçmala don kas tepkisiz kal bişey yap da utandır beni.

iphone x'i olan arkadaş senin telefondan çekelim bana atarsın fotoğrafı diyor.

ya ben bu telefona .exe launcher kurup cm 01/02 kurup oynadım daha ne yapsın? bakkala sigara almaya mı gitsin bulaşık falan mı yıkasın?
  • HTC Desire Z aldım, tek bir android güncellemesi dahi almadı.

Motorola Atrix aldım, tek bir android güncellemesi dahi almadı.
    , ekranı arızalandı servis tamir etti.

General Mobile Discovery aldım, şarj soketi bozuldu servis garantiye sokmadı sürekli temassızlıktan çile çektim attım gitti.

Samsung Galaxy S4 aldım, exynos işlemcisi sayesinde hayvan gibi şarj tüketti, kırılgan amoled ekranı yüzünden 5cm'den düşüp camı sağlam kalıp ekranı kırıldı, servis yeni bir telefon parası istedi, ayrıca telefon sürekli şarj sorunu yaşattı, hep adaptörle takmama rağmen pc usb şarjı olarak algılayıp 7-8 saatte şarj oldu, attım gitti.

Lenovo Vibe p1m aldım, sözde 4000mah bataryası olan telefonun şarjı toplam 4 saat ya gidiyor ya gitmiyordu, yazılımsal sorunu vardı sürekli tam güç çalışıyordu işlemcisi gece ekran kapalıyken bile, ayrıca dokunmatik kilitleniyordu ekranı kapatıp açınca anca normale dönüyordu. Tek bir yazılım güncellemesi dahi almadı çöp oldu.

Xiaomi Mi Max 2 aldım, herkes inanılmaz övüyordu xiaomi'yi. Halen android 7 kullanıyor 2017'den kalma, bir sürü uygulamayı indirmeme izin vermiyor. Telefonun arayüzünde reklamlar çıkıyor. Youtube kasılıp kapanıyor, Gmail kasılıp kapanıyor, haritalar kullanılamıyor ve bu telefon snapdragon, 4gb ram var. TEK BİR ANDROID GÜNCELLEMESİ DAHİ ALMADI.

Sonuç olarak android pişmanlıktır. Ha ben yine android alacağım çünkü param yok. Ama keşke aklım olsaydı da zamanında iphone alsaymışım hem de 2. Eli para edermiş yenisini alabilirmişim.

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Şunda şarz 2-3 güne düştüğünde eyvah batarya bitiyor diyorduk.
  • Yorum yapmıyorum bıktım ziyadesiyle ne istiyorsanız onu kullanın

• Telefon arayüzünde reklam çıkıyor olayına bi kahkaha patlattım hocam helal et

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note 3 ü ilk çıktığında almıştım hâlâ kullanıyorum 7 mi 8 yıl mı ne oldu bataryayı değiştir kullan canafar gibi telefon. İos zengin ve kurcalamayı sevmeyen insanlar için

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    GM Discovery mi yoksa o

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz mi :D hocam play store da 33 lira civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patinajcekenaraba -- 11 Mayıs 2020; 17:32:32 >
  • Para yokki şölr Bi iPhone 8 alak
    Huawei p20 lite devamke

• bayguru B kullanıcısına yanıt
    benim valide 2015 aralıktan beri 5S kullanıyor. Halen kullanıyor. Pilide idare eder diyor. Yaşlıdır ios kolay diye almıştım kendime kıyıp bir iphone alamadım ama kötü olduğu söylenemez. Doğru daha düşük donanımı var ama daha optimize çalışıyor olsa gerek alet.
  • taş devrinden kalma güvenlik olmasada elden ele gezdiğini görüyoruz verilerin apple tarafındada tüm ünlülerin fotoğraflarını yaydı adamlar demekki güvenlik önleminin çok yüksek olmasının bir önemi yok o kadarda adam girmek isteyince içeri girebiliyor,sizin şu yazınız fanboyluk başka bir şey değil hem apple hem android cihazlar kullanmış biri olarak amiral gemi alındığında 3-4 sene rahat bir şekilde götürüyor appleda 4 seneden sonra çöküşe geçiyor telefona bir şey olmasa bile öyle bir yavaşlatıyorki apple kullanmasam daha iyi diyorsun telefonu,herkes iosun o her şeyi kısıtladığı sistemi sevmeyebilir haklılarda adamlar her şeyi kısıtlıyolar en ufak bir şeyi yapmak dert alt üstü telefonun zil sesini değiştirmesi bile gerçi size bu yazıyı yazmam bile saçma siz yine fanboyluğunuzu yapıp aynı şeyleri tekrarlayacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.