Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler saçmalamayın paramız olsa hepimiz iphone alırız neyi tartışıyorsunuz kendinize gelin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 sene önce aldığım 6s akıcılıkta ve performansta çoğu amiral gemisini döver. 6 ay önce bütçem yetmediğinden rx17 neo aldım çok pişmanım ikinci eli de beş para etmiyor kaldım bu çöple başbaşa.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 11:36:10 >
  • iPhone'u savunanların neden hiç root,recovery,custom rom, kerneller den haberi yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

amca dedendir 1

boş lakırdı bu forumda hiç yapmadım kralı da yaptı diyemez diyemedi 2

2011-2012 de beri sürekli iphone kullanıyorum doğru ama arada deneme fırsatım olan cihazlar oldu, arkadaşlarım alıp tırım tırım pişmanlığını yaşadığına şahit olduğum bir çok cihaz gördüm.. bunun yanında tabi parasının hakkınız veren android cihazlar olmadı değil, cihazlar da oldu.. cihaz ne olursa olsun yazılım belli.

bu konunun sahibi çok güzel ve çok doğru bir konuya değinmiş.sen ne anlarsan anla..

senin tuttuğun fare kadar benim sktgm kedi var bilişim sektöründe.

Alıntıları Göster
    Afferim süpersin sen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanadam -- 12 Mayıs 2020; 9:33:17 >
  • yaw he he ifon çok stabil

hiç hata vermiyor eskimiyor 10 sene gidiyor pil performansı harika, çok ucuz daha ne olsun.

"Bedava verseler kullan diye iphone işim olmaz o kadar diyim...."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 12 Mayıs 2020; 10:31:7 >
  • Ekranı bölme var mı yok daha bilgisayardan dosya kopyalamana bile izin vermiyor itunes olmadan kusura bakmayın ıos androıde göre çok yavan.
  • Geçen sene sattığım iPhone 7 telefon bile piyasadaki çoğu tepe model Android telefondan daha akıcı ve performanslı çalışıyordu. Şu an 8 Plus kullanıyorum çok memnunum. Apple'da tek sorun fiyat politikası fahiş ama her şeyden önce TL bitik durumda.
  • 1. İyi bir android telefon almak için tonlarca para vermene gerek yok. Şu an kullandığım Xiaomi Mi5'i 3 sene önce 1200tl gibi bir fiyata aldım, o zamanın en yüksek özellikleri vardı telefonda. Biraz araştırırsan hangi telefonların sorunsuz olduğunu internetten bulabilirsin, gidip Samsung'un sırf piyasayı doldurmak için çıkardığı modelleri alırsan 1 sene anca kullanırsın. Flagship dediği ürünleri de 2 sene anca.

2. Telefona güncelleme desteği kalkınca noluyor? yavaşlıyor mu telefon? ya da çalıştırmadığı uygulamalar mı oluyor? Hiçbir fark olmuyor.(en azından android için böyle Iphone'da durum farklı olabilir)

3. Sadece Iphone için değil tüm telefonlar için söylüyorum, 5 sene kullanan veya kullanabilen çok nadirdir. ayrıca 5 sene kasmadan da kullanamazsın, bir süre sonra pili bozuluyor telefonun, garantisi varsa yenisini veriyorlar, yoksa ya yan sanayi tamir ettircen ya da yenisini alıcan( bu iyi bir şey değil bu arada, o telefonu üretmek için kullanılan doğal kaynaklar çöpe gidiyor, geri kazanılamıyor, sadece apple ürünleri tamir edilmesin istediğinden.)

4. Iphone kullanmayı daha çok seviyor olabilirsin, sorun yok benim için. Benim Apple firmasını sevmeme sebebim müşterisini sağılacak inek olarak görmesi(neredeyse her firma için böyledir aslında fakat apple da durum farklı). Şu anda birçok ülkenin mahkemelerinde ürünlerinin tamir edilmesini yasaklamak için savaşıyor. Kendi servisine götürülen ürünlere de mümkün olduğunca fazla masraf çıkarıyor ki tamir yerine yeni ürün alınsın. İnternette araştır istersen, ekran kablosu yerinden çıkmış bir macbook için anakart ve ekran değişimi isteyen bir firma.

5.Android cihazların daha kullanışlı olduğu su götürmez bir gerçek, fonksiyonları saymakla bitmez. İstediğin bilgisayara bağlayıp dosya aktarabilmek,hafıza artırabilmek, istediğin ekrana görüntü yansıtabilmek, ücretsiz uygulamaların daha fazla olması(store da olmayan uygulamaları da kurabiliyorsun), cep bilgisayarı, klavye mouse desteği, tema değiştirebilme, rom atabilme vs. (bunlar sadece ufak bir kısmı)
  • ben hala note 3 kullanıyorum. android 5.0 çocuk telefonu en az 30 defa yere çaktı.(50'de olabilir. 30 en düşük olarak söyledim) üstüne bastı. ekranına koruma taktım. kabı yok. hiç ekran kırılması, düğmesi basmama, dokunmatik bozukluğu vs yaşamadım. 1.5 sene önce pili öldü, 60-70 liraya pil aldım (markası DEJİ), kendim değiştirdim. ilk günkü haline döndü. 7 yaşındaki bu telefonun şu andaki kondisyonuna bakarak en az 3-4 yıl daha kullanılabileceğini garanti ederim. eğer apple ım olsaydı, (en son iphone'um 3GS modeliydi) bu savaştan sağ çıkamazdı.
  • Android telefonlar neden var bunları kim alıyor alıp ne yapıyor acayip merak ediyorum.

• Sorun bu arkadaş kesin netflikş hayranıdır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 12 Mayıs 2020; 10:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Beyler saçmalamayın paramız olsa hepimiz iphone alırız neyi tartışıyorsunuz kendinize gelin
    Pahalı fiyatları geçtim, ıy pon ucuz olsa bile (örneğin 1000 tl) asla ama asla almazdım. Gider ANDROİD'li cep alırdım, kullanımı çok daha pratik, kıçı kırık ıy ponda geri tüşü bile yok, onu geçtim tonlarca özellik eksik
  • Hocam bahsettiğiniz şey aldığınız cihaza göre değişiyor.
    Galaxy Note5 kullanıyorum. Pil kapasitesi hariç memnunum. Mi Powerbank ile çözdüm bu sıkıntımı da. 4. Yılına girmesine 2 ay kaldı. 1 yıl daha çok rahat kullanabilirim.
    4GB RAM kapasiteli çoğu android cihaz ihtiyacınızı karşılayacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca hatırlatmak gerekiyor ki iOS cihazlar güncelleme almaya mecbur. Çünkü apple app store desteğini eski sürümlere hemen kesiyor. Kaldı ki iOS cihazlarda pil kapasitesine bağlı yavaşlama problemi yaşanmakta. Yani aradaki makas çok daha büyük değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Sierra

Hocam bahsettiğiniz şey aldığınız cihaza göre değişiyor.
    Galaxy Note5 kullanıyorum. Pil kapasitesi hariç memnunum. Mi Powerbank ile çözdüm bu sıkıntımı da. 4. Yılına girmesine 2 ay kaldı. 1 yıl daha çok rahat kullanabilirim.
    4GB RAM kapasiteli çoğu android cihaz ihtiyacınızı karşılayacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca hatırlatmak gerekiyor ki iOS cihazlar güncelleme almaya mecbur. Çünkü apple app store desteğini eski sürümlere hemen kesiyor. Kaldı ki iOS cihazlarda pil kapasitesine bağlı yavaşlama problemi yaşanmakta. Yani aradaki makas çok daha büyük değil.
    Hocam giriş seviyesi android cihazlarda bile HALA rahatlıkla eski (5 - 6 yıllık) APK dosyalarını kurup çalıştırabiliyorum. Bu çok büyük bir avantaj, çünkü her yeni sürüm eskisi kadar iyi olamıyor malesef. Androidte seçenekler ve olasılıklar sonsuza yakındır ve her soruna mutlaka alternatif veya geçici bir çözüm bulunabiliyor. Özgürlük gibisi yok.
  • Bugüne kadar ki en komik konu iphone ve 5 sene güncelleme alıp akıcı şekilde çalışması tebrikler.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Samsung S6 ile aynı yıl çıkan iPhone 6s i karşılaştırsınlar bakalım.
    Ana konularını açın bakın hâlâ hangisi daha aktif kullanıcı tarafından kullanılıyor.
    Hangisi hâlâ güncelleme alıyor, hangisi unutuldu?
    Hangisi daha seri çalışıyor?
    S6 nın parmak izi bize iPhone un kinin yanında çocuk oyuncağı be...
    S6 nın yoğun ısınma ve bekleme modunda yoğun şarj tüketimi var. Pili zaten berbat ötesi.
    Kullanımda olanları da son günlerde anakart ölümü yaşıyor.
    Samsung un Android 7.1.1 i vermeyip 7 de bıraktığı en son güvenlik yamasını ocak 2019 da yayınladığı telefonu da savunmak ???
    iPhone 6s ios 14 ü de alacak. Operatör güncellemesi alıp yeni şebeke özellikleri kazanıyor.
    S6 yı arayan soran yok.
    iPhone 6s için serviste yakın tarihli üretime sahip orjinal batarya bulabiliyorsunuz.
    S6 için serviste yakın tarihli üretime sahip orjinal pil bulamıyorsunuz. Bulduklarınızda ömründen yemiş eski ürünler...

Samsung S6 Android 5.0.2 ve sonrasındaki Lollipop sürümü için haddinden fazla Ram tüketiyordu. Telefonlar kasım kasım kasılıp ansızın uygulamadan atıyordu. Git bir araştır Samsung bu sorunu da kısmen çözdüğü Android 6.0.1 Marsmallow güncellemesini kaç ay sonra verebildi ? Kullanıcılar beklemekten isyan etti. Artık gelmesede olur moduna girdiler.
    İkinci ve son sürüm güncellemesi olan gecikmeli yayınladığı Android 7 yi bile kaç kez erteledi?
    Bunları araştır sonra gel burdan Samsung u öv övebilirsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 12 Mayıs 2020; 14:41:55 >
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    iphone 6s plus 128gb kız arkadaşımda var 2016 yılında alındı.

ön kamerası berbat.

pil performansı yerlerde sürünüyor.

sistem hiç stabil çalışmıyor. kaç kere dondu veya hata verdi belli değil.

güncelleme desteği yok. pc uyumu çok zor.

Kısacası telefona çok para vermeyin. zaten en iyisi dört yıl gidecek.

alın bir 5000/6000 mah pil güçlü orta segment bir android telefon.

dört sene kullanın paşalar gibi....
  • hakan_gokturk kullanıcısına yanıt
    Güncelleme almıyordan sonra yorumunu okumadım.
    Senin kız arkadaşın bu sorunları yaşadı diye herkes bu sorunları yaşamıyor. Zaten bir bizde vardır kendisinin yakınının yaşadığı bir olayı herkesin yaşadığını zannedip genelleme yapmak...
    iPhone 6s serisi kendi dönemi için yazıyorum o kadar iyi çalışıyorki youtube 2020 yılında iPhone 6s alınır mı videolarıyla dolu. Kullananlar deneyimlerini anlatıyorlar açın bi izleyin. 1 yıl öncede aynı buna benzer videolar vardı onlarada bakın...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.