Şimdi Ara

Android telefona H265 Codec nasil eklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, arac kameram mai70 m300 modeli. ayari değiştirsem de kendiliğinden h265 kayda geciyor, bense bu kayitlari telefondan izleyemiyorum.

telefonum s20fe snapdragon modeli. telefona VLC uygulamasini indirince bu uygulama içinden izleyebiliyorum fakat sözkonusu videolari 70mai nin kendi App'inde ya da telefona indirdigimde izleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oasceuis -- 31 Mayıs 2024; 11:54:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel

• Önce reklamlı olanı indirip istediğiniz oluyor mu ona bakın. Yüksek ihtimalle oynatacaktır ve bazı ufak ayarlar ve eklenti yüklenmeli o kadar.

Eğerki istediğiniz gibi oldu o zaman tavsiyem Pro modeli ücretli olanı almanız reklamsız.

Custom codec çözücü içinse :

Android telefona H265 Codec nasil eklenir?xda forums
    MX Player Custom Codec [AC3,DTS,MLP,TRUEHD, etc..]
    https://xdaforums.com/t/mx-player-custom-codec-ac3-dts-mlp-truehd-etc.2156254

Android telefona H265 Codec nasil eklenir?github
    Releases · USBhost/MX_FFmpeg
    https://github.com/USBhost/MX_FFmpeg/releases

mx_aio.zip olanı indirin. Telefona rastgele bir yere atın fark etmez.

Mx Player ı açın anında bulacak tanıyacak yüklensin mi diyecek evet diyeceksin kapanacak sonra tekrar açılacak. Açılmazsa kendiniz açın .

Ayarlarından :

Bendeki S24 Ultra daki ayarlarıma göre böyle. Sendekinde bazı codec ler olmayabilir ama hepsini seç .

• merhaba ilginiz icin teşekkürler, dediğim gibi VLC içinde açılıyor video ama galeri uygulamasında ya da diger uygulamalarda nasil halledebilirim diye araştırıyorum

• Oasceuis kullanıcısına yanıt

Alıntı veya haberdar etme seçeneği kullanmadığınız için kusura bakmayın cevaplı sorunuzu anca kendimce şimdi fark edebildim. 1 hafta geçmiş cevabınız diye okumaktayım.

VLC de bazı kodekler olmayabilir diye düşünmüştüm. Şimdi anladım .

Sistem geneli entegre etmek için root Admin erişimi gerekir ki bunun da Android cihazlardaki karşılığı da custom rom yüklemek. Öncesinde tam model ismi ve bahsettiğiniz taleplerinize de kapsayan modifiyeli veya sil baştan custom rom lar var mıdır ona bakılmalıdır.

Donanımsal desteklenmeyen şeyler custom romlarla anca yazılımsal aktif edilebilir ama bu sefer de ısınma baş gösterir... Cihaz üreten firmalar ( OEM üreticiler ) bazen aşırı ısınmadan kaynaklı veya ücretli kodek ödememek için codec desteği kasıtlı ekletmeyebilirler. Samsung larda APTx HD gibi donanımsal olarak destekliyorken yazılımsal desteği olmayışı gibi . Gerçi Samsung cihazlarında e-fuse elektronik sigorta denen knox denen bir gğvenlik altyapısını bir kere bozuldu mu geriye dönülmez olması ile Samsung ların güncel cihazlarında root filan önermem ama yapanlar da vardır .

• Kendi video oynatıcısı açmıyorsa yapabileceğimiz birşey yok, varsayılan video uygulamasını vlc yapabilirsin galeriden açmaya çalışınca direk vlcye geçip videoyu açabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.