Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenolog

Şu güncelleme olayını anlamıyorum ios 20 alsa ne olacak ki ! Apple habersiz şekilde tüm iphone 4-5-6-7-8 ...... telefonları gizlice ios 15 e güncellese habersiz. Kim farkeder ki !
    Olay sadece görüntüden ibaret değil. Güvenlik ve sorun gidermeleri. Ayriyetten az da olsa yenilik gelmesi insanın telefonunun eskimemiş gibi hissetmesine sebep oluyor. G2 telefonum vardı, bildirim ışığı sorunu vardı, sorunlu bıraktılar.iphone da böyle bir mevzu yok. Güncellemeyse, sorun gidermeyse destek kalkan telefonlara bile güncelleme veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablette apple olabilir ama telefonda google

4.5-5 yıllık nexus 6p ile yazıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: RundeLL

Valla sayende devreler yandı 2 ay kendime gelmeyi beklicem şimdi
    Aaah ah ! Artık odamdaki duvara baktıkca hep siz aklıma geliceksiniz sayın RundeLL. Odamda Atatürkün resmi asılı

Kızma ok

• tabletim 10.5 ipad ama telefonum android marka fanı olmaya gerek yok benim kafama böyle yattı böyle kullanıyorum iphone cihaz alamam mı alırım ama bana hitap etmiyor boğuyor beni gerçi android böyle saçma sapan müzik galerisinde bile reklam çıkarmaya devam ederse bidaki telefonum android olmıyacak ondan eminim
  • RundeLL kullanıcısına yanıt
    saydığın şeylerin %90'ı iPhone telefonlarda mevcut.
  • Eskiden iki senede bir iPhone modeli güncelliyordum. Çünkü eskisini ikinci elde satıp üzerine biraz ekleyince fazla bir maliyet olmuyordu. Androide göre daha avantajlıydı bu strateji. (Android telefonum da var ancak menüsü bana maalesef zor geliyor. Eşit kolaylık ve hız olsa, android tercih ederdim.)

Baktım fiyat arttığı için uzun süre iPhone güncellemedim, bu defa iPad 7. nesil aldım. Çünkü zaten evde wifi üzerinden nete giriyordum genellikle. Büyük ekran avantajı da elde ettim.

Bir sonraki hareket planıma karar verene kadar dünya düzeni bile değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

0 aldığım lg g2 4.2.2 ile geliyordu sonra LG 5.1.1 e destek verdi ve bitti.
    ne mi oldu bağımsız topluluklar android 9.0 ı lg g2 için portladılar ve şuan 9.0 kullanıyorum.
    her ay düzenli güvenlik yaması ve google sertifikalı olması da ayrı.

şuan tek sorunu şarjı artık 3 gün yerine 8 saat gidiyor onu da dert etmiyorum.
    Hocam g2 efsane cihazdı ekranı ya masa değiştirmezdim.
    Bana kalsa artık hangi cihaz bütçeme uygunsa onu alırım.
    3-4ayda bir tel değiştirirdim hep yeni üst cihaz alırdım artık fp ye oynuyorum. Android baya oturdu eskisi gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bir gerçek akıllı telefon teknolojısı genele androıd sayesınde yayıldı.Ekonomik durumum iyi olsa android almam :)
  • Herkes imkanları dahilinde ve kafasına yatan bir cihaz alır bu tamamen kişinin tercihine kalmistir.ornegin adamda iPhone'un en üst versiyonu alacak para vardır fakat almiyordur neden çünkü paranın kıymetini bilir ve gereksiz anlamsız bir gösteriş için iPhone almaz.. (ayrıca 1 iPhone parasıyla ben 2 Android amiral versiyonu alabiliyorsam onu alirim.)Samsung alır Huawei alır Xiaomi alır neden çünkü bu cihazlarda işini görecektir şuan telefonların amiral versiyonları en az 3 sene güncelleme alıyor donuyor kasıyor muhabbetlerine gelince iPhone'un kasmadigina donmadigini kanıt getir görelim güvenlik demişsiniz iCloud hacklanmemisydi 😂 bütün üreticiler telefondaki bilgileri toplar uygulamalar dahi topluyor siz tutmussunuz iPhone da iPhone arkadaş hangisi işinize geliyorsa onu alın kullanın

• 3.5 senedir kullandığım 7 plus ilk günden daha sorunsuz ve hızlı. Garantisi bitmeden pili yenilettim şuan yüzde 89 ve full performansta kullanıyorum. Kamerası olsun gpsi olsun şarjı olsun hızı olsun asla yeni telefon arattırmıyor. Düşününce 2016 eylül ayında aldım ama telefonun tepkimeleri sanki bugün almışım gibi. İnanılır gibi değil. Son zamdan sonra benim gibi hasta mobil kullanıcısı asla yeni telefon almaz. 3 sene daha yağ gibi kullanırım bunu sonra android alırım. Androide de düşman değilim, severim. Alacağım androidde bu video performansını bulamam diye satmıyorum iphone’u. Yoksa bunu satar üzerine çok az ekler sıfır orta segment android alabilirim ama en az 1 en fazla 2 büyük güncelleme alacak telefonu satmak enayilik.

Androidde iosta candır. Kim neyi seviyosa kullansın.

• IOS ilk zamanlar mükemmeldi, şimdi anddoridde ios da birbirine benzemeye başladı. Aslına bakarsanız deniz bitti, artık yepyeni bir şey bulunup ona geçilmesi gerekiyor.
  • 630 TL android telefonu alalı 4 yıl oldu. İlk sürümüyle kullanıyorum. Dört saate yakın ekran süresi alıyorum. Memnunum. Bataryası da değiştirilebilir. İhtiyacınızı belirleyip ona göre telefon alın. Kullanıcı yorumlarına bakın.

• Doğrudur ona lafım yok ama mesele 2017 yılında çıkan 1500- 2100tl aralığındaki modellerinde olup olmadığı şuan. Çünkü yazdığım özellikler 2017 yalındaki giriş seviyesi bir androidin özellikleriydi.

• Uzun süre iPhone 6S kullandım. 32 GB modellerin yeni çıkacağı döneme denk geldi ben 16 almıştım. nefret ettirdi yer sorunu. Şu an Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum ve aşırı memnunum. Geçiş yaparken de bir gram sorun yaşamadım. Bu saatten sonra Apple'a 10-15 bin lira kazandıranlar daha saçma bence.
  • Android eski Android değil. Kastığı zamanlar çok geride kaldı. 3 sene önce aldığım Oneplus 3t'yi halen kullanıyorum, halen taş gibi telefon. Konuyu açan arkadaş iyi sallamış. Vestel telefon falan kullandı herhalde

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    G2 efsanesini atlamak olmaz şimdi.

• Dünyada para verip aldığı malı bu kadar savunan bir millet yoktur. Gören sanacak A firmasının ürününü alınca üzerinize hisse yapıyorlar. İki sosyal medya kullanmak için kaç maaşını veren benim gözümde akılsızdır. Hem android hem ios için geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

G2 efsanesini atlamak olmaz şimdi.
    G2 yi unutursak çükümüz kurusun ya

• evet sıradan '' abi ayfon yeaaağğğğ '' konularından biri

gülün geçin
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    iPhone se kullanıyorum 2016 nisan da aldım 4 yılı geçti 16 GB ama donma kasma yok. İphonu eleştirecekseniz bataryayı eleştirin çünkü bataryası artık akşamı zor ediyor 7-8 gibi bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.