Androide kullandığım bir uygulama vardı. Sorunsuz kullanıyordum. Daha sonra telefona format attım. Bir de baktım ki ne göreyim? Uygulama telefondan silinmemiş sadece Google Playden de uygulamayı kaldırmışlar. Birde uygulamaya reklamları kapatması için para vermiştim. Sorun verdiğim para da değil. Çok işime yarayan bir uygulamaydı Google Play neye göre bu programı kaldırmıştır? Ya da bunun cevabını nereden öğreneibilirim? Apksını buldum telefona kurdum fakat düzgün çalışmıyor. Bu konuda ne yapabilirim? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Bu arada uygulamnın ismi Auto Silent Mode
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Google bilgi toplayan uygulamaları kaldırabiliyor. Bu bir tahmin ve iletişim seçeneği de olmadığı için öğrenemeyeceğiz. Ancak uygulamanın premium'unu buldum ve bende güzel çalışıyor gibi görünüyor. Sadece belli bir saatte sessize almasını ayarladım ve ekran kapalıyken bile çalıştı. Uzun vadede ne olur bilemiyorum. Acaba telefonun işletim sisteminde bir güncelleme yaptınız mı? Ya da sizin bulduğunuz sürümde mi bir sıkıntı var? Benim bulduğum şurada: