Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece bunları siz biliyorsunuz değil mi ? Android'in de ağ üzerinden yazdırma özelliği var merak etmeyin.İşim gücüm yok airprint destekliyor mu diye yazıcıyı kurcalayacağım.

Alın size ioscuğunuzun bir kısıtlaması daha
    Yazıcınızın AirPrint'i desteklediğini doğrulayın.
    iPhone, iPad veya iPod touch'ınızın ve yazıcınızın aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğundan ve ağın kapsama alanında bulunduğunuzdan emin olun.

AirPrint ile yazdırma
    Yazdırma işlemi yapmak istediğiniz uygulamayı açın.
    Yazdırma seçeneğini bulmak için uygulamanın paylaş simgesine (yanıtla simgesi veya paylaş simgesi) ya da simgesine dokunun.
    Aşağı kaydırıp yazıcı simgesine veya Yazdır'a dokunun. Yazdırma seçeneğini bulamıyorsanız uygulamanın Kullanım Kılavuzuna veya Yardım bölümüne bakın. Tüm uygulamalar AirPrint'i desteklemez.
    Yazıcıyı Seç'e dokunun ve AirPrint özellikli bir yazıcı seçin.
    Kopya sayısını veya diğer seçenekleri (örneğin, hangi sayfaları yazdırmak istediğinizi) belirleyin.
    Sağ üst köşedeki Yazdır'a dokunun.
  • fenolog kullanıcısına yanıt
    Bende ilk çıktığında 5s alan bir ios kullanıcısı olarak eylülü girdiğimizi varsayarak 7 yıldır bu telefonu kullanıyorum sadece batarya anlamında beni yarıyolda bıraktı diyebilirim ve aynı sizin dediğiniz gibi ekran kırık kullanıyorum ama bana mısın demedi 7 yıllık cihazın da bataryası ölsün zaten bi zahmet 😂Arkadaşlarım bile seni başka telefonla hayal edemiyorum diyor ama fiyatlar gerçekten çok arttı ve değiştirmenin vakti geldi şu aralar 7plus düşünüyorum sizde de değiştirme düşüncesi var mı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarınızın bir kısmına katılırken büyük bir kısmına katılmıyorum. Tüm Android cihaz üreticilerinin garantisi bir değil. Huawei'nin garantisi mesela, adamlar Apple servisi gibi çalışıyor aynı gün cihazı teslim ediyor. Siz hangi devirden kalma bir Android cihaz kullandınız bilemiyorum ama kaliteli bir markanın cihazını kullanmadığınız çok belli oluyor. Pil için de 500 döngü şartımız yok 👍🏻 istediğin gibi garantiden ücretsiz değiştirebiliyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    Okuma özürlü olan sensin ben uygulama yoluylamı olacak demişim. Daha İos a gelen otg desteğinden habersiz sırf yazmak için yazan birine cevap veriyorum. Te Allahım. Belki şimdi anlarsın..
    İos mp3 indirmeye veya film indirmeye izin veriyor.
    Safariden indir dinle veya izle..
    Dosyanı at usb ye tak usb yi İphone a kopyala...

Buda ispatı mp3 indirip dinlenebiliyor...
    StrixGameryoutube
    İOS 13 Safariden MP3 indirme
    https://www.youtube.com/watch?v=cwCAucTCkJQ&feature=youtu.be

Burda ise youtube dan iPhone a video indiriyor. Safari tarayıcısı üzerinden.
    HowToiSolveyoutube
    iOS 13 Safari Download Manager - Save Photos/Videos on iPhone & iPad Camera Roll
    https://www.youtube.com/watch?v=L3CwccQkV6s&feature=youtu.be

Burdada Usb bellek iPhone a bağlanıp dosya aktarımı yapılıyor...
    Özgür Bilgeyoutube
    iPhone ve iPad'den SSD, SD-Kart ya da USB belleğe fotoğraf ve video yedekleme "Bilgisayarsız"
    https://www.youtube.com/watch?v=r7C5uoIjehA&feature=youtu.be

iPhone a harici disk bağlama.
    Özgür Bilgeyoutube
    iPad ve iPhone’lara Harici Disk Bağlanır mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=-EeIbKWsBpg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 12 Mayıs 2020; 21:38:18 >
  • Z.İbrahimovic10 kullanıcısına yanıt
    Şu an yeni telefondan yazıyorum. Dün aldım.

• fenolog kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, ne aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Pahalı fiyatları geçtim, ıy pon ucuz olsa bile (örneğin 1000 tl) asla ama asla almazdım. Gider ANDROİD'li cep alırdım, kullanımı çok daha pratik, kıçı kırık ıy ponda geri tüşü bile yok, onu geçtim tonlarca özellik eksik

Alıntıları Göster
    Madem geri tuşu yok biz iPhone kullanıcıları nasıl geriye dönüyoruz bir fikrin var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 bin tl verip iphone savunmak ? Siz gercekten kafayi yemissiniz.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Biz de R yok hocam hep ileri aslında iltifat etmiş arkadaş.

• dont feed the troll.
  • Bakın arkadaşlar elimde şu an bir xiaomi telefon var buna rağmen yazıyorum:

Çok basit bir soru soracağım iPhone 5s 2013'te çıktı piyasaya,

Aynı 2013'de Samsung Note 3, Samsung s4, Ascend P6, Lg G2, Sony Z1, Xiaomi Mi 3 çıktı.

Hangisini yakınlarınızın elinde gördünüz?
    Hangileri 2. el sitelerinde daha çok rağbet görüyor?,
    Hangi modele gelen destek daha fazla?

Şu çok net Apple en iyi telefon markasıdır ancak bizim bütçelerimizi zorluyor, ABD için Avrupa için 1000Dolar (onlar vade farksız 2 yıl taksitle alma imkanına da sahip) para değilken, bizim için bunlar iki-üç maaş ederinde,

O yüzden boşuna kötülemenin anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concordato -- 12 Mayıs 2020; 17:20:53 >
  • Concordato kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam konuda bu duruma da yer vermek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Confather

Haklısınız hocam konuda bu duruma da yer vermek gerek.
    Yalnız size katıldığım söylenemez çünkü başlığınız tamamen hatalı android telefon saçmalık olsaydı bu kadar satmazdı,

Android telefon saçma değil bütçe dostu ve özgür.

Apple 150 dolarlık telefon çıkarmadığı için durum bu esasen.
  • Concordato kullanıcısına yanıt
    Bana katılın veya katılmayın sizin bahsettiğiniz durum çok doğru ben konuyu editleyip ona da yer verdim hocam.

• Haklı olsan bilen konu sahibi olarak tepeden bakmışsın insanlara.
    Başlıkta bile Android tercih edenlere saygısızlık var onu geç sadece bütçeden dolayı insanların Android tercih ettiğini zannediyorsun.
    Apple da Samsung da kullandım yıllardır. Ne onu ne diğerini gömerim. En son telefonumu alırken Samsung s8+ ve iPhone 8+ arasında seçim yaptım. İkisi de hemen hemen yeni çıkmıştı ve aradaki fark hiç gayet de verebileceğim bir farktı. Ben sadece Edge ekranı yani estetik olarak beğendiğim için almış olsam bile senin gibiler buna saçmalık diyemez.
    iPhone 5-5s-6-6s hepsini kullandım. Stabilite açısından belli avantajları olsa da arada artık fark falan kalmadı tamamen insanlar canı ne isterse onu alıyor. iPhonelar pahalı da Android cihazlar vergiden muaf mı? Üstten üstten konuşarak yazmışsın şurada çoğu kişi yazdıklarına gülüp geçmiştir, konudan tam anlayanların hepsi cevap verse bir daha foruma giremezsin utancından.
    Bir telefonu kendine kişilik yapmış insanlar bu ülkenin aynası resmen.
    Başkasına saygısı, başkasının seçimine anlayışı sıfır. Herşey kendi dünyasındaki kadar zannediyor.
  • paranın para olduğu zamanlar iphone 6 32 gb almıştım takoz niyetine kullanıyorum
  • Samsung s7 kullanıyorum. 4 yıllık süre içinde iki major update aldı. Herhangi bir problem de yaşamadım yavaşlama vs de yok. 4 yıllık iphonelar için aynı şeyi söylemek çok zor.

Burada güncelleme desteği vermek android'in problemi değil üreticinin problemi. Üretici son sürüm androidi göndermiyor diye android'e gömmek bence doğru değil.
  • Note 2 Note 3 mü kaldı Allah aşkına abartma yani.Arkadaş S6 modelini karşılaştırma örneği olarak vermiş bende onun üzerinden yazdım. Konuyu başka modellere çekme. Ona bakarsan millet hâlâ iPhone 5 kullanıyor. Uygulama desteğinden yoksun 4 ler hayatta.
    Her marka modelde illaki sorunlar olur. Apple cephesi içinde böyle Android cephesi içinde böyle. hiç biri 4/4 lük değil.
    Yazdığım sorunları sadece ben yaşadım tamam. Okuduğunuzu anlayın sonra yazın.

Sadece benim S6 ma destek kesildi.
    Diğer S6 lar güncelleme alıyor.
    Mynet Haber
    Bir devrin sonu: Samsung, Galaxy S6’yı tarihe gömdü!
    https://www.mynet.com/bir-devrin-sonu-samsung-galaxy-s6-yi-tarihe-gomdu-110103968766

Sadece benim S6 m batarya sorunu yaşıyordu. Diğerleri yaşamıyordu.

Sadece benim S6 mın parmak izi sorunu vardı. Diğer S6 ların yoktu. Halbuki sorun Samsung için geneldi.
    Webtekno
    Samsung, Galaxy S6'daki Parmak İzi Tarama Sorununa Çözüm Arıyor
    https://www.webtekno.com/mobil/galaxy-s6-parmak-izi-sorunu-h4828.html

http://www.teknoabla.com/samsung-s6-parmak-izi-okuma-sorunu-ve-cozumu/

Tabi sadece bu sorunları ben yaşıyordum, kimsede böyle sorunlar yoktu.

Hım evet Ram sorununu sadece ben yaşıyordum. Diğer S6 kullanıcıları yaşamıyordu.
    Ve ben bu yüzden genelleme yaptım. Ok.
    https://m.donanimhaber.com/newsampnew.aspx?id=74734
    Shiftdelete.net Samsung S6 ukt testlerini izleyin. Benim yaşadığım sorunları aynen anlatıyorlar. Demekki sorunlar genel.

Hayatınız zamanınız elinizdeki telefona stabil Rom bulmak için forum forum gezmekle Romdan Roma atlamakla geçiyor. Neden?
    Üreticinin yazılım desteğinden mahrum kaldığınız için değil mi?
    Bunuda kendiniz için başarı ilan ediyorsunuz. Vay be Android özgürlükmüş diyorsunuz.İstediğim her türlü müdahaleyi yapabiliyorum. !!! Herkes böyle uğraşmak zorunda mı? Ya da zaman tüketmek zorunda mı.? Satın alınırken 10.000 tl ve üstü para harcanan telefon için 2 yıl sonra böyle uğraşılacaksa neden bu kadar yüksek meblağ ödeyelim.? Sap gibi bizi ortada bırakacaksa...
    Sonra banka uygulamalarını kullanırken aaa bu uygulamalar uyarı veriyor . Kullanmaya devam edersem sıkıntı çıkarırmı diye konu açıyorsunuz...

Eğer Amiral model alınacaksa iPhone mantıklı.
    Orta segment ve altı için Android iyi bir seçenek.
    Ki 2020 yılı için telefon satışlarıda bu yönde ilerlemeye başladı.Kullanıcılar bilinçlendi. Android cephesi tepe model satamıyor. Satış adedi bazında ilk onda 3 iPhone amiral modeli var. iPhone 11 en yakın satış adedine ulaşan Redmi Note 8 & 8 T ye fark atarak en çok satan model olmuş.

https://m.donanimhaber.com/2020-nin-ilk-ceyreginde-en-cok-satan-10-akilli-telefon-belli-oldu--121571

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 12 Mayıs 2020; 21:43:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.