Şimdi Ara

Android Telefondan Youtube'a giriş için Reklamsız VPN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben android telefonumdan youtube'a girmek istemiyorum ama reklamsız bir vpn istiyorum o yüzden çok bilinen şeyleri söylemeyin, hepsini denedim çünkü. bir de zaten 3g yeterince yavaş, interneti daha da yavaşlatmayacak bir şey olsun. aylık en fazla 10 liralık bir şey arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

• privateinternetaccess.com
  • ben pure vpn öneriyorum arkadaşım, bir süredir kullanıyorum ve baya memnunum. Hep diyorum inanmıyorsunuz, saçma sapan dandik vpnlere itibar etmeyin, adam gibi büyük firmaların programlarını kullanın. İnternet hızınız düşmesin, kopmalar yaşamayın. Hatta az önce bir arkadaş özelden yazdı, ona da vpn açıkken ve kapalıyken screenshotları alıp attım.

Buraya da atayım: vpn kapalıyken internet hızım:

Vpn açıkken internet hızım:

ayda 8 liraya denk geliyor, bakmak isterseniz 3 gün deneyebilrisinizwww.purevpn.com

Android Telefondan Youtube'a giriş için Reklamsız VPN Android Telefondan Youtube'a giriş için Reklamsız VPN

• Psiphon
    Reklamsız,hızlı,sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paratoy

ben pure vpn öneriyorum arkadaşım, bir süredir kullanıyorum ve baya memnunum. Hep diyorum inanmıyorsunuz, saçma sapan dandik vpnlere itibar etmeyin, adam gibi büyük firmaların programlarını kullanın. İnternet hızınız düşmesin, kopmalar yaşamayın. Hatta az önce bir arkadaş özelden yazdı, ona da vpn açıkken ve kapalıyken screenshotları alıp attım.

Buraya da atayım: vpn kapalıyken internet hızım:

Vpn açıkken internet hızım:

ayda 8 liraya denk geliyor, bakmak isterseniz 3 gün deneyebilrisinizwww.purevpn.com

Android Telefondan Youtube'a giriş için Reklamsız VPN Android Telefondan Youtube'a giriş için Reklamsız VPN

nerden indirebiliriz bunu? bir de kaç tane serverı var? deneme süresi var mı para iadesi var mı?

• 30 40 farklı ülkede serverı vardı saymadım hepsini :Dwww.purevpn.com adresinden indirebilirsiniz. ilk 3 gün deneme süresi var, bir de eğer memnun kalmazsanız başka bir şeye geçiş yapabiliyorsunuz o güzel. gerçi memnun kalmayacağınızı sanmam pek :D ayda 8 liralık da bir ücreti var. hazır camel 6.5tl olmuşken üstüyle yapılacak güzel bir yatırım :p
  • Rosentolz, 350+ server varmış, bugün baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paratoy

30 40 farklı ülkede serverı vardı saymadım hepsini :Dwww.purevpn.com adresinden indirebilirsiniz. ilk 3 gün deneme süresi var, bir de eğer memnun kalmazsanız başka bir şeye geçiş yapabiliyorsunuz o güzel. gerçi memnun kalmayacağınızı sanmam pek :D ayda 8 liralık da bir ücreti var. hazır camel 6.5tl olmuşken üstüyle yapılacak güzel bir yatırım :p

Teşekkür ederim bir deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.