Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi çalışıyordu dediğin dönem 1 sene sürmemiş dir.

emin ol hala kullanan varsa pil sorunu ve değişik kronik sorunlar tümünde mevcut. (iphone 6s plus)

O kadar verilen paralara yazık.

Gelinen noktada telefon çöp olmuş durumda.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 12 Mayıs 2020; 12:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    ekran yanma olayı bende de oldu 300 tl e değiştim panel+cam v.s.
    2 yıldır sorunsuz kullanıyorum, yaptığım en mantıklı 3.satın alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hahaha hangi iphone 5 yıl kasmadan gidiyormuş. apple bile itiraf etti telefonları yavaşlattığını bu fanboylar akıllanmıyor
    iphone 7 ile en son ios güncellemesini aldım ve telefon hala yağ gibi.

bataryası kötü ona lafım yok, gerçi %80 kaldı kapasite değiştirsem çok fark eder ama yıl/performans konusunda hiçbir marka ve model apple işe yarışamaz.

bir sonraki telefonumu samsung almayı düşünen bir apple kullancısı olarak söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scr4m92

Fanatiklik yapmazsak bğtçem yeterli olsa tabiiki iphone alırım.

İphone eline aldığın andan itibaren farkını belli ediyor.

Anroidde 20mp diye pazarlanan telefonlarda 8mp iphone 6 çok daha iyi fotoğraf çekiyor.

Androide 8g gm ram koyuyorlar iphoneda 2 gm ram ile daha çok performans elde ediyorsunuz.

Androidi genelde sayı üzerinden şişirdiler ama asıl kaliteye bakacak olursak apple'dır.

Parası olan hiç bakmasın gitsin iphone aslın fakat iphone fiyatlarını herkes biliyor.

İphone 11 64 gb alsak 7 bin tl olduğunu görüyoruz.

Mi 9t,Oppo reno 2z,P40 lite gibi işinizi görebileceğiniz telefonlar 3000 tl civarındalar.

Şİmdi 7 bin verceğime bu telefonlardan alıp 3 yıl kullanıp üzerine telefonu bin tl gibi bir

fiyata satıp kalan 4 bin liramın üzerine eklersem 5 bintl param oluyor.

Tekrar muadil telefon alıp bir 3 yıl daha kullanıp yine bin tl'ye satarsam tekrar aynı telefondan alabiliyorum.

Onuda 3 yıl kullandım mı ne etti 9 yıl etti.

Diğer taraftan iphone 11 aldık 3 yıl kullandık 3 bine sattık diyelim.

Yeni çıkan iphone için üste 4 bin daha koyucaz.Maliyetimiz 7+4 oldu

Onuda 3 yıl kullandık tekrar sattık 3 bin liraya üste 4 daha koyduk.Toplam cebimizden 7+4+4 çıktı.

9 yıl sonunda bir tarafta 7 bin nakit verdik elimizde bin tl lik tlefon var onu sattık.

Toplam telefon kullanma maliyetimiz 6 bin tl oldu.

Yine 9 yılın sonunda elimizde iphonemuz var 3 bine sattık cebimizden çıkan toplam para 12 bin tl oldu

10 yıl için aradaki fark 6 bin tl yani yıllık 600 tl gibi bir paraya son çıkan iphone kullanabiliyorsunuz.

Değer mi bence değer aylık 3 paket sigara parası ediyor.
    Hiç telefonlara zam gelmiyor mu?
    Yada ülkede kurlar sabit mi?

Çok yakın zamanda premium telefonlar 3-4 bin Tl. idi. Şimdi 9-12 TL aralığında.

1,5 sene önce 4,700 TL ye aldığım sıfır note 9 un muadili note 10 bugün 10-12 aralığında.

• Dünyadaki tüm telefon kullanıcılarını düşünün. Sizce % kaçı ekran bölmeyle ilgileniyor? Zaten küçücük ekranda ekranı bölsen ne olur (iPadlerde var mesela) Telefona dosya atmak iTunesle zor bir şey değil, fakat USB bellek gibi kullanamıyorsunuz evet. Şimdiye kadar ne gibi dosya attınız merak ettim, ben iPhoneye geçtiğimden beri hiç bunun sıkıntısına düşmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanst

Bugüne kadar ki en komik konu iphone ve 5 sene güncelleme alıp akıcı şekilde çalışması tebrikler.
    ıy pon'un kasmasına bir gerekçe yok ki. Androidteki özellikleri (uygulamaları) kullanacak olsa o da en az onun kadar kasardı zaten. ıy ponda ne var ki kssın, altı üstü içi boş bir CEP telefonu işte, android gibi cep bilgisayarı değil
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Arızası olmayan cihazı çöp etmeyi sevmiyorum. Kamerası güzel, ekranı güzel, wifi var, hafıza kartıda kullanılabiliyor. Acaba Arm A serisi programlamaya başlasam, çok uğraşmadan kütüphaneler bularak telefonu yol kamerası haline getirebilir miyim ?
  • söyle hadi söyle apple dan kaç lira aldın bu konu başlığını açman için

benim hatırladığım şu olay var android ilk çıktığında
    nokia genel müdürü neden androide geçmiyorsunuz diye sorulduğunda
    android saçmalık demişti ve canlı yayında sunucunun elindeki cep telefonunu yere fırlatmıştı daha sonra ise nokia batmıştı hatırlayın anlarsınız olayı zaten

bu arada iphonelere dosya yüklenemiyor (kendi uygulamaları hariç) film video müzük te yüklenemiyor bende şunlar var inleyim yaada izleyim diyemiyorsunuz usb bellek yada sd kart takılamıyor şarkı türkü dinlemek için hafıza kartıyla hafızası artırılamıyor g.playda ücretsiz oyunlrın bir çoğu applede ücretli pilini apple servisi dışında değiştirirseniz telefon pert oluyor (yeni modellerde)telefon eskidikçe yavaşlıyor hiç bir türlü mantıklı değil zenginler hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 12 Mayıs 2020; 14:48:47 >
  • planlı eskitme diye birşey var.
    telefonlarınıza güncellleme geldiğinde kasti olarak yavaşlatılır telefonlarınız.
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    İphone her türlü işlem yapılıyor. Filmde indiriyor, mp3 de indiriyor, usb bellekte takılıyor. Dosya da atılıyor içine.
    Hafıza kartı yok. Bilmeden araştırma yapmadan yorum yapmayın lütfen.

• KONU SAHİBİNİ BLOKLAYIN
    HER FİKRE SAYGIM VAR ANCAK NE ZAMAN BİR KİŞİ KENDİ FİKRİNİ, DİĞER İNSANLARI AŞAĞILAYAN BİR ŞEKİLDE DİLE GETİRİR O ZAMAN O KİŞİDEN NEFRET EDERİM. BU TİP ŞAHISLARIN TOPLUMDAN DIŞLANMASI ŞART
    ALIŞKANLIĞI GEREĞİ İPHONE KULLANAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM SON 3 YILDA ANDROİD BÜYÜK YOL KAT ETTİ. EVET İOS HALA ÖNDE ANCAK FİYAT FARKI DÜŞÜNÜLÜRSE BENCE ANDROİD ARAYI KAPATTI
    KONU SAHİBİNİ BLOKLAYIN LÜTFEN

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam hepsi bunu yapıyor.

• son kullanıcı = iphone

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başlığı açarken şarjın yüzde 100dü.

başlığı açtığın gibi şarjın yüzde 70e düştü.

iphone çok iyi moruq

• Ekran bölünmesi bankacılık vs.işlemlerde oldukça yararlı oluyor bir yandan daha önceden görüntüsünü çektiğim fatura,makbuz vs. gibi evrakların numaralarını rahatça görüp mobil bankacılık uygulamasına yazıp işlemimi kısa sürede tamamlıyorum en basit örnek bu iosta var mı ? Yok.Ben işim gereği telefonu aktif olarak kullanıyorum wp üzerinden sürekli resim ve pdf dosyası geliyor zaman zaman evrak çıktısı almam gerekiyor gittiğim yerde bilgisayarınız da itunes yüklü mü acaba diye mi sorayım sürekli ? Androidde böyle birşey yok tak bilgisayara iki dk da yazdırmak istediğin belgeyi yazdır.

İos android kadar işlevsel değil abudik kubudik kısıtlamalarla stabil olduğu vurgulanıyor ancak iş görmedikten sonra sadece adı kalır hadi hepsini geçtim bluetooth paylaşımı bile yok cihaz da.
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    okuma özürlü müsünüz kendi uygulamaları hariç yazdım ya
  • İstediğin pdf dosyasını bilgisayara atmadan yazdırabiliyosun iPhone da :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Kendinizle çelişiyorsunuz bir kaç kişi s6 ile sorun yaşadı diye herkes yaşamak zorunda mı ? 6s ile ilgili dolu sorun başlığı atarım buraya baseband sorunundan tutta ekran kalkmasına kadar.

Android deneyimini iyi yaşamak istiyorsanız üreticilerin kendi arayüzlerini kullandıkları modelleri değil android one cihazları seçersiniz olur biter s6'yı kim kullanıyor demişsiniz millet hala note 2 note 3 kullanıyor cihazlardan oldukça memnun oldukları için istedikleri gibi rom yükleyip özelleştirebiliyorlar hatta bazı arkadaşlar kendi romunu kendi oluşturuyor ios android kadar işlevsel bir sistem değil herşeye bir kısıtlama se modelini kullandım 6s ile aynı özelliklerde hatta stabil android'in sürekli kullandığım pratik yönlerini arar oldum zaten cihaz baseband hatası verince androide geri dönüş yaptım.
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Burada yanlış algı oluşturmayın, Apple bataryası belli eskimişliğe gelen cihazları yavaşlatıyor. Doğru mu değil ama git yenisini al diye yavaşlatmıyor, pil değiştir yine kullan.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.